Canım gökçen işlem yaparken iğne öncesi uyuşturucu sprey falan sıkıyor muBen gökçene gitmiştim 2016 da yapmıştı kalıcı olarak ama düpünden önce mutlaka gel demişti de. Bakıyorum şuan panayır alanı gibi açık. Ve turgaya yaptıran kızlarla karşılaştırdım bana resmen kalıcı yapmış brn ona dikkat etsem de tutmaz dı etmesem de o kadar iğrenç dikilmiş.
KADIN O KONUDA KESINLIKLE YAPTIRMA ANLASILIYOR DEDİ VE DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.
İŞLEM OLDU DİYELİM KANAMA OLDU YANİ YIRTILMA OLDU SONRASINDA GİTTİNİZ SÜPE.DURUMUNDA .BUNU ISRARLA SORDUM
böyle olunca cok kararısz kaldım ben canlar.
zaten olduktan sonra başka bir doktora gidince anlasılcagı kesındi ama buda iyice gözümü korkuttu((((
microcerrahi daha iyi oldugunu dusundum o sbple
Tam hatırlamıyorum o anı ama sanırım iğne yapmıştı ince minik iğnelerden böyle kalın değil.Canım gökçen işlem yaparken iğne öncesi uyuşturucu sprey falan sıkıyor mu
Teşekkür ederim canım çok acı hissedilmiyor o zamanTam hatırlamıyorum o anı ama sanırım iğne yapmıştı ince minik iğnelerden böyle kalın değil.
Yok ya o an insan inanki gördüğünü de unutuyor umursamıyor her şey hoş geliyor hissetmiyosun sen uzanıyosun seni konuşturuyorlar tabi o arada işi hallediyorlarTeşekkür ederim canım çok acı hissedilmiyor o zaman
Senin o ipler düştü mü peki ? Gördün mü hiç yaniYok ya o an insan inanki gördüğünü de unutuyor umursamıyor her şey hoş geliyor hissetmiyosun sen uzanıyosun seni konuşturuyorlar tabi o arada işi hallediyorlarutanarak gidince insan.
Belim ağrıyo falan yap kaldırma bi süre bence garanti olsunKızlar doktor 3 5 kilodan ağır şeyler kaldırma dedi ama evde mecbur kaldırıyorum market poşeti çöp kovası falan zararı olur mu sizce
Çamaşıra düşmüştü, elime gelmişti. Görmüştüm yani sıyahımsıydı zatenSenin o ipler düştü mü peki ? Gördün mü hiç yani
Kaçıncı günlerde gelmeye başladı peki hatırlıyor Musun canımÇamaşıra düşmüştü, elime gelmişti. Görmüştüm yani sıyahımsıydı zaten
Kaçıncı günlerde gelmeye başladı peki hatırlıyor Musun canım
[ Ya 2016 da oldum ya tam hatırlayamıyorum ikinci hafta da olabilir. Ortalarında da sonlarında da o civarlardaydı hatta şunu hatırlıyorum bir ara lavabodayken peçeteyle sildim. Eriyen bişey vardı ipti elimle yokladım yumuşaktı eridi
BU KONUDA GARANTİ VEREN YOK GALİBA ,GİTSENİZDE ANLAŞILMAZ ŞEKLİNDE.Banada doktorum öyle dedi
2 hafta belli oluyormus
BU KONUDA GARANTİ VEREN YOK GALİBA ,GİTSENİZDE ANLAŞILMAZ ŞEKLİNDE.
canım bende ankaradan ıstanbula gıttım ve dedıgın gıbı coğı kısı reklam yaptığından dolayı o dönemler bende turgay bey ıcın acaba reklamını fazla yapıyorlar dıye sipheye düşenlerdenim ve bundan dolayıda ondan vazgecmıstım ama sağolsun nelizin sayesınde ben turgay beye gittim ankarada bende çok arastırdım herkes kalıcı yaptığını söylüyor fakat hiçkimse kalıcı yapmıyor hepsi geçici yapıyor ve bizleri kandırıyorlar ama bizim ne sıkıntı yaşadığımızı hıckımse anlamıyor tamam onların yaptıkları gecıcı ve kanamada oluyor ama hadi evlendıiğim adam oral seks istedi ilk gece biz ne yapacağız ve ben biliyprumkı ben kalıcı yaptırmama rağmen 3. günümde oraya sürekli pansuman yaptığımdan dolayı pansumanın kalıcıkları ve kırmızı lekenmeler vardı bunu nasıl açıklayabilirim eşimeSırasıyla inşallah hepimiz kurtulacağız merak etmeyin hiç ondan başka sorunsuz kalıcı yapabilen doktor da görmedim. Reklam değil bunu herkes kavramıştır inşallah canım. Kaç kişiyi o reklamlar ile doğrudan ayırdılar mağdur ettilerilla o doktora gidin demiyor kimse oysa ama o doktordan başka kalıcı yapabilen yok maalesef, geçiciyi her doktor yapabilir. Ankara’da işlem yapmayan bi doktora gittim kalıcı yaptırma dedi (Ankara için konuştuk o yüzden endişelenme) tutmuyor dedi. Kendi de bi dönem işlem yapmış artık işlem yapmıyormuş özel muayenehanesini kapattığı için. Herkes kalıcı olayım psikolojim düzelsin diyor ama tutmuyor 48-72 saat öncesinden yapılan geçici işlem en garantili olanı dedi. Turgay beye işlem olan kimse endişelenmesin çünkü o adamın yaptığı işlemle aylar sonra ilişkiye giren herkes sonuç aldı, adam tuttu dediyse eğer. Sürekli olarak Ankara’da kalıcı işlem yapan yok mu diye gelen sorular sebebiyle alıntı altına hepsini yazayım dedim. Bu gittiğim doktora da sağlık problemi yüzünden gittim ve bekar mısın sorusu üzerine mecburen yaşadıklarımı söyledim. Halime üzüldü ve tavsiyede bulundu. Bu hekim de kaliteli bi doktor Ankara’da kalıcıyı kesin olarak yapan bi doktor olsaydı kesinlikle tavsiye ederdi.
Ben hala geçici düşünüyorum canım pansuman yok ya ondan oral falan da ilk günden suyunu çıkarmaz inşallahcanım bende ankaradan ıstanbula gıttım ve dedıgın gıbı coğı kısı reklam yaptığından dolayı o dönemler bende turgay bey ıcın acaba reklamını fazla yapıyorlar dıye sipheye düşenlerdenim ve bundan dolayıda ondan vazgecmıstım ama sağolsun nelizin sayesınde ben turgay beye gittim ankarada bende çok arastırdım herkes kalıcı yaptığını söylüyor fakat hiçkimse kalıcı yapmıyor hepsi geçici yapıyor ve bizleri kandırıyorlar ama bizim ne sıkıntı yaşadığımızı hıckımse anlamıyor tamam onların yaptıkları gecıcı ve kanamada oluyor ama hadi evlendıiğim adam oral seks istedi ilk gece biz ne yapacağız ve ben biliyprumkı ben kalıcı yaptırmama rağmen 3. günümde oraya sürekli pansuman yaptığımdan dolayı pansumanın kalıcıkları ve kırmızı lekenmeler vardı bunu nasıl açıklayabilirim eşime
İlk düğünden hemen sonra mı gideceksin ikinci düğünün olacağı yere canım?Kızlar turgay beyin söylediği iki haftalık sizce mantıklı mı. İki düğünüm olacak bir hafta arayla sizce kalıcı mı yaptırayım yoksa iki haftalık geçici mi
Dikkat ederim diyorsan kalıcı yaptırKızlar turgay beyin söylediği iki haftalık sizce mantıklı mı. İki düğünüm olacak bir hafta arayla sizce kalıcı mı yaptırayım yoksa iki haftalık geçici mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?