Canım gökçen işlem yaparken iğne öncesi uyuşturucu sprey falan sıkıyor mu

Banada doktorum öyle dedi
2 hafta belli oluyormus

Yok ya o an insan inanki gördüğünü de unutuyor umursamıyor her şey hoş geliyor hissetmiyosun sen uzanıyosun seni konuşturuyorlar tabi o arada işi hallediyorlar utanarak gidince insan.
Senin o ipler düştü mü peki ? Gördün mü hiç yani

Kızlar doktor 3 5 kilodan ağır şeyler kaldırma dedi ama evde mecbur kaldırıyorum market poşeti çöp kovası falan zararı olur mu sizce

BU KONUDA GARANTİ VEREN YOK GALİBA ,GİTSENİZDE ANLAŞILMAZ ŞEKLİNDE.

Yok yaa malesef bir Harun bey bir tek o garanti veriyor ben ondanda şüpheliyim
Akın bey Turgay bey daha gercekçi konusuyolar
Kadın doğum uzmanı anlayabilir diyolar
Ama Erkek anlamaz önemli olan bu
Bu doktorlar işlemin tuttu dedıkten sonra kanaması olmayana rastlamadım
Doktorum acık net söyledi
İlişkiden 2 hafta kadar bu işlem bir kadın dogumcuya gidilince anlasılabılır sonucta dikilen zar değil vajina ağzında dokuları dikiyorlar zar daha ince ve kanlı olur

canım bende ankaradan ıstanbula gıttım ve dedıgın gıbı coğı kısı reklam yaptığından dolayı o dönemler bende turgay bey ıcın acaba reklamını fazla yapıyorlar dıye sipheye düşenlerdenim ve bundan dolayıda ondan vazgecmıstım ama sağolsun nelizin sayesınde ben turgay beye gittim ankarada bende çok arastırdım herkes kalıcı yaptığını söylüyor fakat hiçkimse kalıcı yapmıyor hepsi geçici yapıyor ve bizleri kandırıyorlar ama bizim ne sıkıntı yaşadığımızı hıckımse anlamıyor tamam onların yaptıkları gecıcı ve kanamada oluyor ama hadi evlendıiğim adam oral seks istedi ilk gece biz ne yapacağız ve ben biliyprumkı ben kalıcı yaptırmama rağmen 3. günümde oraya sürekli pansuman yaptığımdan dolayı pansumanın kalıcıkları ve kırmızı lekenmeler vardı bunu nasıl açıklayabilirim eşime

Ben hala geçici düşünüyorum canım pansuman yok ya ondan oral falan da ilk günden suyunu çıkarmaz inşallah

Kızlar turgay beyin söylediği iki haftalık sizce mantıklı mı. İki düğünüm olacak bir hafta arayla sizce kalıcı mı yaptırayım yoksa iki haftalık geçici mi

Kızlar turgay beyin söylediği iki haftalık sizce mantıklı mı. İki düğünüm olacak bir hafta arayla sizce kalıcı mı yaptırayım yoksa iki haftalık geçici mi
İlk düğünden hemen sonra mı gideceksin ikinci düğünün olacağı yere canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…