Kızlar birşey soracagım şimdi kalıcı dikim yaptıranlarda normal doğum yapabiliyor degil mi ?

Onu anladım canım da A şehrindeki düğünden hemen sonra B şehrine mi geçecek orada mı tamamlayacaksın 1 haftayı o aradaki
Cumartesi bizim memlekette olacak bi hafta sanra onunkinde ama ban perşembe falan gidicem 2. Düğüne yani bi kaç gün önce

Cumartesi bizim memlekette olacak bi hafta sanra onunkinde ama ban perşembe falan gidicem 2. Düğüne yani bi kaç gün önce
O zaman 2. Düğüne gitmeden bulunduğun şehirde yaptırıp gitsen ya canım ? Olmaz mı? Ben 1 hafta ara koysam 4-5 gün önce gideceğim diye korktum ondan 1 gün ara planlıyorum. Orada da ev var çünkü kalabileceğimiz

Memleketteki doktorlarada hiç güvenmiyorum geçiçi de dikişler vs belli olur diye iyi yapamazlarsa falan diye. Napıcam kafamda çok karışık şimdi ben böyle planlıyorum ama aksi bi durum olupta enken de gidersem diye riske atmim diyorum ya kalıcı yaptırayım ya da iki haftalık geçiçi

İçin rahatlatacak ise son görüştüğüm doktor geçiciyi herhangi bi doktor yapabilir sorun yaşamazsın demişti canım. Konya’da bi doktora işlem olup 3. Gün gece ilişkiye giren ve hiç bi sorun yaşamayan bir arkadaş olmuştu burada. Her şeyi de anlatmıştı dıştan da işlem gözükmüyor demişti. İşlem olduğumu bilmesem ben de işlem olmadığıma ikna olurum demişti. Ama doktoru farklı bi yöntem kullanmıştı. O yöntemi belirleyen de yırtığın durumu canım. Geçici işlem ya tek bi iple büzme yöntemi ile oluyor ya da direkt dikiş ile kenarlar dikiliyor. Bazı doktorlar da zarı değil vajina duvarlarını dikerek birbirine yakınlaştırıyor canım

As

Aslında ben da öyle düşündüm arada bi hafta var hallederim diye ama bu seferde bi aksilik olur mu gidebilir miyim diye düşünüyorum merkezde değiliiz köydeyiz. Şuan istanbuldayken halledelyim kalıcı ile diyorum ama tabi ki gönlüm geçici yaptırıp zahmet çekmemek ama öyle de riskli olacak gibi şu iki haftalık dikim kafamı karıştırdı acaba nasıl diye çünkü ilk defa duydum max 7 gün falan diyorlardı

Aslında ben da öyle düşündüm arada bi hafta var hallederim diye ama bu seferde bi aksilik olur mu gidebilir miyim diye düşünüyorum merkezde değiliiz köydeyiz. Şuan istanbuldayken halledelyim kalıcı ile diyorum ama tabi ki gönlüm geçici yaptırıp zahmet çekmemek ama öyle de riskli olacak gibi şu iki haftalık dikim kafamı karıştırdı acaba nasıl diye çünkü ilk defa duydum max 7 gün falan diyorlardı

2. Bir işlem için eğer paran varsa bence Turgay beyde kalıcı denemelisin. 2 haftalık geçici ipi sanırım daha kalın ama bence geçici işlemi 2 hafta korumak da zor. Duş alacaksın ağda yapacaksın ne bileyim bağırmak düşmek vs etkileyebilir çünkü canım. 3-5 gün neyse de.

Sim kızlar 1sene 4 ay oldu yaptıralı zaman ne hızlı geçiyor burda çok iyi arkadaşlarım oldu kader arkadaşlarım numaramı filan değiştirdim kızlar uzak kalmak istedim ama Allah izin verirse bu sene evlenicem ve buraya girip herşeyi yazıcam aklıma takılan Nişan olduktan sonra ilişkiye girmek istiyor erkek arkadaşım ilk gecemizdede acı filan çekemezsin diyor sizce ne yapayım beni hatirlamissinuzdir umarım

Ben erkeklere hic güvenmiyorum cnm
Sen güveniyormusun ?

Hangi doktora oldun ameliyatı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…