bende gecıcıyı hep dusundum canım ama erkek oral seks ısterse dıye cok kokttumm ondan kalıcı oldum ınsallah ıstemez
İstese de yaptırmamaya uğraşırım kuzum amaç birliktelik değil o gece sonuçta

Canm 48-72 saat oncesinden derken ? Mesela ben bi gun once yaptirip diger gun iliski yasamayi planlıyorum arada 24 saat anca var

Sakın öyle bir şey yapma hayat bu nişanlanıp nişanı atan çok insan var bir kere yaptırıp kurtulmuşsun aynı şeyleri tekrar yaşama işini garantiye al

canım nasılsınn sımdı aradım senı ama telefon numaran degısmıs evlenıyormusun cok mutlu oldum senın adına ılk burda senınle ıletısıme gecmıstım ve cokda yardımcı olmustun guzel haberlerle dönersın ınsalalh

Canm 48-72 saat oncesinden derken ? Mesela ben bi gun once yaptirip diger gun iliski yasamayi planlıyorum arada 24 saat anca var
Uygun zaman 48-72 saat deniliyor. Yani işlem saatine ne kadar yakın o kadar iyi. O yüzden 24 saat önce harika bi zaman :)

hayat
Evet bitanem daha değil ama öyle birşeyler var bakalım numaramı değiştirdim erkek arkadaşım çok kıskanç kılı kırk yarıyor o kadar mükemmel biriyle karşılaştırki Rabbim imtihanım gözümde kalmadı bana istersen 2 çocuklu ol ben seni her türlü alırım demesi yetti Rabbim hepimizin karısına anlayışlı insanlar çıkarsın şükür çok mutluyum Nisan Mayıs gibi Nisan istiyoruz bakalım hayırlısı habersiz bırakmam sizleri

Çok sevindim cnm darısı basımıza bizimde

gerçektenmıı yaa keske bızımm karşımızada böyle insanlar çıkarsa yarabbim senin adına cok cok mutlu oldumm güzl haberlerle dön canım

gerçektenmıı yaa keske bızımm karşımızada böyle insanlar çıkarsa yarabbim senin adına cok cok mutlu oldumm güzl haberlerle dön canım

Bizimde karsımıza cıkacakmı öyle adamlar

Sagol bitanem Rabbim yüzümüze gülsün artık çok yıprandık her gece buralara girer ağlardım

Çok kötü bir psikoloji hayatımda nir sürü ters giden sey varken hem hayalkırıklığı hemde bu olayın basımıza gelmesi hepimize gecmiş bitmiş olsun ins
Allah kimseye bu piskolojıyı yasatmasın
bundan sonraki günlerimiz aydınlık olsun artık

Amin bitanem son sınavımız olsun çok dua ediyorum yaşarken ölü gibi olmanın tam anlamı bu 8 ay evden dışarı çıkmadım kimseyle konuşmak bile istemiyor insan

Amin bitanem son sınavımız olsun çok dua ediyorum yaşarken ölü gibi olmanın tam anlamı bu 8 ay evden dışarı çıkmadım kimseyle konuşmak bile istemiyor insan

çok çok iyi anlıyorum seni bize bunları yasatanları allaha havale ediyorum ama evlenip o olayı atlatmadan gecmıcek
Allahım mutluluğunu sonsuz eylesin
Nefes aldığımız sürece herseye bir çare var
Yine bir yerden kapılar acılıp yine güneşler açılıyor ben pek iyi degılim ama umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…