İstese de yaptırmamaya uğraşırım kuzum amaç birliktelik değil o gece sonuçtabende gecıcıyı hep dusundum canım ama erkek oral seks ısterse dıye cok kokttumm ondan kalıcı oldum ınsallah ıstemez
Canm 48-72 saat oncesinden derken ? Mesela ben bi gun once yaptirip diger gun iliski yasamayi planlıyorum arada 24 saat anca varSırasıyla inşallah hepimiz kurtulacağız merak etmeyin hiç ondan başka sorunsuz kalıcı yapabilen doktor da görmedim. Reklam değil bunu herkes kavramıştır inşallah canım. Kaç kişiyi o reklamlar ile doğrudan ayırdılar mağdur ettilerilla o doktora gidin demiyor kimse oysa ama o doktordan başka kalıcı yapabilen yok maalesef, geçiciyi her doktor yapabilir. Ankara’da işlem yapmayan bi doktora gittim kalıcı yaptırma dedi (Ankara için konuştuk o yüzden endişelenme) tutmuyor dedi. Kendi de bi dönem işlem yapmış artık işlem yapmıyormuş özel muayenehanesini kapattığı için. Herkes kalıcı olayım psikolojim düzelsin diyor ama tutmuyor 48-72 saat öncesinden yapılan geçici işlem en garantili olanı dedi. Turgay beye işlem olan kimse endişelenmesin çünkü o adamın yaptığı işlemle aylar sonra ilişkiye giren herkes sonuç aldı, adam tuttu dediyse eğer. Sürekli olarak Ankara’da kalıcı işlem yapan yok mu diye gelen sorular sebebiyle alıntı altına hepsini yazayım dedim. Bu gittiğim doktora da sağlık problemi yüzünden gittim ve bekar mısın sorusu üzerine mecburen yaşadıklarımı söyledim. Halime üzüldü ve tavsiyede bulundu. Bu hekim de kaliteli bi doktor Ankara’da kalıcıyı kesin olarak yapan bi doktor olsaydı kesinlikle tavsiye ederdi.
Sakın öyle bir şey yapma hayat bu nişanlanıp nişanı atan çok insan var bir kere yaptırıp kurtulmuşsun aynı şeyleri tekrar yaşama işini garantiye alSim kızlar 1sene 4 ay oldu yaptıralı zaman ne hızlı geçiyor burda çok iyi arkadaşlarım oldu kader arkadaşlarım numaramı filan değiştirdim kızlar uzak kalmak istedim ama Allah izin verirse bu sene evlenicem ve buraya girip herşeyi yazıcam aklıma takılan Nişan olduktan sonra ilişkiye girmek istiyor erkek arkadaşım ilk gecemizdede acı filan çekemezsin diyor sizce ne yapayım beni hatirlamissinuzdir umarım
yaptırmazsında canım zaten benımkı ıste korkuyduİstese de yaptırmamaya uğraşırım kuzum amaç birliktelik değil o gece sonuçta
canım nasılsınn sımdı aradım senı ama telefon numaran degısmıs evlenıyormusun cok mutlu oldum senın adına ılk burda senınle ıletısıme gecmıstım ve cokda yardımcı olmustun guzel haberlerle dönersın ınsalalhSim kızlar 1sene 4 ay oldu yaptıralı zaman ne hızlı geçiyor burda çok iyi arkadaşlarım oldu kader arkadaşlarım numaramı filan değiştirdim kızlar uzak kalmak istedim ama Allah izin verirse bu sene evlenicem ve buraya girip herşeyi yazıcam aklıma takılan Nişan olduktan sonra ilişkiye girmek istiyor erkek arkadaşım ilk gecemizdede acı filan çekemezsin diyor sizce ne yapayım beni hatirlamissinuzdir umarım
Uygun zaman 48-72 saat deniliyor. Yani işlem saatine ne kadar yakın o kadar iyi. O yüzden 24 saat önce harika bi zaman :)Canm 48-72 saat oncesinden derken ? Mesela ben bi gun once yaptirip diger gun iliski yasamayi planlıyorum arada 24 saat anca var
Evet bitanem daha değil ama öyle birşeyler var bakalım numaramı değiştirdim erkek arkadaşım çok kıskanç kılı kırk yarıyor o kadar mükemmel biriyle karşılaştırki Rabbim imtihanım gözümde kalmadı bana istersen 2 çocuklu ol ben seni her türlü alırım demesi yetti Rabbim hepimizin karısına anlayışlı insanlar çıkarsın şükür çok mutluyum Nisan Mayıs gibi Nisan istiyoruz bakalım hayırlısı habersiz bırakmam sizlericanım nasılsınn sımdı aradım senı ama telefon numaran degısmıs evlenıyormusun cok mutlu oldum senın adına ılk burda senınle ıletısıme gecmıstım ve cokda yardımcı olmustun guzel haberlerle dönersın ınsalalh
Çok sevindim cnm darısı basımıza bizimdehayat
Evet bitanem daha değil ama öyle birşeyler var bakalım numaramı değiştirdim erkek arkadaşım çok kıskanç kılı kırk yarıyor o kadar mükemmel biriyle karşılaştırki Rabbim imtihanım gözümde kalmadı bana istersen 2 çocuklu ol ben seni her türlü alırım demesi yetti Rabbim hepimizin karısına anlayışlı insanlar çıkarsın şükür çok mutluyum Nisan Mayıs gibi Nisan istiyoruz bakalım hayırlısı habersiz bırakmam sizleri
amin bitanemÇok sevindim cnm darısı basımıza bizimde
gerçektenmıı yaa keske bızımm karşımızada böyle insanlar çıkarsa yarabbim senin adına cok cok mutlu oldumm güzl haberlerle dön canımhayat
Evet bitanem daha değil ama öyle birşeyler var bakalım numaramı değiştirdim erkek arkadaşım çok kıskanç kılı kırk yarıyor o kadar mükemmel biriyle karşılaştırki Rabbim imtihanım gözümde kalmadı bana istersen 2 çocuklu ol ben seni her türlü alırım demesi yetti Rabbim hepimizin karısına anlayışlı insanlar çıkarsın şükür çok mutluyum Nisan Mayıs gibi Nisan istiyoruz bakalım hayırlısı habersiz bırakmam sizleri
Sağol kuzum Sizede çok dua edicem sizde bana edingerçektenmıı yaa keske bızımm karşımızada böyle insanlar çıkarsa yarabbim senin adına cok cok mutlu oldumm güzl haberlerle dön canım
Sağol kuzum Sizede çok dua edicem sizde bana edin
gerçektenmıı yaa keske bızımm karşımızada böyle insanlar çıkarsa yarabbim senin adına cok cok mutlu oldumm güzl haberlerle dön canım
Sagol bitanem Rabbim yüzümüze gülsün artık çok yıprandık her gece buralara girer ağlardımBütün dualarımız seninle cnm böyle güzel haberler alınca umutlanıyorum bende biraz
Sagol bitanem Rabbim yüzümüze gülsün artık çok yıprandık her gece buralara girer ağlardım
Amin bitanem son sınavımız olsun çok dua ediyorum yaşarken ölü gibi olmanın tam anlamı bu 8 ay evden dışarı çıkmadım kimseyle konuşmak bile istemiyor insanÇok kötü bir psikoloji hayatımda nir sürü ters giden sey varken hem hayalkırıklığı hemde bu olayın basımıza gelmesi hepimize gecmiş bitmiş olsun ins
Allah kimseye bu piskolojıyı yasatmasın
bundan sonraki günlerimiz aydınlık olsun artık
Amin bitanem son sınavımız olsun çok dua ediyorum yaşarken ölü gibi olmanın tam anlamı bu 8 ay evden dışarı çıkmadım kimseyle konuşmak bile istemiyor insan
ay inşallah cıkar ve şu kanamamız olur hergün rüya görmekten hergün ne olacak dıye dusunmekten artık cok yoruldum gercektennBizimde karsımıza cıkacakmı öyle adamlar
ederiz tabıkıde canım herkes kurtuldu ınsallh sende kurtulacaksın nasıl asık ettın adamı kendıne kız 2 cocuklu olsan bıle alırım senı dıyorr :)Sağol kuzum Sizede çok dua edicem sizde bana edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?