. i
Akın bey yapmış ameliyatını ama o burda yok. Sence Turgay nasıldır bu konuda. Kafamda o var şuanlık. Kurtulmak istiyorum ben de.
Kuzum kalbimi çok sevdi çok safsın diyorederiz tabıkıde canım herkes kurtuldu ınsallh sende kurtulacaksın nasıl asık ettın adamı kendıne kız 2 cocuklu olsan bıle alırım senı dıyorr :)
Kötü olmak yok canım biz kötü insanlar değiliz hata da insana özgü kimse büyük konuşmasın ben çok büyük konuşmuşum asla olmaz öyle birşey diyordum ama oldu insan başına gelince anlıyor Rabbim neylerse güzel eyler çok yıprandım en güzel günlerim zehir olduçok çok iyi anlıyorum seni bize bunları yasatanları allaha havale ediyorum ama evlenip o olayı atlatmadan gecmıcek
Allahım mutluluğunu sonsuz eylesin
Nefes aldığımız sürece herseye bir çare var
Yine bir yerden kapılar acılıp yine güneşler açılıyor ben pek iyi degılim ama umudum var
ne güzel yaa allahım cok mutlu etsın senııKuzum kalbimi çok sevdi çok safsın diyor
Aminn kuzum hepimizi insAllahne güzel yaa allahım cok mutlu etsın senıı
canım saykoylu kalıcıyı kime olmuştunuz? Bi de bişe söylicem arkadaşlar ben diyelimki kalıcı yaptırdım Turgay beye 5 yıl geçti evlenmedim bişe olur muAminn kuzum hepimizi insAllah
ay inşallah cıkar ve şu kanamamız olur hergün rüya görmekten hergün ne olacak dıye dusunmekten artık cok yoruldum gercektenn
Aynen kimsecikler yok çok uzun zamandır....evlenilcek adam nasıl bulunur bilemiyorum ☺Amin tatlım ama ondsn daha önemlisi evleneceğimiz adamı daha bulamadıkki
Aynen canım senırım kalıcı yaptırıcam turgay beye2. Bir işlem için eğer paran varsa bence Turgay beyde kalıcı denemelisin. 2 haftalık geçici ipi sanırım daha kalın ama bence geçici işlemi 2 hafta korumak da zor. Duş alacaksın ağda yapacaksın ne bileyim bağırmak düşmek vs etkileyebilir çünkü canım. 3-5 gün neyse de.
Verdiğin her bilgi altın değerinde. Her şey gönlünce olsun, mutlu ol teşekkürlerHatta o bayan açtırmak için doktora gitsem mi diyordu ara ara kanaması devam etti çok iyi hatırlıyorum bizim için önemli olan oradaki kılcal damarların yeniden çatlayıp yırtılıp kanaması
Hep birlikte olalım kuzum üzmeyin kendinizi üstesinden gelicezVerdiğin her bilgi altın değerinde. Her şey gönlünce olsun, mutlu ol teşekkürler
Aynen kimsecikler yok çok uzun zamandır....evlenilcek adam nasıl bulunur bilemiyorum ☺
Sosyal bir insan değilim hani çok kafe ortamlarına girmiyorum bireysel takılıyorum ilk adımı karşı taraftan bekliyorum falan bu başıma gelen vaka beni çok etkiledi insanlar ve dünya bu kadar kötü olmamalıydı..İnsan güvenini kaybedince her şeye şüpheyle bakmaya başlıyor ve kronik olarak şüpheci oluyor.. Senin yaş kaçtı canım benim 25Sendedemi aynı sorun? Ne olacak böyle
Ne zaman evlenicez ? Birde zor seviyorum
Kimseyede güven kalmadı ben cok mutsuzum
Bence kesinlikle yapmaSim kızlar 1sene 4 ay oldu yaptıralı zaman ne hızlı geçiyor burda çok iyi arkadaşlarım oldu kader arkadaşlarım numaramı filan değiştirdim kızlar uzak kalmak istedim ama Allah izin verirse bu sene evlenicem ve buraya girip herşeyi yazıcam aklıma takılan Nişan olduktan sonra ilişkiye girmek istiyor erkek arkadaşım ilk gecemizdede acı filan çekemezsin diyor sizce ne yapayım beni hatirlamissinuzdir umarım
Öyle dediği halde diktirdiğini söyledin miSağol kuzum Sizede çok dua edicem sizde bana edin
Yok yaa malesef bir Harun bey bir tek o garanti veriyor ben ondanda şüpheliyim
Akın bey Turgay bey daha gercekçi konusuyolar
Kadın doğum uzmanı anlayabilir diyolar
Ama Erkek anlamaz önemli olan bu
Bu doktorlar işlemin tuttu dedıkten sonra kanaması olmayana rastlamadım
Doktorum acık net söyledi
İlişkiden 2 hafta kadar bu işlem bir kadın dogumcuya gidilince anlasılabılır sonucta dikilen zar değil vajina ağzında dokuları dikiyorlar zar daha ince ve kanlı olur
Ya benim anlamadığım ilişkiden sonra ne diye doktora gideceksin ki ya? Ne gerek var yani ne lüzüm?Yok yaa malesef bir Harun bey bir tek o garanti veriyor ben ondanda şüpheliyim
Akın bey Turgay bey daha gercekçi konusuyolar
Kadın doğum uzmanı anlayabilir diyolar
Ama Erkek anlamaz önemli olan bu
Bu doktorlar işlemin tuttu dedıkten sonra kanaması olmayana rastlamadım
Doktorum acık net söyledi
İlişkiden 2 hafta kadar bu işlem bir kadın dogumcuya gidilince anlasılabılır sonucta dikilen zar değil vajina ağzında dokuları dikiyorlar zar daha ince ve kanlı olur
Sakın yapma ben sözlndim yaptım ortsd bıraktı şerefsiz adi çıktı bnde dik durup attım sözü ama olan bana oldu asla ypma seviyorsa paşa paşa bekleyecek kardeşim acı faln hikayeBence kesinlikle yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?