Kötü olmak yok canım biz kötü insanlar değiliz hata da insana özgü kimse büyük konuşmasın ben çok büyük konuşmuşum asla olmaz öyle birşey diyordum ama oldu insan başına gelince anlıyor Rabbim neylerse güzel eyler çok yıprandım en güzel günlerim zehir oldu

ay inşallah cıkar ve şu kanamamız olur hergün rüya görmekten hergün ne olacak dıye dusunmekten artık cok yoruldum gercektenn

Amin tatlım ama ondsn daha önemlisi evleneceğimiz adamı daha bulamadıkki

Aynen canım senırım kalıcı yaptırıcam turgay beye

E="Morbidanqel, post: 61645811, member: 621521"]
canım saykoylu kalıcıyı kime olmuştunuz? Bi de bişe söylicem arkadaşlar ben diyelimki kalıcı yaptırdım Turgay beye 5 yıl geçti evlenmedim bişe olur mu
[/QUOTE]
Canım kalıcı demek ilişkiye girene kadar demek ben turgay beye oldum 1.5 sene oldu evlendiğimde 2 sene geçmiş olacak neredeyse esneme filan diyorlar inanmıyorum bakıyorum hala mercimek kadar delik ya kocaman birşey girecek ki açılacak orasi

Kızlar burda bi bayan vardı ben onu bekledim 1 sene sonra gerdeğe girdi ve kanaması oldu hatta kolunda bi engeli vardı snrm onun haberini alır almaz gittim ben

Hatta o bayan açtırmak için doktora gitsem mi diyordu ara ara kanaması devam etti çok iyi hatırlıyorum bizim için önemli olan oradaki kılcal damarların yeniden çatlayıp yırtılıp kanaması

Hatta o bayan açtırmak için doktora gitsem mi diyordu ara ara kanaması devam etti çok iyi hatırlıyorum bizim için önemli olan oradaki kılcal damarların yeniden çatlayıp yırtılıp kanaması
Verdiğin her bilgi altın değerinde. Her şey gönlünce olsun, mutlu ol teşekkürler

Aynen kimsecikler yok çok uzun zamandır....evlenilcek adam nasıl bulunur bilemiyorum ☺

Sendedemi aynı sorun? Ne olacak böyle
Ne zaman evlenicez ? Birde zor seviyorum
Kimseyede güven kalmadı ben cok mutsuzum

Sendedemi aynı sorun? Ne olacak böyle
Ne zaman evlenicez ? Birde zor seviyorum
Kimseyede güven kalmadı ben cok mutsuzum
Sosyal bir insan değilim hani çok kafe ortamlarına girmiyorum bireysel takılıyorum ilk adımı karşı taraftan bekliyorum falan bu başıma gelen vaka beni çok etkiledi insanlar ve dünya bu kadar kötü olmamalıydı..İnsan güvenini kaybedince her şeye şüpheyle bakmaya başlıyor ve kronik olarak şüpheci oluyor.. Senin yaş kaçtı canım benim 25

Bence kesinlikle yapma

Ya benim anlamadığım ilişkiden sonra ne diye doktora gideceksin ki ya? Ne gerek var yani ne lüzüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…