- 27 Ağustos 2019
- 76
- 66
- 3
SakınSim kızlar 1sene 4 ay oldu yaptıralı zaman ne hızlı geçiyor burda çok iyi arkadaşlarım oldu kader arkadaşlarım numaramı filan değiştirdim kızlar uzak kalmak istedim ama Allah izin verirse bu sene evlenicem ve buraya girip herşeyi yazıcam aklıma takılan Nişan olduktan sonra ilişkiye girmek istiyor erkek arkadaşım ilk gecemizdede acı filan çekemezsin diyor sizce ne yapayım beni hatirlamissinuzdir umarım
Haklısın canım bilmiyorum ya size danışmak istedim kafam karışıkSakınBu kadar kendimizi yıprattık bir daha olmasına izin vermemelisin. Mükemmel bir insan olup seni bırakmayacak olsa bile, evlenmeden vefat ettiğini düşünür müsün? Allah seninle mutlu huzurlu uzun yıllar nasip etsin ama ihtimal mi ihtimal. Benim için benim sevdiğim adam için de ihtimal. İlk gece acımasın canın olayını da hiç anlamadım. İlk gece her halükarda acıyacak sonuçta onun bilincinde, bu bi bahane olamaz ki ilk geceyi öne çekince ilk gece acı olmayacak mıymış :/ bir de şunu söyleyeyim bizim tanıdık nişanlı iken birlikte olmuş evlendiler hatta adam boşanmak istedi bir zaman sonra kız kurtarmaya çalıştıkça olmadı. Sonra adamın ağır sözlerinden ilki sen daha benimle evlenmeden benimle yattın oldu. Düşün karısı olmuş olmasına rağmen bunu söyledi...
Ben büyüğüm cnm ya 29Sosyal bir insan değilim hani çok kafe ortamlarına girmiyorum bireysel takılıyorum ilk adımı karşı taraftan bekliyorum falan bu başıma gelen vaka beni çok etkiledi insanlar ve dünya bu kadar kötü olmamalıydı..İnsan güvenini kaybedince her şeye şüpheyle bakmaya başlıyor ve kronik olarak şüpheci oluyor.. Senin yaş kaçtı canım benim 25
Tamam bitanemSakın yapma ben sözlndim yaptım ortsd bıraktı şerefsiz adi çıktı bnde dik durup attım sözü ama olan bana oldu asla ypma seviyorsa paşa paşa bekleyecek kardeşim acı faln hikaye
Olsun bende öyle düşünüyorum büyük yaşta evlilik olgun yaşta evlilik iyidir hem mantıklı düşünüp daha iyi karar alırsın doğruyu yanlışıda gördük zaten bir de düzenini kurmuş olursun o zamana kadar zaten taşlar yerine oturmuş olur yani iş açısından falan diyorum ne iş yapacağın netlik kazanırBen büyüğüm cnm ya 29
Kızlar,Flep, bir yerde doku eksikliği varsa o doku eksikliğinin canlılığını koruyan başka bir bölgedeki dokuyla onarma işlemidir. Yani şöyle şimdi kafama daha iyi oturuyor. Mesela meme miz alındı diyelim ki meme ve el dokumuz uyumlu ordan parça kaldırılıp yeni bir meme oluşturuluyor ve yeni olan memeden atar damar ve kılcal damarlar geçiyor. Çünkü sağlıklı dokudan yapıldı. Bizim zarimizda böyle hasar görmüş yeri unutun yeni bir zar yapıldı ve damarlı içinden kılcal damar geçen dokudan yapıldı orası yirtildiginda kan akicak çünkü yeni damarlar yırtılcak
Aynen canım herşeyin çaresi varmış başına gelince anlıyor insanAllahtan doktorlarımız var şükür
Yoksa ne yapardık :/
Ya benim anlamadığım ilişkiden sonra ne diye doktora gideceksin ki ya? Ne gerek var yani ne lüzüm?
Hmmm tamam o zaman icim rahatladi :))Uygun zaman 48-72 saat deniliyor. Yani işlem saatine ne kadar yakın o kadar iyi. O yüzden 24 saat önce harika bi zaman :)
Normal canım dikişler eriyecek artikKızlar bu gün 6. günümdeyim artık otururken batma olmuyor normal midir sizce
Sağol canım içimi rahatlattınNormal canım dikişler eriyecek artik
Herkese göre değişiyor kuzum benm hiç olmadı batma sağ tarafım dan birşey çekilir gibi oldu 3 ay hep dolgunluk hissi yaşadım ama en güzeli sabretmek kesinlikle bakma oraya ben 10 ay boyunca bir kere bi açmadımSağol canım içimi rahatlattın
Ben varım ama aralıkta gideceğimİSTANBUL OTOGARDA BULUŞUP BERABER GİDEBİLECEĞİM BİRİ OLSA KEŞKE BİRBİRİMİZE GÜÇ VERİRİZ AMA BEN OCAKTAN SONRA DÜŞÜNÜYORUM NİSAN AYI VS OLABILIR
ben aralıkta gıdemem aralık sonu nişanım var koruyamam kollayamam dikişleriBen varım ama aralıkta gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?