Of sıkıntı oldu desene neyse korkma sen tutacak ve iyi bakacam koruyacam diye odaklan kanamayı boşver şimdi tutarsa zten kanamaması imkansız bunu düşün.ben aralıkta gıdemem aralık sonu nişanım var koruyamam kollayamam dikişleri
Randevuyu telefonda mı alıyosun. Almadan gitsek ya da almadan iki gün önceden falan haber versek olmuyo mu çünkü ona göre ayarlamamız lazım kendimizi. Ben almadım halaBende randevu aldım şimdi aralık ayı için ama acayip korkuyorum orasıdaayrı
Korkacak bişey yok valla emin ol. Hissetmiyosun zaten sıkıntı yok boşa telaş yapmaBende randevu aldım şimdi aralık ayı için ama acayip korkuyorum orasıdaayrı
Canim ben bileti ayarlayip oyle randevu almistim sende öyle yaparsin en az 2 gün onceden randevu alRandevuyu telefonda mı alıyosun. Almadan gitsek ya da almadan iki gün önceden falan haber versek olmuyo mu çünkü ona göre ayarlamamız lazım kendimizi. Ben almadım hala
Ben mesaj attım aldım Esra hanım ilgileniyor baya sağolsunRandevuyu telefonda mı alıyosun. Almadan gitsek ya da almadan iki gün önceden falan haber versek olmuyo mu çünkü ona göre ayarlamamız lazım kendimizi. Ben almadım hala
Bende öyle yaptımCanim ben bileti ayarlayip oyle randevu almistim sende öyle yaparsin en az 2 gün onceden randevu al
Ya öyle yapayım bunun kliniği kaçta açılıyor yolum 6 saat falan sürer gece muhtemelen de sabah 6 da inerim hemen gitsem açık mıdır klinik ve ya hemen olma şansım var mı diyelim 6 da indim anca oraya 7 gibi ulaştım hemen yapar mı kiCanim ben bileti ayarlayip oyle randevu almistim sende öyle yaparsin en az 2 gün onceden randevu al
Para kısmını turgaya mı esrayq mı sordun bi de kaça anlaştınBen mesaj attım aldım Esra hanım ilgileniyor baya sağolsun
Canım ben oglen gitmistim ama birinin yorumunda okumustum klinik 9 da aciliyomus Turgay beyde 10 da geliyormus randevu alirken saat meselesinide konuş detaylicaYa öyle yapayım bunun kliniği kaçta açılıyor yolum 6 saat falan sürer gece muhtemelen de sabah 6 da inerim hemen gitsem açık mıdır klinik ve ya hemen olma şansım var mı diyelim 6 da indim anca oraya 7 gibi ulaştım hemen yapar mı ki
Canım galiba olmuşsun dikimi ama kontrole gitmemişsin ? Kendin bakınca da anlayabilirsin tutmuşsa zaten kanar bence endişelenmeKızlar merhaba nasılsınız? İşlem olupta olumsuz sonuc alan varmı? ilişki esnasında biginiz varmı ?
Ya keşke geç gelmese ama neyse artık bekleyeceğim bi konuşayım geneCanım ben oglen gitmistim ama birinin yorumunda okumustum klinik 9 da aciliyomus Turgay beyde 10 da geliyormus randevu alirken saat meselesinide konuş detaylica
Of sıkıntı oldu desene neyse korkma sen tutacak ve iyi bakacam koruyacam diye odaklan kanamayı boşver şimdi tutarsa zten kanamaması imkansız bunu düşün.
Canım 10.3 da turgay bey geliyormuşYa keşke geç gelmese ama neyse artık bekleyeceğim bi konuşayım gene
Aman ilk gece adam açıp bakacak değil ya oranı gerisi boş 2 hafta 3 hafta doktor falan gitmem ben zaten ki gitmesin kimsede bence ayrıca senin rızan olmadan doktor bilgi veremez kimseye boşver in bunları düşünüp canınızı sıkmayın yeterince dert var zaten başımızda.Gerek yok tabi ama belli oluyormus
Yani doktor bunu söyledi
2 hafta sonra hic birsey anlasılmaz dedi
İğneyi bi anlık unutacaksın artık.Kızlar o zorlu kararı aldim ve gitmeye karar verdim biletlerimi de aldım o ilk vurulan iğneden çok korkuyorum sadece. O canımı çok yakmıştı. Pes etmek istemiyorum evleneceğim insanı buldum, onun için yapmak istiyorum
Ne zaman a aldın bileti randevu ne zamanKızlar o zorlu kararı aldim ve gitmeye karar verdim biletlerimi de aldım o ilk vurulan iğneden çok korkuyorum sadece. O canımı çok yakmıştı. Pes etmek istemiyorum evleneceğim insanı buldum, onun için yapmak istiyorum
Hayır ameliyatı olduktan sonra çok iyi bakacaksın dikkat edeceksin. Bunu kendine görev bil. Gerekirse 1 hafta hasta taklidi yap çıkma yataktan. Ben sırf Bunun için işe gitmiycem yatacam hep. Benim işim oturarak yapıldığı için. Ama ayakta olan işim olsaydı o daha iyi olurdu çıkmazdım Oturmak sıkıntı çünkü.Aynen ben kendımı olumlu seylere odaklayım salak saçma seyler gelıyor ya tutmazsa çalışırken koruyamazsam ya kanama olmazsa ya şöyle ya böyle bir sürü kafama taka taka bunaltıyorum kendımı bu sanırım düğün gecesine kadar gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?