ben aralıkta gıdemem aralık sonu nişanım var koruyamam kollayamam dikişleri
Of sıkıntı oldu desene neyse korkma sen tutacak ve iyi bakacam koruyacam diye odaklan kanamayı boşver şimdi tutarsa zten kanamaması imkansız bunu düşün.

Bende randevu aldım şimdi aralık ayı için ama acayip korkuyorum orasıdaayrı

Bende randevu aldım şimdi aralık ayı için ama acayip korkuyorum orasıdaayrı
Randevuyu telefonda mı alıyosun. Almadan gitsek ya da almadan iki gün önceden falan haber versek olmuyo mu çünkü ona göre ayarlamamız lazım kendimizi. Ben almadım hala

Randevuyu telefonda mı alıyosun. Almadan gitsek ya da almadan iki gün önceden falan haber versek olmuyo mu çünkü ona göre ayarlamamız lazım kendimizi. Ben almadım hala
Canim ben bileti ayarlayip oyle randevu almistim sende öyle yaparsin en az 2 gün onceden randevu al

Ben mesaj attım aldım Esra hanım ilgileniyor baya sağolsun

Canim ben bileti ayarlayip oyle randevu almistim sende öyle yaparsin en az 2 gün onceden randevu al
Ya öyle yapayım bunun kliniği kaçta açılıyor yolum 6 saat falan sürer gece muhtemelen de sabah 6 da inerim hemen gitsem açık mıdır klinik ve ya hemen olma şansım var mı diyelim 6 da indim anca oraya 7 gibi ulaştım hemen yapar mı ki

Canım ben oglen gitmistim ama birinin yorumunda okumustum klinik 9 da aciliyomus Turgay beyde 10 da geliyormus randevu alirken saat meselesinide konuş detaylica

Kızlar merhaba nasılsınız? İşlem olupta olumsuz sonuc alan varmı? ilişki esnasında biginiz varmı ?

Kızlar merhaba nasılsınız? İşlem olupta olumsuz sonuc alan varmı? ilişki esnasında biginiz varmı ?
Canım galiba olmuşsun dikimi ama kontrole gitmemişsin ? Kendin bakınca da anlayabilirsin tutmuşsa zaten kanar bence endişelenme

Of sıkıntı oldu desene neyse korkma sen tutacak ve iyi bakacam koruyacam diye odaklan kanamayı boşver şimdi tutarsa zten kanamaması imkansız bunu düşün.

Aynen ben kendımı olumlu seylere odaklayım salak saçma seyler gelıyor ya tutmazsa çalışırken koruyamazsam ya kanama olmazsa ya şöyle ya böyle bir sürü kafama taka taka bunaltıyorum kendımı bu sanırım düğün gecesine kadar gidicek

Kızlar o zorlu kararı aldim ve gitmeye karar verdim biletlerimi de aldım o ilk vurulan iğneden çok korkuyorum sadece. O canımı çok yakmıştı. Pes etmek istemiyorum evleneceğim insanı buldum, onun için yapmak istiyorum

Gerek yok tabi ama belli oluyormus
Yani doktor bunu söyledi
2 hafta sonra hic birsey anlasılmaz dedi
Aman ilk gece adam açıp bakacak değil ya oranı gerisi boş 2 hafta 3 hafta doktor falan gitmem ben zaten ki gitmesin kimsede bence ayrıca senin rızan olmadan doktor bilgi veremez kimseye boşver in bunları düşünüp canınızı sıkmayın yeterince dert var zaten başımızda.

İğneyi bi anlık unutacaksın artık. çektiğin acılar mı yoksaaa iğne mi ? Ben de buldum onu kaybedemem ve tek umudum turgayyyyy inşallah bu sefer tutar... Gerçi ben hiç flep olmamışım geçici olmuşum ilk kez flep olcam inşallah tutsun iyi bakalımmm da.

Ne zaman a aldın bileti randevu ne zaman

Hayır ameliyatı olduktan sonra çok iyi bakacaksın dikkat edeceksin. Bunu kendine görev bil. Gerekirse 1 hafta hasta taklidi yap çıkma yataktan. Ben sırf Bunun için işe gitmiycem yatacam hep. Benim işim oturarak yapıldığı için. Ama ayakta olan işim olsaydı o daha iyi olurdu çıkmazdım Oturmak sıkıntı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…