Canım dayanıcam inşallah...

Selam kızlar nasılsınız bakalım her güne umutla uyanmanızi diliyorum 1.5 sene önce 1 ay nasıl geçecek diye düşünürken seneler geçmiş evham yapmayın kendinize inanın ki daha zor oluyor evet gülmeyi unuttuğum zamanlar da oldu 73 kilo idim 60a düştüm sinir stres mahvediyor insanı hayat bizim bir sabah uyanmayadabiliriz bunu da düşünmek gerekiyor herşey için yeterince yıprattık kendimizi biraz da çakal olma sırası bizde artık o kan akmasa ihtimalini düşünmüyorm düşüncek olursam da gerekirse kolumu keser bacağımı keser o iki damla kanı getirtirim bırakın ne olur ne olacak of pof demeyi kendiniz için var olduğunuzu unutmayın sizleri seviyorum herşey çok güzel olacak pozitif bakın

kolunu bacağını kesim deme anlar.. Kanaman olacak inş canım düğünden önce gitsen Turgay beye tedbir amaçlı 4 ayönce falan bi göster ben öyle yapardım

Ben takılmıyorum cnm soranlar oldu bukadar takıntılı erkeklede evlenmeyelım zaten

Mutlaka güzel olacak Kanama kesin olacak bence allah korusun en kötü olmazsa bile esnek dersin bazılarının kanaması olmuyo
İlişkide zorlanınca zaten inanıyorlar
Ben sorun cıkacagını hic sanmıyorum burda kimsede sorun cıkmadıkı tutmussa eger
Kanaman kesin olacak bence hic düşünme

Düşünmüyorum artık benm sevdiğim çok iyi bunu sorun etmez bana zaten ister iki çocuklu ol gene alırım seni dedi önceden kafama çok takıyorum şimdi içimde bi huzur var sebebsizce

Düşünmüyorum artık benm sevdiğim çok iyi bunu sorun etmez bana zaten ister iki çocuklu ol gene alırım seni dedi önceden kafama çok takıyorum şimdi içimde bi huzur var sebebsizce

Burda sizin gibi kızlarla tanısmasaydım kafayı yerdım
Hic umudum yoktu ama burda konusup dertlestıgım cok kız oldu hepsıde mutlu oldu
Şimdi sıra sende insallah sonrada bende

Evettt çok katılıyorum bitanem ya Benim tek korkum var o da ameliyat olayım olduktan sonra iyi bakayım da tutsun bunu istiyorum başka bişey yok. Zaten tutarsa illa ki kanar diyorum.

Asistan ideal kilosundan fazla olanlara çift katlı flepi öneriyor. Yani çift katlı flepte insanı korkutuyor ben onu olacağım daha çok canım yancak daha çok dikkat etmem lazım korumak için vb. fikirler kafamı kurcalamıyor değil... Allah hepimize kolaylık versin.

Valla ben çok zayıfım 1.58 boyum 47 kiloyum

İSTANBUL OTOGARDA BULUŞUP BERABER GİDEBİLECEĞİM BİRİ OLSA KEŞKE BİRBİRİMİZE GÜÇ VERİRİZ AMA BEN OCAKTAN SONRA DÜŞÜNÜYORUM NİSAN AYI VS OLABILIR
YA CANIM KESİNLİKLE BERABER GİDELİM BENDE ÇOK KORKUYORUM

çok haklısın canım inşAllah güzel olur her şay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…