sen ne zaman gideceksin kesin. DenkgetirelimAYNI ZAMANA DENK GELIRSE GIDELIM VALLA :/
Evet canım yapıyor yine tutmazsa geçiçi yapıyor nu seferMesela olduk tutmadı aradan uzun süre geçse de yine ücretsiz kalıcıyı yapıyo mu turgay
Ya geçici değil de kalıcı yapmıyor mu ikinciyeEvet canım yapıyor yine tutmazsa geçiçi yapıyor nu sefer
Sen şuan tekrar para mı vereceksin kalıcı içinEvet canım yapıyor yine tutmazsa geçiçi yapıyor nu sefer
Kalıcıyı tekrar yapıyor yine tutmazsa doku sorunlu olduğu için geçici yapıyor demek istedi canımYa geçici değil de kalıcı yapmıyor mu ikinciye
Yani hiç tutmama gibi ihtimalde yapıyor o zaman kalıcı olamayacaksa tutamayacak sa dimi ?Kalıcıyı tekrar yapıyor yine tutmazsa doku sorunlu olduğu için geçici yapıyor demek istedi canım
İki kere deniyor kalıcıyı dokun uyum sağlamazsa yapıyor geçiciyi canım evet. Bu çok çok nadir bi durum korkmaHa
Yani hiç tutmama gibi ihtimalde yapıyor o zaman kalıcı olamayacaksa tutamayacak sa dimi ?
kesin olarak ocaktan sonra gidicem ama nezaman giderim bilmiyorum ki senin kafanda varmı bi aysen ne zaman gideceksin kesin. Denkgetirelim
He tamam canım . ilkinde herkesin tutar inşallahİki kere deniyor kalıcıyı dokun uyum sağlamazsa yapıyor geçiciyi canım evet. Bu çok çok nadir bi durum korkma
Kızlar imkanınız varsa ertelemeyin erkenden olun bitsin rahatlayın ben bu önümüzdeki ay gidiyorum artık allaha kalmış işimiz.kesin olarak ocaktan sonra gidicem ama nezaman giderim bilmiyorum ki senin kafanda varmı bi ay
Diyelim 3-4 sene evlenemedin bir şey olur mu burda S sakaryadanX erkenden yaptırdıKızlar imkanınız varsa ertelemeyin erkenden olun bitsin rahatlayın ben bu önümüzdeki ay gidiyorum artık allaha kalmış işimiz.
O ZAMANA KADAR PARAMI AYARLAMAYA CALISAYIM TEK GİTMEK İSTEMIYORUM ŞUAN EVLILIK YOK ÖNÜMDEkesin olarak ocaktan sonra gidicem ama nezaman giderim bilmiyorum ki senin kafanda varmı bi ay
Canim hayatında biri olduğuna cok sevindim koptuk buralardan iyice kızlar napmıs diye bı bakayım dedim hayırlı olsunDüşünmüyorum artık benm sevdiğim çok iyi bunu sorun etmez bana zaten ister iki çocuklu ol gene alırım seni dedi önceden kafama çok takıyorum şimdi içimde bi huzur var sebebsizce
Kuzum hala yazan varmı diye bakaim dedim sağol bitanem Rabbim herkese nasip etsinCanim hayatında biri olduğuna cok sevindim koptuk buralardan iyice kızlar napmıs diye bı bakayım dedim hayırlı olsun
Çok sevindimmm. Peki Turgaya mı oldun sende ameliyatı canımKızlar merhaba yaklaşık 6 ay önce operasyon gecırdım bende ameliyat olmadan ve olduktan yaklaşık 2 ay sonrası falan hep buralardaydım insanın morale motivasyona ihtiyacı oluyo. Ben cok sanslıydım ameliyat olurken tek degıldım buradan tanısıp biriyle gitmiştik orda ameliyat olurkende bıkac kısıyle tanısıp arkadas olduk grup kurduk konuştuk moral verdik tek basıma olsam bas edemezdim bu sayfa olmasa o kızlar olmasa. Acıkcası zor bı surec ama bu sadece ıyılesene kadar. Iyılesene kadar ah bı hareket yaptım mı ya tutmadıysa ya neden kanıyo neden acıyo neden kasınıyo psikolojikmen cokmustum ama sonra aklınıza bile gelmiyor inanın.Suan kanamıcandan korkmuyorum bırlıktelıkten korkuyorum acımasından falan. Kanıcana cok ikna oldum cunku ameliyatı birlikte olduğum arkadas birlikte oldu kanaması olmus fakat canı yanmis baya. Yani demem o ki herseyın bı caresı var ameliyat olana ve ıyılesene kadar butun bu psıkolojık yıpranma. Zor gunler hatta cok zor gunler dusununce ne gunlerdi diyosunuz acıyosunuz kendinize hatta. Ama gunluk hayatta hıc aklıma gelmiyor ben bile kendimi ınandırmısım bakire olduğuma sanırım. O yuzden kızlar ameliyatı gidin olun iyilesın ve bıdaha arkanıza donup bakmayın. Vicdanınızı kurcalamayın. O gunde kalmayın dusunmeyın silin hafızanızdan
Yok kız et ete tutuştuktan sonra niye bişey olsun sonrasında. Bildiğin et oluyordur orası. Anca bişey girerse bozulurbenceDiyelim 3-4 sene evlenemedin bir şey olur mu burda S sakaryadanX erkenden yaptırdı
Kızlar bende ocaktan sonra getmeyi düşünüyorumAYNI ZAMANA DENK GELIRSE GIDELIM VALLA :/
Canım senin yakında düğün var mı eğer evlenme süresi uzarsa ne bilim 5 yıl sonra ilişkiye girdik bişe olur mu? Bi de benim çift kat flep olacak yani onu önerdiler daha çok acı olacak yani normal dikim çok acıyorsa çift katlıyı düşünemiyorumKızlar merhaba yaklaşık 6 ay önce operasyon gecırdım bende ameliyat olmadan ve olduktan yaklaşık 2 ay sonrası falan hep buralardaydım insanın morale motivasyona ihtiyacı oluyo. Ben cok sanslıydım ameliyat olurken tek degıldım buradan tanısıp biriyle gitmiştik orda ameliyat olurkende bıkac kısıyle tanısıp arkadas olduk grup kurduk konuştuk moral verdik tek basıma olsam bas edemezdim bu sayfa olmasa o kızlar olmasa. Acıkcası zor bı surec ama bu sadece ıyılesene kadar. Iyılesene kadar ah bı hareket yaptım mı ya tutmadıysa ya neden kanıyo neden acıyo neden kasınıyo psikolojikmen cokmustum ama sonra aklınıza bile gelmiyor inanın.Suan kanamıcandan korkmuyorum bırlıktelıkten korkuyorum acımasından falan. Kanıcana cok ikna oldum cunku ameliyatı birlikte olduğum arkadas birlikte oldu kanaması olmus fakat canı yanmis baya. Yani demem o ki herseyın bı caresı var ameliyat olana ve ıyılesene kadar butun bu psıkolojık yıpranma. Zor gunler hatta cok zor gunler dusununce ne gunlerdi diyosunuz acıyosunuz kendinize hatta. Ama gunluk hayatta hıc aklıma gelmiyor ben bile kendimi ınandırmısım bakire olduğuma sanırım. O yuzden kızlar ameliyatı gidin olun iyilesın ve bıdaha arkanıza donup bakmayın. Vicdanınızı kurcalamayın. O gunde kalmayın dusunmeyın silin hafızanızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?