Düşünmüyorum artık benm sevdiğim çok iyi bunu sorun etmez bana zaten ister iki çocuklu ol gene alırım seni dedi önceden kafama çok takıyorum şimdi içimde bi huzur var sebebsizce
Canim hayatında biri olduğuna cok sevindim koptuk buralardan iyice kızlar napmıs diye bı bakayım dedim hayırlı olsun

Kızlar merhaba yaklaşık 6 ay önce operasyon gecırdım bende ameliyat olmadan ve olduktan yaklaşık 2 ay sonrası falan hep buralardaydım insanın morale motivasyona ihtiyacı oluyo. Ben cok sanslıydım ameliyat olurken tek degıldım buradan tanısıp biriyle gitmiştik orda ameliyat olurkende bıkac kısıyle tanısıp arkadas olduk grup kurduk konuştuk moral verdik tek basıma olsam bas edemezdim bu sayfa olmasa o kızlar olmasa. Acıkcası zor bı surec ama bu sadece ıyılesene kadar. Iyılesene kadar ah bı hareket yaptım mı ya tutmadıysa ya neden kanıyo neden acıyo neden kasınıyo psikolojikmen cokmustum ama sonra aklınıza bile gelmiyor inanın.Suan kanamıcandan korkmuyorum bırlıktelıkten korkuyorum acımasından falan. Kanıcana cok ikna oldum cunku ameliyatı birlikte olduğum arkadas birlikte oldu kanaması olmus fakat canı yanmis baya. Yani demem o ki herseyın bı caresı var ameliyat olana ve ıyılesene kadar butun bu psıkolojık yıpranma. Zor gunler hatta cok zor gunler dusununce ne gunlerdi diyosunuz acıyosunuz kendinize hatta. Ama gunluk hayatta hıc aklıma gelmiyor ben bile kendimi ınandırmısım bakire olduğuma sanırım. O yuzden kızlar ameliyatı gidin olun iyilesın ve bıdaha arkanıza donup bakmayın. Vicdanınızı kurcalamayın. O gunde kalmayın dusunmeyın silin hafızanızdan

Çok sevindimmm. Peki Turgaya mı oldun sende ameliyatı canım

Canım senin yakında düğün var mı eğer evlenme süresi uzarsa ne bilim 5 yıl sonra ilişkiye girdik bişe olur mu? Bi de benim çift kat flep olacak yani onu önerdiler daha çok acı olacak yani normal dikim çok acıyorsa çift katlıyı düşünemiyorum

Erkek arkadaşımı aileme söylemeye cesaret edemiyorum daha çnckini söyledim başıma gelmeyen kalmadı istemediler haklı çıktılar şimdi de yüzüm yok söylemeye ama seviyorum ve istiyorum onu nabcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…