Erkek arkadaşımı aileme söylemeye cesaret edemiyorum daha çnckini söyledim başıma gelmeyen kalmadı istemediler haklı çıktılar şimdi de yüzüm yok söylemeye ama seviyorum ve istiyorum onu nabcm
Aynı ben gibi benimde ailem istemiyordu çocuk dul du ama o yüzden e ayrıldık haliyle sevindiler bile. Yenisini söyleyince çoooook şükür demeye başladılar. Yani bence kaç ay geçti bilmiyorum ama nir süre sonr söyle. Ben de utandım bşta böyle sevgili değiştirir gibi görünütüm diye ama öyle olmadı

Yok canim benim yaptırırken nısanlıydım aslında ama islem olduktan bırkac hafta sonra ayrıldık yani uzun sure bı evlilik yok bence hıc cift kata bulasma zaten orası zamanla etlesıyo hele onunde yakın bı ılıskı yoksa hıc tavsiye etmem ben tek kat nasıl yırtılcak dıyom valla cok korkuyom ılıskıden  tabi mecbursa yapacak bısey yok valla diyorum evlensemde nasıl cesaret edıcem diye simdi de onu dusunmeye basladım kanamasından önce erkekler cok bilinclı artık kanama herkeste olmuyor diyorlar benim eski sıg goruslu kan da kan dedıgı ıcın yaptırdım sinirlendim bak sımdı

nie çift kat önerdiler canım bi sebebi var mı

Erkek arkadaşımı aileme söylemeye cesaret edemiyorum daha çnckini söyledim başıma gelmeyen kalmadı istemediler haklı çıktılar şimdi de yüzüm yok söylemeye ama seviyorum ve istiyorum onu nabcm
Üzerinden zaman geçtiyse ciddi anlamda, yaşın ve hayatın evliliğe müsaitse çocuk da eski beğenmedikleri çocuk gibi değilde problem olmaz bence

Benm evlenme 2 yıl sonra olacak neredeyse Sonuncu SİZLE PAYLASCAM ve burda Sakarya diye bi bayan vardı ameliyatın üstünden 1 yıl geçti evlendi ben onu bekledim gittim kanaması oldu hatta ara ara kanıyor dedi BİRLESEN DOKU ancak yirtildihi zaman kanar zarimiz da şuanda boyle

Genel yazıyorum ama çift tek filan aklınızı kurcalamayin ihtiyaç olursa vajina çok açıksa daraltma yapar yada çift uygular benim ilk ve son kez oldu gittim hemen yaptırdım hatta hemşire abla ile amelayt sırasında birbirlerine bakıp gülümseddiler kolay oldu çünkü dokularım tazeydi vajinam dardı sonuç mu tuttu dedi abla hatta halay çeken çeke git güzelim dedi on kere sormusumdur çıkana kadar 10 saat yol çektim otobüsle artık indiğimde felç oldum sandım öyle basit bozulacak birşey değil ipler eriyor ben hiç ip görmedim mesela kiminin düşmüş ben görmedim siz eliniz den geleni yapın ben 10 ay sonra kontrele gittim kızlar buradaki kızlar bana hiç merak etmiyor musun dediler bir kere açıp bakmadım oranınzi açmayın merak dan ölün ama omuz genişliği bile aralamadim her gün sarımsak yedim her gün orama yumuşak bez koydum ped yapismasin diye adetimde çocuk bezi kullandım

Kimse aralığın ikinci haftası gitmiyor mu ya beraber giderdik

Canım seninle aynı süreçlerde olmuştuk inşallah banaa da bu mutluluk nasip olur bana değil hepimize hatta

Turgay karakayanın asistanları iyi davranıyorlar mı geçen benim soruma dönmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…