- 8 Mayıs 2019
- 73
- 40
- 8
- 31
Turgay karakayada mı yaptırdınız
Benim ilk haftaKimse aralığın ikinci haftası gitmiyor mu ya beraber giderdik
Valla bir tane sarisin var kibar tabiki ama cok mesafeli ve soguk digeri aynur hanim sanirim ben onu cok daha yakin gordum kendimeTurgay karakayanın asistanları iyi davranıyorlar mı geçen benim soruma dönmediler
Ya şöyle tanıdık çevreden zaten arkadaş çevresinden bazıları kuzenim arkadaşlarım falan iyi çocuk yani 6 7 ay oldu görüşeli ben 24 yaş o 28 yaş herşeyin oturtmuş çok da ciddi başta ben herşeyi ona anlattım biliyor zaten kızlık zarı olayı dışında tabi.. Seviyorum annem ufaktan biliyor ama tam değil acayip çekiniyorum evlenmeye meraklıymış gibi görsünler istemiyorum koca meraklısı gibi ne bilim bilemedim yaÜzerinden zaman geçtiyse ciddi anlamda, yaşın ve hayatın evliliğe müsaitse çocuk da eski beğenmedikleri çocuk gibi değilde problem olmaz bence
Yakın zamanda inşallah söyleyeceğim ya çünkü gerçekten karakter davranış biçim oturup kalkışı olsun saygısı olsun tam benlik yani ailemle ailesi arsında da fark çok az aşırı benziyoruz yani ama işte cesaretim kırgın ilkinden dolayı ve utanıyorumAynı ben gibi benimde ailem istemiyordu çocuk dul du ama o yüzdene ayrıldık haliyle sevindiler bile. Yenisini söyleyince çoooook şükür demeye başladılar. Yani bence kaç ay geçti bilmiyorum ama nir süre sonr söyle. Ben de utandım bşta böyle sevgili değiştirir gibi görünütüm diye ama öyle olmadı
Bence birini sevince koca meraklısı gibi gözükmezsinYa şöyle tanıdık çevreden zaten arkadaş çevresinden bazıları kuzenim arkadaşlarım falan iyi çocuk yani 6 7 ay oldu görüşeli ben 24 yaş o 28 yaş herşeyin oturtmuş çok da ciddi başta ben herşeyi ona anlattım biliyor zaten kızlık zarı olayı dışında tabi.. Seviyorum annem ufaktan biliyor ama tam değil acayip çekiniyorum evlenmeye meraklıymış gibi görsünler istemiyorum koca meraklısı gibi ne bilim bilemedim ya
Bence korktuğun gibi düşünmezlerYa şöyle tanıdık çevreden zaten arkadaş çevresinden bazıları kuzenim arkadaşlarım falan iyi çocuk yani 6 7 ay oldu görüşeli ben 24 yaş o 28 yaş herşeyin oturtmuş çok da ciddi başta ben herşeyi ona anlattım biliyor zaten kızlık zarı olayı dışında tabi.. Seviyorum annem ufaktan biliyor ama tam değil acayip çekiniyorum evlenmeye meraklıymış gibi görsünler istemiyorum koca meraklısı gibi ne bilim bilemedim ya
Kızlık olayını bilmiyor dimi sakın söylemeYakın zamanda inşallah söyleyeceğim ya çünkü gerçekten karakter davranış biçim oturup kalkışı olsun saygısı olsun tam benlik yani ailemle ailesi arsında da fark çok az aşırı benziyoruz yani ama işte cesaretim kırgın ilkinden dolayı ve utanıyorumo da üzülüyor demiyorum diye anlayışla karşılıyor ama bazen çok canı sıkılıyor gerçekten
Insallah canımCanım seninle aynı süreçlerde olmuştuk inşallah banaa da bu mutluluk nasip olur bana değil hepimize hatta
Hayırdır ne konudaKızlar benm babam aksilik cikariyorya Valla usandım ya her dert beni mi bulur herşey ne yaptım diyorum bazen ne günah işledim de herşey benim başıma geliyor
ooo cok varmıs o zamana kadar bende ayrlarım paramı gıderiz canım sen kalıcı ıstıyordun dımıbenım eylül 2020 düğün
nden canım ne olduKızlar benm babam aksilik cikariyorya Valla usandım ya her dert beni mi bulur herşey ne yaptım diyorum bazen ne günah işledim de herşey benim başıma geliyor
İyi değil demişler sebebi bu neyi var diyorum birşey diyemiyornden canım ne oldu
İyi değil demişler onu kafaya takmış dost var düşman var benm fikrim önemli değilmi yaHayırdır ne konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?