Tabi iyi davranıyorlar siz o an bi çöküştesiniz acınızımı yoksa bu hale gelişinizimi düşünüyorsunuz ve ben çok ağlamıştım çok . Kadına sarılıp ağlamak istedim

Kızlar benm 1.5 sene oldu söylemiştim yaptıralı hiç bir şekilde rahatsız olacak birşey yaşamadım ama zaman zaman yüksel bel pantolon giydigimde orası gidiklaniyor sanki böyle akıntı oluyor sanki kıçımın arasına birşey girmiş gibi hissediyorum bi dolgunluk hissi yaşıyorum siz de oluyor mu

Dikilen kızlık zarı kanadığında tahmini ne kadar bir kanama oluyor

Üzerinden zaman geçtiyse ciddi anlamda, yaşın ve hayatın evliliğe müsaitse çocuk da eski beğenmedikleri çocuk gibi değilde problem olmaz bence
Ya şöyle tanıdık çevreden zaten arkadaş çevresinden bazıları kuzenim arkadaşlarım falan iyi çocuk yani 6 7 ay oldu görüşeli ben 24 yaş o 28 yaş herşeyin oturtmuş çok da ciddi başta ben herşeyi ona anlattım biliyor zaten kızlık zarı olayı dışında tabi.. Seviyorum annem ufaktan biliyor ama tam değil acayip çekiniyorum evlenmeye meraklıymış gibi görsünler istemiyorum koca meraklısı gibi ne bilim bilemedim ya

Yakın zamanda inşallah söyleyeceğim ya çünkü gerçekten karakter davranış biçim oturup kalkışı olsun saygısı olsun tam benlik yani ailemle ailesi arsında da fark çok az aşırı benziyoruz yani ama işte cesaretim kırgın ilkinden dolayı ve utanıyorum o da üzülüyor demiyorum diye anlayışla karşılıyor ama bazen çok canı sıkılıyor gerçekten

Bence birini sevince koca meraklısı gibi gözükmezsin

Bence korktuğun gibi düşünmezler

Kızlık olayını bilmiyor dimi sakın söyleme

Kızlar benm babam aksilik cikariyor ya Valla usandım ya her dert beni mi bulur herşey ne yaptım diyorum bazen ne günah işledim de herşey benim başıma geliyor

Kızlar Aralığın 12 si vs gitsem o günlerde adet oluyorum başlıyor çünkü bugun adet oldum lanet olsunnn . Sizce bu adetimin sonunda mı yani 4 gün sonra mı yoksa belirlediğim tarihte mi gideyim ama 15 güne kadar geciktirici kullanırım o zaman. Ben bu aya değil diğer aya planladım hem de 11-12 -13. günlere ayarladım. Şuan mevcut param 4.600 tl ama bu ayın ortasındayım gitmekte saçma olur zaten aralığın 8 inde maaşımı alıyorum of off geciktirici 15 gün geciktirse de yine işime yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…