Senin sevdiğin çocuk için mi demişler iyi değil diye. Ailesi için miİyi değil demişler onu kafaya takmış dost var düşman var benm fikrim önemli değilmi ya
Bişey deyinnnKızlar Aralığın 12 si vs gitsem o günlerde adet oluyorum başlıyor çünkü bugun adet oldum lanet olsunnn. Sizce bu adetimin sonunda mı yani 4 gün sonra mı yoksa belirlediğim tarihte mi gideyim ama 15 güne kadar geciktirici kullanırım o zaman. Ben bu aya değil diğer aya planladım hem de 11-12 -13. günlere ayarladım. Şuan mevcut param 4.600 tl ama bu ayın ortasındayım gitmekte saçma olur zaten aralığın 8 inde maaşımı alıyorum of off geciktirici 15 gün geciktirse de yine işime yarar
BU saatten sonra ailemin dediği her seye ınananırım ben canım ama baban bence daha iyi arastırsın çekemeyen kötüleyen olur boyle zamanlrda sen emin misin tanıdığına kesin.İyi değil demişler onu kafaya takmış dost var düşman var benm fikrim önemli değilmi ya
geciktirici içeceksen zaten denkgelmez canım ona gore kullan belirlediğin tarıhte git benceKızlar Aralığın 12 si vs gitsem o günlerde adet oluyorum başlıyor çünkü bugun adet oldum lanet olsunnn. Sizce bu adetimin sonunda mı yani 4 gün sonra mı yoksa belirlediğim tarihte mi gideyim ama 15 güne kadar geciktirici kullanırım o zaman. Ben bu aya değil diğer aya planladım hem de 11-12 -13. günlere ayarladım. Şuan mevcut param 4.600 tl ama bu ayın ortasındayım gitmekte saçma olur zaten aralığın 8 inde maaşımı alıyorum of off geciktirici 15 gün geciktirse de yine işime yarar
Şimdi bu ayın 11 inde adet olduysam aralığın 11 inde de olurum diye düşünüyorum. Brn de Zaten aralık 11 i gibi gitmek istiyorum yani 8 aralık gibi geciktirici mi kuşlanmaya başlayayım diyosun ?geciktirici içeceksen zaten denkgelmez canım ona gore kullan belirlediğin tarıhte git bence
Geciktirici kullanmadım hiç canım o yüzden bilemiyorumBişey deyinnn
BU ayın 11 inde olduysan diğer ay 9 unda falan gelir tahmınımce ama yine de sen biliyosun. Ama zaten regldensonraya ayarlasan da olurŞimdi bu ayın 11 inde adet olduysam aralığın 11 inde de olurum diye düşünüyorum. Brn de Zaten aralık 11 i gibi gitmek istiyorum yani 8 aralık gibi geciktirici mi kuşlanmaya başlayayım diyosun ?
Kendimi aralık 11 e hazırladım amaaGeciktirici kullanmadım hiç canım o yüzden bilemiyorumo da zora sokacaksa ağrı sızı psikolojik falan bence regl sonu gitmelisin :/
Peki sence ayın 5in nde falan adet söktürücü kullansamda hemen olup bitse nasıl olurBU ayın 11 inde olduysan diğer ay 9 unda falan gelir tahmınımce ama yine de sen biliyosun. Ama zaten regldensonraya ayarlasan da olur
olmaz bence öyle yapma gecıktırıcı kullanabılırsın daha iyi olur adet söktürücü içmen işe yaramaz o yıne zamanında gelır zatenPeki sence ayın 5in nde falan adet söktürücü kullansamda hemen olup bitse nasıl olur
O zaman geciktirici tek çare kuzumKendimi aralık 11 e hazırladım amaa
olmaz bence öyle yapma gecıktırıcı kullanabılırsın daha iyi olur adet söktürücü içmen işe yaramaz o yıne zamanında gelır zaten
Haklısınız geciktirici alcam da eczane veriyor mu öyle. Yoksa doktor mu yazıyor. Ben hazırlığımı yaptım ufak tefekO zaman geciktirici tek çare kuzum
Benimde ağustosda olacak gidelim beraberozaman haberleşir konuşuruz yine gitmeden önce
Bence adetinden sonra get ben öyle düşünüyormBişey deyinnn
Kim demiş ki bunu iyi tanıyan bilen birisi miİyi değil demişler sebebi bu neyi var diyorum birşey diyemiyor
Direkt veriyor eczane diye biliyorum kuzu Rabbim yolunu açık etsinHaklısınız geciktirici alcam da eczane veriyor mu öyle. Yoksa doktor mu yazıyor. Ben hazırlığımı yaptım ufak tefekşurup aldım dublahac kabızlık şurubunu yazdırdım. Öksürüyordum onun tedavisini oluyorum bakalım ❤ Allah deyip yola çıkalım
Allah yardımcın olsun canımHaklısınız geciktirici alcam da eczane veriyor mu öyle. Yoksa doktor mu yazıyor. Ben hazırlığımı yaptım ufak tefekşurup aldım dublahac kabızlık şurubunu yazdırdım. Öksürüyordum onun tedavisini oluyorum bakalım ❤ Allah deyip yola çıkalım
tamamdır aynen gıdelım ıkımızın arka arkayaymıs zatenBenimde ağustosda olacak gidelim beraber
evet kalıcı canımooo cok varmıs o zamana kadar bende ayrlarım paramı gıderiz canım sen kalıcı ıstıyordun dımı
Bence primolut kullanırsan bi sıkıntı yapmaz o geciktiriyor bıraktığındada 2 gün içinde oluyorsunŞimdi bu ayın 11 inde adet olduysam aralığın 11 inde de olurum diye düşünüyorum. Brn de Zaten aralık 11 i gibi gitmek istiyorum yani 8 aralık gibi geciktirici mi kuşlanmaya başlayayım diyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?