Bişey deyinnn

İyi değil demişler onu kafaya takmış dost var düşman var benm fikrim önemli değilmi ya
BU saatten sonra ailemin dediği her seye ınananırım ben canım ama baban bence daha iyi arastırsın çekemeyen kötüleyen olur boyle zamanlrda sen emin misin tanıdığına kesin.

geciktirici içeceksen zaten denkgelmez canım ona gore kullan belirlediğin tarıhte git bence

geciktirici içeceksen zaten denkgelmez canım ona gore kullan belirlediğin tarıhte git bence
Şimdi bu ayın 11 inde adet olduysam aralığın 11 inde de olurum diye düşünüyorum. Brn de Zaten aralık 11 i gibi gitmek istiyorum yani 8 aralık gibi geciktirici mi kuşlanmaya başlayayım diyosun ?

Şimdi bu ayın 11 inde adet olduysam aralığın 11 inde de olurum diye düşünüyorum. Brn de Zaten aralık 11 i gibi gitmek istiyorum yani 8 aralık gibi geciktirici mi kuşlanmaya başlayayım diyosun ?
BU ayın 11 inde olduysan diğer ay 9 unda falan gelir tahmınımce ama yine de sen biliyosun. Ama zaten regldensonraya ayarlasan da olur

Peki sence ayın 5in nde falan adet söktürücü kullansamda hemen olup bitse nasıl olur
olmaz bence öyle yapma gecıktırıcı kullanabılırsın daha iyi olur adet söktürücü içmen işe yaramaz o yıne zamanında gelır zaten

olmaz bence öyle yapma gecıktırıcı kullanabılırsın daha iyi olur adet söktürücü içmen işe yaramaz o yıne zamanında gelır zaten
O zaman geciktirici tek çare kuzum
Haklısınız geciktirici alcam da eczane veriyor mu öyle. Yoksa doktor mu yazıyor. Ben hazırlığımı yaptım ufak tefek şurup aldım dublahac kabızlık şurubunu yazdırdım. Öksürüyordum onun tedavisini oluyorum bakalım ❤ Allah deyip yola çıkalım

Direkt veriyor eczane diye biliyorum kuzu Rabbim yolunu açık etsin

Allah yardımcın olsun canımgüzel haberlerini bekliyoruz bende senden sonraki hafta gidicem bakalım senin gibi yapıcam bende kabızlık ilacını önceden alıcam

Bence primolut kullanırsan bi sıkıntı yapmaz o geciktiriyor bıraktığındada 2 gün içinde oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…