Eczane direk veriyor ben tatilde geciktirme için jinekoloğa sormuştum en iyisi primolut dedi

Eczane direk veriyor ben tatilde geciktirme için jinekoloğa sormuştum en iyisi primolut dedi
Tamam canım eğer istediğim tarihten önce n olursam sıjıntı yok. Olmazsam mecbur 20 gun gun kullancam . Süresi var mı 20 gün kullansak

Merhaba kızlar bir sorum olacak biraz saçma ama günlerdir aklimda aklıma da yattı gibi. Hatırlarsınız kalıcı dikim yaptırdım. Dr %100 kanar tuttu yinede düğün öncesi gel dedi. O nedenle ve baktigim da açık gördüğüm için inanmıyorum dr verdiğim paraya çektiğim eziyete çok üzülüyorum . O nedenle birgün evlenirsem mecburen tek çarem geçiciyi yaptıracağım. Geçenlerde çok sert yüz üstü düştüm. 2 gün kasiklarim ağrıdı. ordan geldi bu fikir aklıma şimdi ben diyelim ki evlendim geçici yaptırdım yada firsat bulup yaptıramadım. Kanama olmadı. Bu düşmede kanamam oldu o zaman kan gelmişti onemsemedim desem inandırıcı olur mu? Bi şerefsiz yüzünden oldu demek istemiyorum aklımdan senaryolar yazıyorum. Ailem inanır çünkü yaşantım karakterim buna müsait biriyle olduğu akıllarının ucundan geçmez. Bugüne kadar ciddi bir ilişkim olmadı. Bu yüzden inanırlar. Evleneceğim adam inanır mi? Buna kimse inanmaz diyor insanlar ama dr yazılarında sert düşmeyle olabileceğini yazmışlar. Bazen unutuyorum gidiyor aklımdan bu olay bazen çok kötü oluyorum. Umudumu kaybediyorum. Geçici yaptırınca ilişki nasıl olacak nasıl anlamayacak nasıl yaptırmaya gideceğim diye sorular beynimi kemiriyor. Bi fikir verin bana nolur hayatımda kimse yok aksilik hep şehir dışı talipler çıkıyor cesaret edemiyorum bi bahane uydurup gorusmuyorum bile .

Düşme olayına inanacağını ben de düşünmüyorum. Geçici olup günü geçirmezsen sorun olmaz. Başka şehirden biriyle olacaksa da ya 1 gün arayla 2 düğün olacak ilk düğünden önceki gün işlem olacaksın ya da 1 hafta arayla düğün olacak ama 2. Düğün olacak şehre 2. Düğünden 1-2 gün önce gideceksin.

İnanmaz karşındaki kişi canım unut o fikri sen.. İmkanın varsa kalıcı yaptıramaz mısın bulunduğun şehire uzak mı İstanbul ya da tekrar para biriktiremez misin önünde evlililik yokmuş o yüzden telaş yapma. Ben şahsen bu işi halletmeden sözlenmeyi dahi düşünmüyorum.

Hangi doktora yaptırmıştın
Bence geçici yaptırsan anlamazlar
Düştüm kanadı deme bencede inanmazlar
Ama doktor kanar dediyse mutlaka kanar

Canım düşmeyle bozulma olmaz buba kimse inanmaz ki çocukken kız çocukları zaten hep düşmez mi ? Malesef kimse inanmaz ya keşke öyle bişey olsaydı ama olmazz

Kalıcı dikim yaptrdım demişsiniz, bunun üzerine tekrar geçiçi dikim de yaptırılabiliyor mu acaba?

Geciktiriciyi unut sen canım o kadar kullanmazsın neden geç gitmiyorsun ki bir hafta daha sonrasına
Aynrn Artık sanki bu ihtimali düşünüyorum. Muhtemelen böyle olur.. Maaaşımdan hemen sonra gideyim diye düşünmüştüm ama anlaşılan bi kaç gün daha dişimi sıkacam

Kızlar merhaba gunlerdir takip ediyorum sonunda kayıt oldum. Ben işlemi yaptırdım doktor ismi şuan vermeyeceğim tutarsa belki bir gün tavsiye ederim . Şuan bir an önce gün dolmasını ve kontrole gitmeyi bekliyorum.

İstanbul da mı oldun

Hayır Bursa da. Ama burayı daha önce takip etseydim Istanbul da olurdum. Beklemek ameliyattan daha zormus

Yanlış hatırlamıyorsam rezene çayı erken adet olmayı sağlıyordu bir ara ben onun için içmiştim netten bak canım işe yaramıştı
Ben gidecegimde adetim tam o gune denk geliyordu sinavlara calisirken kusburnunu fazla kacirmisim 1 hafta erken adet oldum sonra arastirirken anladimku kusburnu yuzundenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…