Sevdim evetBence birini sevince koca meraklısı gibi gözükmezsin
Umarım ya.. Eğer bu da yanlış tercihim çıkarsa bidaha birini alamam hayatıma zatenBence korktuğun gibi düşünmezler
Hayır söylemedim söylemem de. O da hiç sormadı zaten Allah var.Kızlık olayını bilmiyor dimi sakın söyleme
Allah utandırmasın gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallahUmarım ya.. Eğer bu da yanlış tercihim çıkarsa bidaha birini alamam hayatıma zaten
Ya bende bursadayım lütfen özelden bari doktor ismi yaz bende araştırdım burda kimseye güvenemedim ist turgay beyi düşünüyorumHayır Bursa da. Ama burayı daha önce takip etseydim Istanbul da olurdum. Beklemek ameliyattan daha zormus
Kız evlenene kadar dar giyme sen de. Daha bol rahat şeyler giy. Mazallah hassas olmuştur o bölge sıkmasın baskı ettirme orayaKızlar ameliyat olanlar dar birşey giydiginiz de hissediyor musunuz ??
Bence çok abartıyorsunuz tuttuktan sonra zor açılıyor diyorlar kon pantolon giymeyle açılmazKız evlenene kadar dar giyme sen de. Daha bol rahat şeyler giy. Mazallah hassas olmuştur o bölge sıkmasın baskı ettirme oraya
Bence de psikolojik seninki tuttuktan sonra açılma yapmaz öyle kotla falan. Oraya baskı uygulaması lazım sert darbe falan alması lazımKızlar ameliyat olanlar dar birşey giydiginiz de hissediyor musunuz ??
Biraz zor gibi yaBenim bi arkadaşım anlattı. Kız bakire değilmiş. Eşine vajinismus gibi davranmış. 4 5 ay oyalamis. Psikoloğa gitmişler ev ödevi falan vermiş kız inandirmis bi şekilde
Aparat falan vermiş galiba kız da evde denerken kan geldi demiş. Tam olayları bilmiyorum ama eşi inanmış onu biliyorum.Biraz zor gibi ya
Acaba yeni zar daha önde ya degdikce ondan mı hissediyorum diyorum ay bi evlensem de kurtulsam sundanBence de psikolojik seninki tuttuktan sonra açılma yapmaz öyle kotla falan. Oraya baskı uygulaması lazım sert darbe falan alması lazım
İçine birşey girmiyor ki kuzum anlayacaksınız bak sizde oraya dokundukca birşey gidik alıyorumKız evlenene kadar dar giyme sen de. Daha bol rahat şeyler giy. Mazallah hassas olmuştur o bölge sıkmasın baskı ettirme oraya
İnşallah psikolojiktir canım aklın orda hep o yüzden en ufak bişey şüphe yapıyor.takma düşünme zamanı gelincede güzel haberlerini ver bize inşallahİçine birşey girmiyor ki kuzum anlayacaksınız bak sizde oraya dokundukca birşey gidik alıyorum
öhBenim bi arkadaşım anlattı. Kız bakire değilmiş. Eşine vajinismus gibi davranmış. 4 5 ay oyalamis. Psikoloğa gitmişler ev ödevi falan vermiş kız inandirmis bi şekilde
Bilmiyorum tuhaf geldi ya darlığı falan anlar bence erkekler yaAparat falan vermiş galiba kız da evde denerken kan geldi demiş. Tam olayları bilmiyorum ama eşi inanmış onu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?