Sakın bak ! Eğer sürekli bakarsan orayı açarsın ve tutmaz. Sakın bakmaaaa tutmayanların çoğunun baktıklarından dolayı tutmamış ve açılma olmuşIslemden sonra hiç açıp bakmadınız mı kızlar ya? Ben bakmadan duramıyorum
3. Haftadayım 4 - 5 kez bakmışımdır bisey olmus mudur acaba ya ofSakın bak ! Eğer sürekli bakarsan orayı açarsın ve tutmaz. Sakın bakmaaaa tutmayanların çoğunun baktıklarından dolayı tutmamış ve açılma olmuş
Pantolonu yukarı çekme çok fazla yapışacak şekilde. Bi da iç dudakların biraz çıkıntı yapıyorsa o değiyordur bence sen zara yoruyorsundurAcaba yeni zar daha önde ya degdikce ondan mı hissediyorum diyorum ay bi evlensem de kurtulsam sundan
Kesinlikle bakma, bakınca da anlamıyorsun ki3. Haftadayım 4 - 5 kez bakmışımdır bisey olmus mudur acaba ya of
Aynen hic bisey anlamıyorumKesinlikle bakma, bakınca da anlamıyorsun ki
3.haftadasın demek. Peki bakınca ne görüyosun kapalı mı ??Aynen hic bisey anlamıyorum
Sen başka birine yaptırdın anladığım kadarıyla yorum yapamam ama ıkınma sakın. İllaki dış bölge de eğer flep kaldırma tekniği ile yaptıysa vajina girişinin alt kısmından içe doğru dikmiştir dış kısmında dikiş var mı önce bunu kontrol et varsa da dikişler hala duruyor mu duruyorsa bu tuttu demek oluyor 1 haftan kalmış sabret iyice tutacak tır. Haaaa eğer kalıcı yapıyor um deyip geçici yapanlar gibi yaptıysa sıkıntı. İç kısma dikiş atmıştır bu da tutmayacağı aşikar.3. Haftadayım 4 - 5 kez bakmışımdır bisey olmus mudur acaba ya of
Hiç bisey görmüyorum geçen hafta baktığımda ipleri görüyordum sadece. Bugün bakayım dedim kalem arkası büyüklüğünde bi delik vardı. Normal mi değil mi bilmiyorum3.haftadasın demek. Peki bakınca ne görüyosun kapalı mı ??
Canım diğer yazımı yorumla şimdi anlayalım bakalım tHiç bisey görmüyorum geçen hafta baktığımda ipleri görüyordum sadece. Bugün bakayım dedim kalem arkası büyüklüğünde bi delik vardı. Normal mi değil mi bilmiyorum
Kalem arkası büyüklük evet normal ama sen o kalem arkası büyüklüğün dış kısımlarındaki dikişleri kontrol et onlar önemli. Zaten bir delik olması lazım adet deliği.Hiç bisey görmüyorum geçen hafta baktığımda ipleri görüyordum sadece. Bugün bakayım dedim kalem arkası büyüklüğünde bi delik vardı. Normal mi değil mi bilmiyorum
3 haftada dikişlerin büyük kısmının erimiş olması ve kalem arkası kadar açıklığın olması normal.önemli olan bütünlük var mı o minik delik çevresindeHiç bisey görmüyorum geçen hafta baktığımda ipleri görüyordum sadece. Bugün bakayım dedim kalem arkası büyüklüğünde bi delik vardı. Normal mi değil mi bilmiyorum
Hiç kabiz olmadım üstüne oturmadım yan oturdum hep. Aynen alt kısımda gördüm dikişleri geçen hafta anlattığın gibi içeri doğru devam ediyordu. Şuan var mı göremedim korkuttunuz bakamam da şimdiSen başka birine yaptırdın anladığım kadarıyla yorum yapamam ama ıkınma sakın. İllaki dış bölge de eğer flep kaldırma tekniği ile yaptıysa vajina girişinin alt kısmından içe doğru dikmiştir dış kısmında dikiş var mı önce bunu kontrol et varsa da dikişler hala duruyor mu duruyorsa bu tuttu demek oluyor 1 haftan kalmış sabret iyice tutacak tır. Haaaa eğer kalıcı yapıyor um deyip geçici yapanlar gibi yaptıysa sıkıntı. İç kısma dikiş atmıştır bu da tutmayacağı aşikar.
Hah flep olmuşsun o zaman sıkıntı değil ıkınmadan bak. 3 .haftada olduğun için problem olmaz ilk 2 hafta bakılmamalı. Sen o dikişleri hala orda görüyorsan anlaki tutuyor. O deliği takma kafana olması gereken o. Önemli kısmı o dikişlerin tutmasıdır kesinlikle. O tuttuysa tuttu bil.Hiç kabiz olmadım üstüne oturmadım yan oturdum hep. Aynen alt kısımda gördüm dikişleri geçen hafta anlattığın gibi içeri doğru devam ediyordu. Şuan var mı göremedim korkuttunuz bakamam da şimdi
Sen ameliyatlıyken mi adet oldun ? Bak kendin de anlarsın tutup tutmadığını.Kızlar ikinizde aynı soruyu sormuşsunuz ama ben onu anlayamadım baktığımda. Kontrole mı gitsem acaba içim ıcimi yiyiyor. 2. Adetini olduktan sonra gel dedi benim ilk adetim daha yeni bitti
Bence bir süre daha bakma nasılsa yorumlayamıyormuşsun bakmanın bir mantığı yok. Anlıyorum merak ediyorsun ama eline bir şey geçmiyor sabretCanım 2. Haftada oldum
Kime yaptırdınCanım 2. Haftada oldum
Umut dünyası işte bi ihtimal dedim. Bazıları burada düştüm bozuldu yazmıştı yanlış hatırlamıyosam eski sayfalarda mecburen geçici yaptıracağım da nasıl bazen çok cesaretsiz çaresiz hissediyorumDüşme olayına inanacağını ben de düşünmüyorum. Geçici olup günü geçirmezsen sorun olmaz. Başka şehirden biriyle olacaksa da ya 1 gün arayla 2 düğün olacak ilk düğünden önceki gün işlem olacaksın ya da 1 hafta arayla düğün olacak ama 2. Düğün olacak şehre 2. Düğünden 1-2 gün önce gideceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?