Ben burayı kullanmayı öğrenene kadar atılacağım sayfadan galiba ben dar birşey giymiyorum şuan o yüzden hissi bilmiyorum ama tutarsa eğer giyerim sonrasında

Islemden sonra hiç açıp bakmadınız mı kızlar ya? Ben bakmadan duramıyorum
Sakın bak ! Eğer sürekli bakarsan orayı açarsın ve tutmaz. Sakın bakmaaaa tutmayanların çoğunun baktıklarından dolayı tutmamış ve açılma olmuş

Acaba yeni zar daha önde ya degdikce ondan mı hissediyorum diyorum ay bi evlensem de kurtulsam sundan
Pantolonu yukarı çekme çok fazla yapışacak şekilde. Bi da iç dudakların biraz çıkıntı yapıyorsa o değiyordur bence sen zara yoruyorsundur

3. Haftadayım 4 - 5 kez bakmışımdır bisey olmus mudur acaba ya of
Sen başka birine yaptırdın anladığım kadarıyla yorum yapamam ama ıkınma sakın. İllaki dış bölge de eğer flep kaldırma tekniği ile yaptıysa vajina girişinin alt kısmından içe doğru dikmiştir dış kısmında dikiş var mı önce bunu kontrol et varsa da dikişler hala duruyor mu duruyorsa bu tuttu demek oluyor 1 haftan kalmış sabret iyice tutacak tır. Haaaa eğer kalıcı yapıyor um deyip geçici yapanlar gibi yaptıysa sıkıntı. İç kısma dikiş atmıştır bu da tutmayacağı aşikar.

Hiç bisey görmüyorum geçen hafta baktığımda ipleri görüyordum sadece. Bugün bakayım dedim kalem arkası büyüklüğünde bi delik vardı. Normal mi değil mi bilmiyorum
Canım diğer yazımı yorumla şimdi anlayalım bakalım t

Hiç bisey görmüyorum geçen hafta baktığımda ipleri görüyordum sadece. Bugün bakayım dedim kalem arkası büyüklüğünde bi delik vardı. Normal mi değil mi bilmiyorum
Kalem arkası büyüklük evet normal ama sen o kalem arkası büyüklüğün dış kısımlarındaki dikişleri kontrol et onlar önemli. Zaten bir delik olması lazım adet deliği.

3 haftada dikişlerin büyük kısmının erimiş olması ve kalem arkası kadar açıklığın olması normal.önemli olan bütünlük var mı o minik delik çevresinde

Hiç kabiz olmadım üstüne oturmadım yan oturdum hep. Aynen alt kısımda gördüm dikişleri geçen hafta anlattığın gibi içeri doğru devam ediyordu. Şuan var mı göremedim korkuttunuz bakamam da şimdi

Hah flep olmuşsun o zaman sıkıntı değil ıkınmadan bak. 3 .haftada olduğun için problem olmaz ilk 2 hafta bakılmamalı. Sen o dikişleri hala orda görüyorsan anlaki tutuyor. O deliği takma kafana olması gereken o. Önemli kısmı o dikişlerin tutmasıdır kesinlikle. O tuttuysa tuttu bil.

Kızlar ikinizde aynı soruyu sormuşsunuz ama ben onu anlayamadım baktığımda. Kontrole mı gitsem acaba içim ıcimi yiyiyor. 2. Adetini olduktan sonra gel dedi benim ilk adetim daha yeni bitti

Kızlar ikinizde aynı soruyu sormuşsunuz ama ben onu anlayamadım baktığımda. Kontrole mı gitsem acaba içim ıcimi yiyiyor. 2. Adetini olduktan sonra gel dedi benim ilk adetim daha yeni bitti
Sen ameliyatlıyken mi adet oldun ? Bak kendin de anlarsın tutup tutmadığını.

Umut dünyası işte bi ihtimal dedim. Bazıları burada düştüm bozuldu yazmıştı yanlış hatırlamıyosam eski sayfalarda mecburen geçici yaptıracağım da nasıl bazen çok cesaretsiz çaresiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…