- 27 Ağustos 2019
- 76
- 66
- 3
Istanbul malesef imkansız mecburen geçici olacak bilmiyorum off allahım ne büyük dertmişİnanmaz karşındaki kişi canım unut o fikri sen.. İmkanın varsa kalıcı yaptıramaz mısın bulunduğun şehire uzak mı İstanbul ya da tekrar para biriktiremez misin önünde evlililik yokmuş o yüzden telaş yapma. Ben şahsen bu işi halletmeden sözlenmeyi dahi düşünmüyorum.
Ankarada yaptırdım ama düğün öncesi gel diyince dr guvenemedim kaldırıldım gibi geliyor banaHangi doktora yaptırmıştın
Bence geçici yaptırsan anlamazlar
Düştüm kanadı deme bencede inanmazlar
Ama doktor kanar dediyse mutlaka kanar
Keşke ne güzel olurduCanım düşmeyle bozulma olmaz buba kimse inanmaz ki çocukken kız çocukları zaten hep düşmez mi ? Malesef kimse inanmaz ya keşke öyle bişey olsaydı ama olmazz
Evet oluyor ama dr kalıcı yaptığını düşünmüyorumKalıcı dikim yaptrdım demişsiniz, bunun üzerine tekrar geçiçi dikim de yaptırılabiliyor mu acaba?
Bu süreçte şakın bakma tutmuştur şuan sağlamlaşma süreci başlamıştır korumaya devam et tutan yerler sağlamlaşsın tam iyileşme olsunBu dikişler ne zaman eriyecek kızlar kontrolüm 4 hafta sonra o zamana kadar tutması gerekiyor demek ki ben 2. haftayı doldurdum bu gün pansumanda ilk 3 hafta gerekliymiş pansuman bitince tutmuş olması mı gerekir acaba zaman bir an önce geçsin diye dua ediyorum
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canımAllah utandırmasın gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah
KİME YAPTIRDIN CANIMEvet oluyor ama dr kalıcı yaptığını düşünmüyorum
Tamam beklicemNe zaman yaptiracaksin bekle istersen aralığın ilk haftası göreceğiz tutarsa haber veririm
Gökçendir kesinAnkarada goggle da aratinca ilk ismi cikan doktorlardan buradan yazmak istemiyorum
Yok kuzum değilGökçendir kesin
Benımde ara ara kanamam oluyor 7.gunumdeyım sızın tutmusmu acaba ?Merhaba kızlar bende bu konu için üye olmaya karar verdim 2 ay sonra düğünüm var.Uzun süre araştırdım şükrü beye Flep yaptırdım operasyon kısa sürdü ama dikişler batıyor ve kanama oluyor ara ara. Dikişler ne zaman düşecek yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi
Ben kontrole gıdecegım tutmus mu tutmamıs mı dıye :)Kimse aralığın ikinci haftası gitmiyor mu ya beraber giderdik
Ne zaman gidiyorsunBen kontrole gıdecegım tutmus mu tutmamıs mı dıye :)
Allah hayırlı etsin canım. Nişan hazırlıkları falan annen kalk hazırlık yapalım demesin?Kızlar aniiii bir kararla yarına aldım randevuyu ocak ayında söz ve nişan var ve bu stres beni kötü yapmasın diye yarın gidiyorum Allahın izniyle diyorum ve bu akşam otobüsle yola çıkıyorum. Çok heyecanlıyım ya içim bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?