Istanbul malesef imkansız mecburen geçici olacak bilmiyorum off allahım ne büyük dertmiş

Bu dikişler ne zaman eriyecek kızlar kontrolüm 4 hafta sonra o zamana kadar tutması gerekiyor demek ki ben 2. haftayı doldurdum bu gün pansumanda ilk 3 hafta gerekliymiş pansuman bitince tutmuş olması mı gerekir acaba zaman bir an önce geçsin diye dua ediyorum

Bu süreçte şakın bakma tutmuştur şuan sağlamlaşma süreci başlamıştır korumaya devam et tutan yerler sağlamlaşsın tam iyileşme olsun

Ankarada goggle da aratinca ilk ismi cikan doktorlardan buradan yazmak istemiyorum

Oraya niye bakıyorsunuz ki ya 6 hafta açmayın sanki öncesini açıp izliyorduk 10 ay bir defa bile açmadım bakmadım zaten çok acı yaşadım bide tutmamış sözünü duymak beni daha çok acitirdi sabredin sabrın sonu güzeldir

Benımde ara ara kanamam oluyor 7.gunumdeyım sızın tutmusmu acaba ?

Kızlar dikişler kiminde düşüyor kiminde düşmüyor eriyor bende eridi ben hiç ip görmedim eliniz kesilmiş dikiş atılmış gibi düşünün iki etin birbirine kaynaması 15 günü bulur kanama batma normal şeyler kafanızı takmayın açık olan tutmamış olan birşey zaten birşey hissetmezsiniz yavaş yavaş kaynıyor sizinkiler de sabredin

Kızlar aniiii bir kararla yarına aldım randevuyu ocak ayında söz ve nişan var ve bu stres beni kötü yapmasın diye yarın gidiyorum Allahın izniyle diyorum ve bu akşam otobüsle yola çıkıyorum. Çok heyecanlıyım ya içim bi garip

Allah hayırlı etsin canım. Nişan hazırlıkları falan annen kalk hazırlık yapalım demesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…