Yok daha söz takılmadı ocak ortalarında olacak. Ya çok heyecanlıyım bi de tutsa harika olacak. Otobüsü 23.55 e aldım bu akşama. Watsaptan yaz bana kız yanlız bırakma beniAllah hayırlı etsin canım. Nişan hazırlıkları falan annen kalk hazırlık yapalım demesin?
İnşallah kuzumİnşallah en yakın zamanda hayırlısı ile anne olursun canım
Aynen öyle canım çok çektim hala o psikolojinin etkisindeyim malesef o yüzden siz öyle yapmayın siz duanızı eksik etmeyin umudunuzu inancını kaybetmeyin kendinize zaten kurtulacağınız şey için mahfetmeyin yeter insan çektikten sonra kendini hala kötü hissediyo siz öyle olmayın üzmeyin hepsi geçiyo benim içinde reklam diye düşününler olucak ve oluyordur benim geçmişimden bu yana okusunlar illaki anlayacaklardır diye umut ediyorum inşallah doğru seçim yapar herkes ve bir şekilde kurtulur sizler için en büyük duam isteğim bu ve eminimkide kurtulacaksınız kiminiz yazabilecek kiminiz yazamayacak ama bir yerlerde bu mutluluğu yaşayacağınıza inancım tam geçici veya kalıcı her zaman dediğim gibi herkesin maddi manevi ailevi durumları farklı kendine en uygun yolu seçtiğinde kalıcı veya geçici hangisi olursa olsun illaki sonuç alacaktır ben sonuç aldığım doktorumu yazmak ve yaşadığım gittiğim doktorları dile getirdim bi tane değil 3 tane doktorla şu durumu atlattım kimisine iyi demeye korktum kimine iyi dedim yanlış seçimler yaptığımın sonradan farkına vardım ve en sonunda yine buradaki sonuc alanlara inanarak çok araştırarak kiminib sahte kimin doğru olduğunu anlamaya başladığımda bende bir karar verdim ve o kararmın arkasında durup yoluma devam ettim Rabbim yüzümü kara çıkarmadı çok şükür korkuyla gittim o kadar araştırmama rağmen ama çok şükür doktorundan pişman olmadım umarım sizin ilk seçiminizle kalır ve benim çektiklerimi çekmezsiniz ilk seçiminiz en doğru seçiminiz olur ve kararnızın arkasında durarak bu dertten kurtulursunuzçok guzel acıklamıssın G Gecekusu123 bende turgay bey ıcın reklam yapıyorlar zannedıp gıtmıcektım ama ıyıkıde ona gıtmıssım ve kalıcı yaptırmıstım senin guzel haberlerını aldık ınsalah bızımde senın gıbı kanamamız olurda buraya gelıp bızde yazarız allahıma bende cok dua edıyorum ve ona sıgınıyorum senin adına o kadar mutlu oldumkı ne cektınıgını ben cok ıyı bılıyorum senınnn ve cok guzel sonucuna kavustunn canım benım :)
Aminn kuzum inşallah hepimizin mutluluğu sonsuz olsun hpinize ediyorum kuzum hep dualarımdasınız Allahım hepinizi bi an önce kurtarsın ve hep çok mutlu olun inşallahCanım sonsuz olsun mutluluğun banada dua etsene benimde güzel mutlu bir yuvam olsun
Burdaki herkesin olsun
En merak ettiğim şey düğün resimlerinde falan nasıl belli etmedin yani düğünde falan nasıl rahat davranabildin tekrar geçmiş olsun yardımın için teşekkürler varol burda bir aile gibi olduk❤Aynen öyle canım çok çektim hala o psikolojinin etkisindeyim malesef o yüzden siz öyle yapmayın siz duanızı eksik etmeyin umudunuzu inancını kaybetmeyin kendinize zaten kurtulacağınız şey için mahfetmeyin yeter insan çektikten sonra kendini hala kötü hissediyo siz öyle olmayın üzmeyin hepsi geçiyo benim içinde reklam diye düşününler olucak ve oluyordur benim geçmişimden bu yana okusunlar illaki anlayacaklardır diye umut ediyorum inşallah doğru seçim yapar herkes ve bir şekilde kurtulur sizler için en büyük duam isteğim bu ve eminimkide kurtulacaksınız kiminiz yazabilecek kiminiz yazamayacak ama bir yerlerde bu mutluluğu yaşayacağınıza inancım tam geçici veya kalıcı her zaman dediğim gibi herkesin maddi manevi ailevi durumları farklı kendine en uygun yolu seçtiğinde kalıcı veya geçici hangisi olursa olsun illaki sonuç alacaktır ben sonuç aldığım doktorumu yazmak ve yaşadığım gittiğim doktorları dile getirdim bi tane değil 3 tane doktorla şu durumu atlattım kimisine iyi demeye korktum kimine iyi dedim yanlış seçimler yaptığımın sonradan farkına vardım ve en sonunda yine buradaki sonuc alanlara inanarak çok araştırarak kiminib sahte kimin doğru olduğunu anlamaya başladığımda bende bir karar verdim ve o kararmın arkasında durup yoluma devam ettim Rabbim yüzümü kara çıkarmadı çok şükür korkuyla gittim o kadar araştırmama rağmen ama çok şükür doktorundan pişman olmadım umarım sizin ilk seçiminizle kalır ve benim çektiklerimi çekmezsiniz ilk seçiminiz en doğru seçiminiz olur ve kararnızın arkasında durarak bu dertten kurtulursunuz
Ben yarın Turgay a randevu aldım. Gitmek gelmek çok zor uzaktayım inşallah tek seferde tutar duanı Bekliyorum benim de psikolojiim gitti iyice.Aynen öyle canım çok çektim hala o psikolojinin etkisindeyim malesef o yüzden siz öyle yapmayın siz duanızı eksik etmeyin umudunuzu inancını kaybetmeyin kendinize zaten kurtulacağınız şey için mahfetmeyin yeter insan çektikten sonra kendini hala kötü hissediyo siz öyle olmayın üzmeyin hepsi geçiyo benim içinde reklam diye düşününler olucak ve oluyordur benim geçmişimden bu yana okusunlar illaki anlayacaklardır diye umut ediyorum inşallah doğru seçim yapar herkes ve bir şekilde kurtulur sizler için en büyük duam isteğim bu ve eminimkide kurtulacaksınız kiminiz yazabilecek kiminiz yazamayacak ama bir yerlerde bu mutluluğu yaşayacağınıza inancım tam geçici veya kalıcı her zaman dediğim gibi herkesin maddi manevi ailevi durumları farklı kendine en uygun yolu seçtiğinde kalıcı veya geçici hangisi olursa olsun illaki sonuç alacaktır ben sonuç aldığım doktorumu yazmak ve yaşadığım gittiğim doktorları dile getirdim bi tane değil 3 tane doktorla şu durumu atlattım kimisine iyi demeye korktum kimine iyi dedim yanlış seçimler yaptığımın sonradan farkına vardım ve en sonunda yine buradaki sonuc alanlara inanarak çok araştırarak kiminib sahte kimin doğru olduğunu anlamaya başladığımda bende bir karar verdim ve o kararmın arkasında durup yoluma devam ettim Rabbim yüzümü kara çıkarmadı çok şükür korkuyla gittim o kadar araştırmama rağmen ama çok şükür doktorundan pişman olmadım umarım sizin ilk seçiminizle kalır ve benim çektiklerimi çekmezsiniz ilk seçiminiz en doğru seçiminiz olur ve kararnızın arkasında durarak bu dertten kurtulursunuz
Kız senin mi nişanın var hadi hayırlısı olsun yarın habersiz bırakma biziKızlar aniiii bir kararla yarına aldım randevuyu ocak ayında söz ve nişan var ve bu stres beni kötü yapmasın diye yarın gidiyorum Allahın izniyle diyorum ve bu akşam otobüsle yola çıkıyorum. Çok heyecanlıyım ya içim bi garip
Hayırlı olsun herşey güzel olucak :)Kızlar aniiii bir kararla yarına aldım randevuyu ocak ayında söz ve nişan var ve bu stres beni kötü yapmasın diye yarın gidiyorum Allahın izniyle diyorum ve bu akşam otobüsle yola çıkıyorum. Çok heyecanlıyım ya içim bi garip
benımde ocak nişan bende o telaş öncesi koruyup kollayamam diye nişandan sonra gidicem hayırlısı herkes için inş güzel sonuçlanırKızlar aniiii bir kararla yarına aldım randevuyu ocak ayında söz ve nişan var ve bu stres beni kötü yapmasın diye yarın gidiyorum Allahın izniyle diyorum ve bu akşam otobüsle yola çıkıyorum. Çok heyecanlıyım ya içim bi garip
Ne güzel ya ben az kanama oluyor diye korkuyordumKızlar hatırladınız mı beni ben evlendim 25 gün oldu @Durutzehra11 e yazdım özelden size de yazayım dedim. ❤ ilk gece ilk deneme acılı ilk 4 5 gün acılı ve kanamalı geçti şu an harika giden bir evliliğim var umarım bu durumda herkesin herşey gönlünce olur ben çok iyiyim çok kötü bunalım zamanımda hep yanımda oldu burdakiler ben antepde tanınmamış bir doktorda yaptırdım Allaha binlerce kez şükürler olsun sonuç aldım hemde ne sonuç yanihatırlar mısınız bilmem 13 temmuzda operasyon geçirip kontrole doktor kesin gel dediğü halde gitmeyip 18 ağustosta yani 35. Gün ya evlenince kanamam olmazsa tedbir alayım diye nişanlımla yakınlaşmıştım sadece ucu girdiği halde müthiş agrım olmuştı silik pembe kanamam olmuştu bir gün sonraben pişman oldum ya evlenince kanamam olmazsa nişanlım hastalığına mı denk getirdin diye sorarsa diye aradan 2 buçuk ay geçti ve düğünüm oldu ilk gece müthiş agrım oldu girmiyordu bir türlü yine kanamam vardı tekrar denedik yine kan giriyordu ama her denemede kan ve girerken çok zor giriyordu 4 5 gün hatta 6 gün her ilişkide acı ve kanamam vardı sonra rahatladım psikolojim o kadar güzel ki kendimi yeni doğmuş gibü hissediyorum darısı isteyen herkese olsun brn dikkat ettim ama çok açıp bakmıştım siz açıp bakmayın inanın dikkat edince tutuyor herşey gönlünüzce olsun burası olmasaydı atlatamazdım inanın sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım ❤
Evet inşallah böyledir tuvaletimi yaparken baya yandı. Tek kat oldumBence normal normal bi yaraya kolanya dökünce acır mesela idrarda asidik bi yapı biraz
Ben de nişansan sonrası için cesaret edemedim.benımde ocak nişan bende o telaş öncesi koruyup kollayamam diye nişandan sonra gidicem hayırlısı herkes için inş güzel sonuçlanır
İnşallah tutacak canım en kolay şekilde atlatırsın inşallah bu süreci ve buradaki herkesBen de nişansan sonrası için cesaret edemedim.
Kafam almıyodu psikolojikmen Umarım tutar da bidaha uğraşmam. Girmek kolay tutmasını beklemek zor hepimizinde inşallah tutar çok zor çok
Çok geçmiş olsun darısı bizlere inşallah olumlu düşün olumlu olsun herşey umarım kolay atlatırsın ve güzel sonuç alırsın düğün nezaman seninKızlar ameliyatı oldum bugun şuan yoldayım otobüsle gidiyorum iki tane koltuk aldım. Bazen yan oturup bazen uzanarak gidiyorum. Metro mola verdi aşırı tuvaletim gelince tuvalete gşdeyim dedim. Pedimde kurumuş kan vardı ve de işerken çok yaktı oramı kanlı su aktı klozete normal midir acaba ?işerken çok zorlandım ya yandııııı
Allah razı olsun canım. Olumlu olmaya çalışıyorum İnşallah tuttuğunu da yazarım. Düğün yazın olacak nişan ve söz ocak ayında olacak . ben de aniden strese girip hemen olsun bitsin istedim erken oldumÇok geçmiş olsun darısı bizlere inşallah olumlu düşün olumlu olsun herşey umarım kolay atlatırsın ve güzel sonuç alırsın düğün nezaman senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?