Canım nasıl gidiyor ağrın falan var mı iyi gidiyor umarımAllah razı olsun canım. Olumlu olmaya çalışıyorum İnşallah tuttuğunu da yazarım. Düğün yazın olacak nişan ve söz ocak ayında olacak . ben de aniden strese girip hemen olsun bitsin istedim erken oldum
Şuan var evet sol kalçama iğne vurdudular o un ağrısı ayrı zaten . Dün yattığımdan beri ayaklarımj hep otomotıkmen sıkı tutuyorum. Tuvalette çişten sonra yıkasam mı yıkamasam mı diye kafam karıştı. Çokta yakıyodu mesaj attım esra hanıma yıkama dedi kurulayıp batikonu sık dedi. Ben de mikro p kapar sandım ama sanırım batikon mikropu önlüyr.Canım nasıl gidiyor ağrın falan var mı iyi gidiyor umarım
Hareket edince bile sanki dikişler attı diye düşünüyorum o kadar pimpiriklendim yaCanım nasıl gidiyor ağrın falan var mı iyi gidiyor umarım
Evet canım batikon mikrop için geçicek inşallah hepsi ya dikkat etŞuan var evet sol kalçama iğne vurdudular o un ağrısı ayrı zaten . Dün yattığımdan beri ayaklarımj hep otomotıkmen sıkı tutuyorum. Tuvalette çişten sonra yıkasam mı yıkamasam mı diye kafam karıştı. Çokta yakıyodu mesaj attım esra hanıma yıkama dedi kurulayıp batikonu sık dedi. Ben de mikro p kapar sandım ama sanırım batikon mikropu önlüyr.
Kıyamam ya bide bu senin ikinci işlem ya daha çok endişeleniyorsun ana olacak inşallah düşünme bileHareket edince bile sanki dikişler attı diye düşünüyorum o kadar pimpiriklendim ya
Nişanım kınam herşeyimde o kadar çok sıkıntılar yaşadım ve o kadar kötü resimlerim olduki düğünümde Allaha havale ettim herşeyimi ona bıraktım güldüm oynadım zıpladım elbetteki dikkat ettim fakat sonuö her ne olursa olsun son anlarımın tadını çıkarmaya söz vermiştim kendime illaki çok eksik yanım oldu o kadar çok yapmak istediğim şey vardıki kimilerinden çok mahrum kaldım bir tarafım buruk yanık yıkıktı ama her ne olursa olsun umut ettim yarım kalan tarafımı ayakta tutmaya çalıştım resimlerimde sanki bir tarafım buruk olduğunu belli ediyor gibi bir tarafımsa Allahın izniyle kurtulacağıma umutlu gibi resimlerim var yada ben kendimi bildiğim işin öyle görüyorum siz siz olun hiç bir tarafınız buruk yıkık olmasın gönlünüzce yaşayın inşallah hepsinin tadını çıkarın üzülmeyin diyorum ya Allahtan hiç bir zaman umut kesilmez o bütün mucizelerin sahibi her zaman hayatınızda mucizeler olacağına inanın yıkılmayın dimdik ayakta durun her ne yaşarsanız yaşayın belli etmeyin zaten hayatımızın en büyük dersini bu yaşadığımızla alıyoruz dimdik ayakta durmayı bu durum bize öğretiyo çok şükür herşeye bütün kötü anılarıma rağmen binlerce kez şükürler olsun yaşadığım veya yaşayamadığım herşeye şükürler olsun ben sonucumu aldım inşallah hepinizde aynı sonucu alacaksınız Allahın izniyle kuzum merak etmeyinEn merak ettiğim şey düğün resimlerinde falan nasıl belli etmedin yani düğünde falan nasıl rahat davranabildin tekrar geçmiş olsun yardımın için teşekkürler varol burda bir aile gibi olduk❤
İnşallah hayırlı haberlerin olur hep inşallah ufacık bir aksilikle bile karşılaşmazsınız dualarım hepinizle her zaman sizinle canım aksilikler olursada sen duanı umudunu inancını kaybetme inan sadece inan ve tevekkül etBen yarın Turgay a randevu aldım. Gitmek gelmek çok zor uzaktayım inşallah tek seferde tutar duanı Bekliyorum benim de psikolojiim gitti iyice.
Cnm çok sevindim adına Allah daha iyi etsin inş bundan sonraki hayatınıKızlar detayları sonra anlatmak üzere kanamam oldu 4. Günümde ilişki yaşadım dikkat çekmemek için yazamadım sizleride beklettim kusura bakmayın
Bunu doktora ya da Turgay beyde olanlar asistanına sorsun tırstım şimdi bendeArkadaşlar doktor biriyle yazıştım ve çocuk sapıktı bana bakire misin dedi falan sonra konu nereye geldiyse diktirenlerde var ama ben anlarım her doktor anlamaz forçe forşe diye bi yer var ve orası dikilmez ben evlendiğim kişiyi orasını yalıcam ve bakacam ben anlarım dedi sonra işte çocuğa terbiyesiz konuşma dedim ama beni dinlemedi bende engelledim forşe nerde demiştim resim olsa gösterirdim dedi keşke o zaman merak ettim diyip temsili netten vajina resmi gönderip neresi diye sorsaydım ama engelledim artık daha çok korkmaya başladım yani yalamak kulağa iğrenç geliyo her erkek bunu yapmaz ilerde evleneceğim kişi yaparsa ya da ellerse diye çok korktum
Ben sordum cevap gelirse paylaşıcamBunu doktora ya da Turgay beyde olanlar asistanına sorsun tırstım şimdi bende
Bence böyle soruları Turgay Karakayanın asistanlarına sorabilirsiniz bende tam bilemedimKızlar birşey sorucam bu kalıcı ya da geçici dikişten sonra kanama 2 3 gün devam edince acaba şüphelenmezler mi. Diktirdi mi diye normalde öyle aralıklı kanama oluyor mu acaba
Jinekolojide böyle bir terim yokmuş rahat olunArkadaşlar doktor biriyle yazıştım ve çocuk sapıktı bana bakire misin dedi falan sonra konu nereye geldiyse diktirenlerde var ama ben anlarım her doktor anlamaz forçe forşe diye bi yer var ve orası dikilmez ben evlendiğim kişiyi orasını yalıcam ve bakacam ben anlarım dedi sonra işte çocuğa terbiyesiz konuşma dedim ama beni dinlemedi bende engelledim forşe nerde demiştim resim olsa gösterirdim dedi keşke o zaman merak ettim diyip temsili netten vajina resmi gönderip neresi diye sorsaydım ama engelledim artık daha çok korkmaya başladım yani yalamak kulağa iğrenç geliyo her erkek bunu yapmaz ilerde evleneceğim kişi yaparsa ya da ellerse diye çok korktum
Korktum bir an açıkçasıJinekolojide böyle bir terim yokmuş rahat olun
Kızlar benim. 1 ay oldu ama az önce acil birşey oldu koşmak gerekti.topugum sert bastım.. Bi kaç damla kan geldi.
1 ay geçtikten sonra simon ti olur mu. Nolur yardım edin .
Çalıştığım için çok takip edemiyorum kime yaptırdınızboyle bir sorun yaşamıştım. bu hafta yaşadığım yerde kontrole gittim.
doktora anlattım her şeyi niye burda yapmadin buraya gelmedin gibisinden konuştu 2 3kere yeniledi.ben genel muayene oarak randevu aldim 250 tl ye.muayene ücreti 500 lira olduğunu söyledi. ben de bilmiyordum hazırlıklı gelmedim başka zaman gelirim dedim..sonra bir iki bir şey sordum. kendi yöntemlerini anlattı doktor.kendi yaptığı ameliyattı gösterdi.Ortadan bir dikiş vardı sadece fiyonk gibi. Ben de şaşkınlık tepkimi gizleyemedim.Seninki boyle değil miydi dedi ben de dikişler görünmüyordu içten dikmişti dedim.
Eğer seninki tutmazsa yaparız sen sonra ödersin dedi.Ben de simdilik düşünmüyorum sadece merak ediyorum sonucunu dedim.
Sonra madem geldin sana yardımcı olacam 250 olur muayene ücreti dedi.
neyse hazırlanıp gelip bakti tutmuş dedi çentik var mı dedim yok dedi foto çekti adet deliği nerde dedim yok dedi.kontrol ederken de neye göre seçtin doktorunu? ne kadara yaptin bizden 50p falan dedi. kontrolden son ra kısa kısa cvplar verdi. kalın dikmiş dedi. kanar mi dedim kanar dedi.spor lazer sıkıntı olur mu dedim. herşey serbest dedi hemen sıradaki hastayı çağırdı.
bana daha detaylı açıklama yapmasını isterdim..
sonra ücreti asistana verince para üstü için asistan doktorun odasına gitti doktor odadan bana sesleniyor onun mujdesi olsun memur değil mi dedi. 50 lira için doktorun böyle yapması beni çok şaşırttı.
ben görüşme boyunca bütün bildiklerimi söyledim arastitirdigimi falan. kaygılı davranmadım gayet rahattım.
demem o ki kaygılı korkulu bilgisiz olmadığını anladı doktor ama tavırlarından ve yaptığı ameliyatın fotosunu görünce ben çok da emin olamadım. dürüst olduğuna inansam mı?
bana yalan söyleyerek eline ne geçebilir ki. ya da kendi bu kadar iyi dikmedigi için bozuldu mu
Aklım da şüpheler var.sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum..
Çalıştığım için çok takip edemiyorum kime yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?