- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 27
Bu kontrole gittiğin doktor çok gıcıkmış tutmamış dese yalan diyebilirdim belkide tutmuş demiş doğrudur yaniboyle bir sorun yaşamıştım. bu hafta yaşadığım yerde kontrole gittim.
doktora anlattım her şeyi niye burda yapmadin buraya gelmedin gibisinden konuştu 2 3kere yeniledi.ben genel muayene oarak randevu aldim 250 tl ye.muayene ücreti 500 lira olduğunu söyledi. ben de bilmiyordum hazırlıklı gelmedim başka zaman gelirim dedim..sonra bir iki bir şey sordum. kendi yöntemlerini anlattı doktor.kendi yaptığı ameliyattı gösterdi.Ortadan bir dikiş vardı sadece fiyonk gibi. Ben de şaşkınlık tepkimi gizleyemedim.Seninki boyle değil miydi dedi ben de dikişler görünmüyordu içten dikmişti dedim.
Eğer seninki tutmazsa yaparız sen sonra ödersin dedi.Ben de simdilik düşünmüyorum sadece merak ediyorum sonucunu dedim.
Sonra madem geldin sana yardımcı olacam 250 olur muayene ücreti dedi.
neyse hazırlanıp gelip bakti tutmuş dedi çentik var mı dedim yok dedi foto çekti adet deliği nerde dedim yok dedi.kontrol ederken de neye göre seçtin doktorunu? ne kadara yaptin bizden 50p falan dedi. kontrolden son ra kısa kısa cvplar verdi. kalın dikmiş dedi. kanar mi dedim kanar dedi.spor lazer sıkıntı olur mu dedim. herşey serbest dedi hemen sıradaki hastayı çağırdı.
bana daha detaylı açıklama yapmasını isterdim..
sonra ücreti asistana verince para üstü için asistan doktorun odasına gitti doktor odadan bana sesleniyor onun mujdesi olsun memur değil mi dedi. 50 lira için doktorun böyle yapması beni çok şaşırttı.
ben görüşme boyunca bütün bildiklerimi söyledim arastitirdigimi falan. kaygılı davranmadım gayet rahattım.
demem o ki kaygılı korkulu bilgisiz olmadığını anladı doktor ama tavırlarından ve yaptığı ameliyatın fotosunu görünce ben çok da emin olamadım. dürüst olduğuna inansam mı?
bana yalan söyleyerek eline ne geçebilir ki. ya da kendi bu kadar iyi dikmedigi için bozuldu mu
Aklım da şüpheler var.sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum..
Bu kontrole gittiğin doktor çok gıcıkmış tutmamış dese yalan diyebilirdim belkide tutmuş demiş doğrudur yani
Bende aynısını düşünüyorum bir doktor böyle bir yalan söylemez gıcıkmış sadece ama hayırlı olsun canımBu kontrole gittiğin doktor çok gıcıkmış tutmamış dese yalan diyebilirdim belkide tutmuş demiş doğrudur yani
Bende aynısını düşünüyorum bir doktor böyle bir yalan söylemez gıcıkmış sadece ama hayırlı olsun canım
Kizlar merhabalar araniza yeni katildim fleb yontemi ile diktirip sonuc alan var mi bende diktirdim ve 8. Gunumdeyim bugun baktigimda ipleri gorebildim
Cok tesekkur ederim herhangi birsey hissetmedim dünden beri merak edip dikkat ederek baktim
yine de dikkat edin bence bir süre bakmamaya çalışın içinizi ferah tutun.Allah yardımcınız olsun.
Normalde de kanama 3-4 ilişkiye kadar devam ediyor zaten ki, tamamen parçalanmıyor zar çünkü ilkinde. Benım 3 kez fln kanamıştı. Hatta aylar sonra tekrar sızıntı seklınde gelmıstıKızlar birşey sorucam bu kalıcı ya da geçici dikişten sonra kanama 2 3 gün devam edince acaba şüphelenmezler mi. Diktirdi mi diye normalde öyle aralıklı kanama oluyor mu acaba
Kime oldun canım ameliyatınıKizlar merhabalar araniza yeni katildim fleb yontemi ile diktirip sonuc alan var mi bende diktirdim ve 8. Gunumdeyim bugun baktigimda ipleri gorebildim
Ya şu gökçenin Allah belasını versin herkese aynı şeyi uyguluyor yapamıyosan kalıcı yapamıyor um desene be kadın.Merhaba kızlar uzun bir süreçten geçtim çok can sıkıcıydi Gökçen Erdoğana hymenoplasty oldun kalıcı diye yaptı iki ay üstüne oturmadım çok iyi baktım ama dikişler erken düştü dinlenme imkanım olmadı kabız tek bir kere kaldım ama acı çektim yinede zorlamadim kontrole gittim ama orada bir yarık oluştuğunu o yariktan bir et parçası çıktığını söyledi ve korkuttu çok korkmuştum birdaha tutmaz diye çok endiselenmistim geçici yapacak vaktim yoktu çünkü düğün öncesi evden çıkamadım buradan @sln ile tanıştım gittiğimde ord birbirimize destek oldu çok şükür bana akıl verdi önceden ikna etme şansın varsa ikna et dedi ve konuştum ben düğün günü stresli ve yorgun olurum dedim onun önceden böyle bir isteği vardı ben durduruyordum sonra saholsun cumartesi gittim nur a yani gökçenin asistanı ama bence o doktor geçici yaptı ve akşamı ilişki oldu istemediğim kadar çok kanadı artık içim mi yırtıldı ne oldu bilmiyorum ama kanadı sabaha kadar şükrettim bu süreç çok cok zor dualarım sizinle kaliciyi turgay dışında kimseye yaptırmayın benden size tavsiye geçici yaptirirsaniz da Gökçen iyi yapıyor Allah buradaki herkesin yardımcısı olsun dualarım sizlerle
Canım nasıl gidiyorYa şu gökçenin Allah belasını versin herkese aynı şeyi uyguluyor yapamıyosan kalıcı yapamıyor um desene be kadın.
Şuanlık iyi gidiyor kanama durdu sankiCanım nasıl gidiyor
Anladım canım sağol benimde aklıma takılmıştıNormalde de kanama 3-4 ilişkiye kadar devam ediyor zaten ki, tamamen parçalanmıyor zar çünkü ilkinde. Benım 3 kez fln kanamıştı. Hatta aylar sonra tekrar sızıntı seklınde gelmıstı
Hadi hayırlısı olsun tatlım çok güzel atlatırsın inşallahŞuanlık iyi gidiyor kanama durdu sanki
Ağrı uok ama hareket edince batma oluyor sanki.Hadi hayırlısı olsun tatlım çok güzel atlatırsın inşallahağrı falan var mı
İnşallah hayırlısıyla canım bitse gitseHadi hayırlısı olsun tatlım çok güzel atlatırsın inşallahağrı falan var mı
Dikkat et canım güzel geçer inşallahAğrı uok ama hareket edince batma oluyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?