Bu kontrole gittiğin doktor çok gıcıkmış tutmamış dese yalan diyebilirdim belkide tutmuş demiş doğrudur yani

Kizlar merhabalar araniza yeni katildim fleb yontemi ile diktirip sonuc alan var mi bende diktirdim ve 8. Gunumdeyim bugun baktigimda ipleri gorebildim

Kizlar merhabalar araniza yeni katildim fleb yontemi ile diktirip sonuc alan var mi bende diktirdim ve 8. Gunumdeyim bugun baktigimda ipleri gorebildim

8.gün olup da nasıl cesaret edip bakabiliyorsunuz anlamıyorum.

geçmiş olsun insaAllah sağlıklı bir şekilde atlatır sonuç alırsınız.

Kızlar birşey sorucam bu kalıcı ya da geçici dikişten sonra kanama 2 3 gün devam edince acaba şüphelenmezler mi. Diktirdi mi diye normalde öyle aralıklı kanama oluyor mu acaba
Normalde de kanama 3-4 ilişkiye kadar devam ediyor zaten ki, tamamen parçalanmıyor zar çünkü ilkinde. Benım 3 kez fln kanamıştı. Hatta aylar sonra tekrar sızıntı seklınde gelmıstı

Ya şu gökçenin Allah belasını versin herkese aynı şeyi uyguluyor yapamıyosan kalıcı yapamıyor um desene be kadın.

Normalde de kanama 3-4 ilişkiye kadar devam ediyor zaten ki, tamamen parçalanmıyor zar çünkü ilkinde. Benım 3 kez fln kanamıştı. Hatta aylar sonra tekrar sızıntı seklınde gelmıstı
Anladım canım sağol benimde aklıma takılmıştı

Kızlar islem olduktan 2 3 ay sonra bisey sorucam dikim yapmayan bir doktora bekaret kontrolü adi altinda gorunen var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…