Kızlar canım çok sıkkın moralim bozuk. Şansmı bilmiyorum bu ara çok talibim çıkıyor. Ama cesaret edemiyorum bi bahane bulup beğenmedim diye yolluyorum. Mecburen geçici yaptıracağım ama cesaretim yok biriyle tanışmaya evlenmeye nolur biseyler söyleyin cesaret verin. Geçici yaptırıp çok sonuç alan var biliyorum ama bu psikoloji çok kötü nasıl denk getirip gidip yatıracağım nasıl olacak ya kanamazsa ya anlarlarsa diye beynim patlayacak artık bitsin bu çile ya haftanın 2 günü iyiyim diğer günler çok kötü hissediyorum olumsuz düşünceler beynimi kemiriyor. Nolur geçici olup sonuç alanlar cevap versinler nasıl yaptılar. Çok yalnız çaresiz hissediyorum

Canim antepte hangi doktora yaptirdin

Canım neden kalıcı olmuyosun. Kafan rahatlar strese girmezsin

Valla bence kalıcı ol ya iki düğünün olursa nasıl ayarlıcaksın bi dw geçicide orayı elleyince iplikler eline gelebilir risk

Elleyince hissediliyo mu gerçekten. Üstten dokunsa bile mi
Üstten belli olmazki geçici, vajinanın içine yapılıyor iç kısma. Yani anlayabilmesi için iyice aralaması lazım içini. Dıştan görünmez. Kimse de ilk gece aç oranın içine bakayım demez

Üstten belli olmazki geçici, vajinanın içine yapılıyor iç kısma. Yani anlayabilmesi için iyice aralaması lazım içini. Dıştan görünmez. Kimse de ilk gece aç oranın içine bakayım demez
görünmez onu biliyorum da mesela uste falan dokundu elledi anlaşılir mi onu sormak istedim

Elleyince anlamaz yani iyice parmak sokması falan lazım demi
Evet tabiki. Ve Evlilik gecesinde kız heralde o kadar ellettirmese direk ilişki olmasını sağlarsa sorun kalmaz. Ben de 3 yıl önce gökçen erdoğana kalıcı ameliyat oldum güya ama kalıcı değil geçici. Resim var atayım istersen gör için rahatlasın kafanın karışıklığı geçsin.

Bana atmıştın kuzumm gördüm. Ya ben korkuyorum çok. Bide böyle anlar falan yazınca kendimi öldüresim geliyo. Ama anlamaz değil mi. Sürtünme ve oral içinde mantar oldum canım yanıyor demeyi düşünüyorum. Ama dokunma olursa anlarsa çok korkuyorum

Ya ben açıkçası yeni evlenen çiftlerin oral yapacağını sanmam. Yani şöyle düşünüyorum da kızlık zarı sorunum olmasaydı da yaptırmazdım. O iş, evliliğin artık ilerleyen zamanı olmalı ilk geceden oral yapacak insandan midem bulanır ilişkiye dahi girmem. Zaten gerginlik var oralle mi uğraşılır. Sevişilir, öpüşülür ve o iş yapılır. Elletmem bile üstten dokunsun yeterli bence. Sen neden kalıcı düşünmüyorsun ? Böyle ölüm falan olmuyor yani değiyor mu sence Pi.cclerin cukleri için onlar ne haltlar yiyiyor bide bunu düşün ve biraz hıslandır kendini. Hiç bir erkek bakir değil ki.

İsim çok zor ve ağır. Ve en önemlisi hiç o psikoloji de değilim. Yani tuttu tutmadı yan otur.zaten hiç iyi değilim bide bu süreç beni çok daha kötü eder.

İsim çok zor ve ağır. Ve en önemlisi hiç o psikoloji de değilim. Yani tuttu tutmadı yan otur.zaten hiç iyi değilim bide bu süreç beni çok daha kötü eder.
Evet haklısın ama kalıcı daha fazla psikolojik açıdan insanı rahatlatıyor böyle kendimizi yemekten başka işe yaramıyor inan ki.

kızlar daha önce yaptırmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile ankarada 6 ay önce yaptırdım .doktorum tuttuğunu söylüyor.flep yöntemi yapıldı.işlem sonrası takiplerimde sorun olmadı.2 hafta sonra düğünüm var cok gerginim.kabuslar görüyorum.
bir baska doktora kontrol ettirdim dikişleri bile anlamadı,kızlık zarın sağlam dedi.
nasıl gececek ilk gece?

Geçici garantilimi kesin herhangi bir sorun olmaz değil mi

Bence vesvese verme kendine gayet kanlı geçicek

Evet haklısın ama kalıcı daha fazla psikolojik açıdan insanı rahatlatıyor böyle kendimizi yemekten başka işe yaramıyor inan ki.
Bilmiyorum kuzum dipteyim ben. Bide tuttu tutmadı beni yorar. İsimde zor. Geçici hakkında da bi bilgim yok aslında çok fazla ama kalbim hep onu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…