Kime yaptırdınız ankarada

Sen baktığında kapalı görüyor musun canım. Hangi doktora yaptırdın.

Kalıcı oldum zaten ama dr düğün öncesi kontrole gel dedi o yüzden tutmadı diye düşünüyorum.
Hangi doktora olmuştun ki sen. Ben de oldum ama her kalıcı yapıyorum diyen yapamıyor ki. Gerçek flepi yapmayı becermişse kanar. Tutmadı dememişse neden tutmamış varsaydın ki kendin bi arala bak. Kapalı mı açık mı duruyor incele

Kime yaptırdın canım

Ankara’da olup kalıcı ve dikişin anlaşılmama ihtimali olduğuna inanmıyorum. İz az ya da çok illaki belli olur. Orjinal zar sanmak için bence kör bakmak gerekir. Geçici konusuna gelince kanama garanti. Buradan çok kişi ile görüştüğüm gibi gittiğim doktorlar da geçiciyi tavsiye etti. Turgay beyin işlemleri dışında problemsiz (2-3 kişi problemli oldu ama kendisinden kaynaklı olduğunu söyledi) olanını henüz görmedim. Geçici üstten dokunma ile farkedilecek bir şey değil. Oral ve parmak sokma olmadığı sürece de belli olmaz. İyice aralayıp Işık’ta bakarsa tabii ki görür. Dikişler de çok ince ve yumuşak. Hatta bi arkadaş 10 gün sonra falan düştü ama saç kılı gibiydi eşim görse saç kılı sanardı, ben bildiğim için anladım ki eşim de çok cin biridir demişti. Geçici olup dönen herkes sonradan olumlu şeyler yazdı. Ben de geçici yaptıracağım. Müsait zamanımda isteyen olursa eğer geçmişte konuştuğum arkadaşların yazdıklarını da özelden atabilirim geçici işlem olup sonuç elde edenlerin. Şu an söz telaşından müsait değilim. İlk fırsatta özelden yazanlara dönebilirim

Derya korkmaz yaptı düğün öncesi gel deyince acaba dedim baktigim da da baya bi açıklık var işlem olmamış gibi

Kızlar bugun 13.gunumdeyım sanki hiç işlem olmamışım gibi hissediyorum , bukadar kısa sürede normal mi bu

Derya korkmaz yaptı düğün öncesi gel deyince acaba dedim baktigim da da baya bi açıklık var işlem olmamış gibi
Açıklık varsa tutmamış kapalı olması gerek adet deliği minik olmalı .ya paranı geri al o kadından neyi beklyosunkiiiiii

Ben aptallık yapıp bir yıl sonra baktım tutmuştur diye umursamayıp gitmedim bile. İlk günler olsaydı paramı geri isterdim en azından yarısını.

ANkarada kıme oldun canım ınslalah her şey ıstedıgın gıbı geçer ve sende kurtulursun

ANkarada kıme oldun canım ınslalah her şey ıstedıgın gıbı geçer ve sende kurtulursun
Canım sen de turgaya olmuşsun. Tuvaletten sonra yani çişten somra oraya su döküyomuydun ? Ben sadece peçete ile kurulayım batikonla temizliyorum mikrop kapar diye korkuyorum sen nasıl yapıyordun bide tuttu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…