Bende çok korkuyorum canım ya kanamazsa psikolojim alt üst oldu resme sürekli düşünmektenBende bilmiyorum ve inan çok korkuyorum. Keşke tam bilen biri anlatsa
Kalıcı oldum zaten ama dr düğün öncesi kontrole gel dedi o yüzden tutmadı diye düşünüyorum.Canım neden kalıcı olmuyosun. Kafan rahatlar strese girmezsin
Kalıcı diye bir işlem oldum zaten ya tutmadıysa diye korkuyorumValla bence kalıcı ol ya iki düğünün olursa nasıl ayarlıcaksın bi dw geçicide orayı elleyince iplikler eline gelebilir risk
Beni korkutan ya kanamazsa olayiÜstten belli olmazki geçici, vajinanın içine yapılıyor iç kısma. Yani anlayabilmesi için iyice aralaması lazım içini. Dıştan görünmez. Kimse de ilk gece aç oranın içine bakayım demez
Kime yaptırdınız ankaradakızlar daha önce yaptırmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile ankarada 6 ay önce yaptırdım .doktorum tuttuğunu söylüyor.flep yöntemi yapıldı.işlem sonrası takiplerimde sorun olmadı.2 hafta sonra düğünüm var cok gerginim.kabuslar görüyorum.
bir baska doktora kontrol ettirdim dikişleri bile anlamadı,kızlık zarın sağlam dedi.
nasıl gececek ilk gece?
Sen baktığında kapalı görüyor musun canım. Hangi doktora yaptırdın.kızlar daha önce yaptırmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile ankarada 6 ay önce yaptırdım .doktorum tuttuğunu söylüyor.flep yöntemi yapıldı.işlem sonrası takiplerimde sorun olmadı.2 hafta sonra düğünüm var cok gerginim.kabuslar görüyorum.
bir baska doktora kontrol ettirdim dikişleri bile anlamadı,kızlık zarın sağlam dedi.
nasıl gececek ilk gece?
Hangi doktora olmuştun ki sen. Ben de oldum ama her kalıcı yapıyorum diyen yapamıyor ki. Gerçek flepi yapmayı becermişse kanar. Tutmadı dememişse neden tutmamış varsaydın ki kendin bi arala bak. Kapalı mı açık mı duruyor inceleKalıcı oldum zaten ama dr düğün öncesi kontrole gel dedi o yüzden tutmadı diye düşünüyorum.
Kime yaptırdın canımkızlar daha önce yaptırmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile ankarada 6 ay önce yaptırdım .doktorum tuttuğunu söylüyor.flep yöntemi yapıldı.işlem sonrası takiplerimde sorun olmadı.2 hafta sonra düğünüm var cok gerginim.kabuslar görüyorum.
nasıl gececek ilk gece?
Derya korkmaz yaptı düğün öncesi gel deyince acaba dedim baktigim da da baya bi açıklık var işlem olmamış gibiHangi doktora olmuştun ki sen. Ben de oldum ama her kalıcı yapıyorum diyen yapamıyor ki. Gerçek flepi yapmayı becermişse kanar. Tutmadı dememişse neden tutmamış varsaydın ki kendin bi arala bak. Kapalı mı açık mı duruyor incele
Açıklık varsa tutmamışDerya korkmaz yaptı düğün öncesi gel deyince acaba dedim baktigim da da baya bi açıklık var işlem olmamış gibi
Ben aptallık yapıp bir yıl sonra baktım tutmuştur diye umursamayıp gitmedim bile. İlk günler olsaydı paramı geri isterdim en azından yarısını.Derya korkmaz yaptı düğün öncesi gel deyince acaba dedim baktigim da da baya bi açıklık var işlem olmamış gibi
ANkarada kıme oldun canım ınslalah her şey ıstedıgın gıbı geçer ve sende kurtulursunkızlar daha önce yaptırmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile ankarada 6 ay önce yaptırdım .doktorum tuttuğunu söylüyor.flep yöntemi yapıldı.işlem sonrası takiplerimde sorun olmadı.2 hafta sonra düğünüm var cok gerginim.kabuslar görüyorum.
nasıl gececek ilk gece?
Ankara’da olup kalıcı ve dikişin anlaşılmama ihtimali olduğuna inanmıyorum. İz az ya da çok illaki belli olur. Orjinal zar sanmak için bence kör bakmak gerekir. Geçici konusuna gelince kanama garanti. Buradan çok kişi ile görüştüğüm gibi gittiğim doktorlar da geçiciyi tavsiye etti. Turgay beyin işlemleri dışında problemsiz (2-3 kişi problemli oldu ama kendisinden kaynaklı olduğunu söyledi) olanını henüz görmedim. Geçici üstten dokunma ile farkedilecek bir şey değil. Oral ve parmak sokma olmadığı sürece de belli olmaz. İyice aralayıp Işık’ta bakarsa tabii ki görür. Dikişler de çok ince ve yumuşak. Hatta bi arkadaş 10 gün sonra falan düştü ama saç kılı gibiydi eşim görse saç kılı sanardı, ben bildiğim için anladım ki eşim de çok cin biridir demişti. Geçici olup dönen herkes sonradan olumlu şeyler yazdı. Ben de geçici yaptıracağım. Müsait zamanımda isteyen olursa eğer geçmişte konuştuğum arkadaşların yazdıklarını da özelden atabilirim geçici işlem olup sonuç elde edenlerin. Şu an söz telaşından müsait değilim. İlk fırsatta özelden yazanlara dönebilirim
[/QUOTE
Bana atarmisin. Benim hiç bilgim yok ya kafayı yiyiyorum hergün
Canım sen de turgaya olmuşsun. Tuvaletten sonra yani çişten somra oraya su döküyomuydun ? Ben sadece peçete ile kurulayım batikonla temizliyorum mikrop kapar diye korkuyorum sen nasıl yapıyordun bide tuttu mu ?ANkarada kıme oldun canım ınslalah her şey ıstedıgın gıbı geçer ve sende kurtulursun
Kime yaptırdınKızlar 25. gündeyim dikişler hâlâ duruyor tutuyor olduğu anlamına mı geliyor sizce bu
Turgay karakayaKime yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?