Kızlar benm Nişan telasim var pek giremiyorum kusura bakmayın girdiğim de cevap verebiliyorum özelden yazmışsınız ben evlendikden sonrada yazicam merak etmeyin benm de hala içim içimi yiyor 1.5 seneye yaklaştım neredeyse ameliyat olalı ve hala kendim bir kez açıp bakmadım:)))) sadece doktorumun tutmuş olması ile yetindim:) ve yaşadığım şehirde başka doktora gidicem soylemicem bakalım ne diyecek bide hala ben orami hissediyorum dar bi kot giysem hala aynı hiss psikolojikmi bilmiyorum ama akıntı oluyor bende

Açıklık varsa tutmamış kapalı olması gerek adet deliği minik olmalı .ya paranı geri al o kadından neyi beklyosunkiiiiii
Gidip desem ne değişek ki düğün öncesi gelince yaparız diyecek olay büyümesin istiyorum. Psikolojik olarak toparlanınca başka dr gidip neymiş öğreneceğim. Eğer kandırdıysa beni o para helal olmasın ne diyim ki

Canım sen de turgaya olmuşsun. Tuvaletten sonra yani çişten somra oraya su döküyomuydun ? Ben sadece peçete ile kurulayım batikonla temizliyorum mikrop kapar diye korkuyorum sen nasıl yapıyordun bide tuttu mu ?
Selam canım tuvaletımı yaptıktan sonra üstten su döküp peçeteyle çok hafıf dokunduruyordum sonra batıkonu fısfıslıyordym benım bırdaki ay tam bir sene olacak amelıyat olalı ve tuttu sadece suanda evlılok yok evlenırsem ne yasadıgımı kanamam olursa da hemen buraya yazacağım

Canım aılen kabul ettımı cocugu sıkıntılar yaşadık demostın çok sevındım senin adına güzel haberlerle dönmeni beklıyorux

Kızlar özelde değilde buraya yazayım malum ben burdaki mesajlarla yola çıktım cesatetlendim bilgilendim. Bugün 7.günüm dün kabızlık yaşadım yaparken yarıda bıraktım sinirlenip e tabi stres yaptım baya ağladım neyse Bugun vardı yani gene. Klozet e oturdum gelecek ama yine sert ne yapayım dedim sinirden tüm kyafetlerimi alt üst hepsini çıkardım karnımın ağrımsı için daha önceleri de böyle olurdu soyunurken banyo için karın ağrısı tutar tuvalete koşardım neyse öyle de oldu ve rahatça tyaptım şükür. Bi gerden kan geldi hafif. Daha sonra tabi yinr leke. Esra hanıma anlattım normal bunlar dedi. Şurubun dozunu arttır desi neyse öyle yaptım da. Henüz kahvaltı yapmadım korkudan sabah 1 bardak ılık su içtim, şurubu içtim, soğan suyu kaynatıyorum,
yarım diş sarımsak yuttum birazdan da çorba içeceğim of offf. Neysee suan içim rahat peçete bastırıyorum şuan biley yok bakalım dua edelim birbirimize. Eczaneden fitil almayı düşünüyorum. Bi 5 gün daha tuvalete çıkmasam iyidir

Ha bide batikonum ortalıkta yok kim ne yaptı kimseye de soramıyorum ya kendim arıyorum fellik fellik.

Hafıf kanamalar gelebılır gayet normal ben wc ye cıkmadan gelıyordu daha doktor normal dedıgı ıcın takılmıyorum artık 7.gunden sonra duruyor zaten

Hafıf kanamalar gelebılır gayet normal ben wc ye cıkmadan gelıyordu daha doktor normal dedıgı ıcın takılmıyorum artık 7.gunden sonra duruyor zaten
Benim kanama 4. Günde durdu valla 5. Günde yoktu işte aksilik kabızlıjkkk

KIZLAR SELAMMMM
ARKADASLAR YAZMIŞ DA NASIL ANLASILSIN Kİ ORALLA DA ANLASILIR MI KALICI YAPTIRIP ARADAN 6 AY 1 SENE GECİNCE? BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM.YANİ HER ŞEKİLDE O KAYNAMIYOR MU? İZMİRDE OLCAM BNDE

KIZLAR SELAMMMM
ARKADASLAR YAZMIŞ DA NASIL ANLASILSIN Kİ ORALLA DA ANLASILIR MI KALICI YAPTIRIP ARADAN 6 AY 1 SENE GECİNCE? BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM.YANİ HER ŞEKİLDE O KAYNAMIYOR MU? İZMİRDE OLCAM BNDE
Dışardan birisi anlamaz sen söylemezsen 1sene 3 ay oldu bnm yaptıralı ve doktor tuttu dedi 1 ay bacaklarını çok fazla acmicaksin hızlı yaptığın şeyleri yavaş yapacaksın kabız olmayaya dikkat bide dar şeyler giymicrksin ben 3 .gün löp diye üstüne oturdum uykuda bacaklarımı ayırdım ama hep çıplak yattım kuru kalsın diye açıp bakmican orana 10 ay bi kere bile açmadım

bişe sorucam uykuda hiç sağa sola dönmüyo musunuz

Strese sokma canım kendimi bak normal demişler. Kabız olmamayü çalış akşamdan iki kayısı kes ortadan bi bardak ılık suda beklet sabah kayısıları ye üstüne suyu iç diyetisyen önermişti kabızlık için bana

Hoşaf içiyorum ben sabahları aç karnına o da aynı şey olmuyor mu kuru kayısı ile yoksa normal yaş kayışı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…