Ben de düşünüyorum kızlar yaptıran net hekim önerecek bir arkadaş var mı? Epey takip ettim ama yeni üye oldum tabi biraz da çekineceğim bir konu

Sevlet

Bu sırrı sanki söylemiyor. İyi doktorlar varsa bile ankarada işte bu yüzden bilinmiyor. Söylemek reklam değil ki onlarca kız var bu durumda herkes birbirine gerçekçi yardımcı olabilse keşke.
Saklayacak ne var bilmiyorum bagri özelden yaz ankarada doktor arayışında olan bir sürü kız var. Senin yaşadıklarını yaşayan umarım paylaşırsın doktor adını

Arkadaşlar Ankara da kalıcı işlem için bu zamana kadar yazılan çizilen olumlu ne varsa yazan hesapların reklam amaçlı yazıldığı kanıtlanıp banlandığını unutmayınız, dilerim gerçek bir hesaptır. Dilerim umut ışığı olur. Temkinli olmanızı öneririm yine de. Ve orjinal sanılacak kadar izsiz bi işlem olacağını asla düşünmeyin kalıcının. Allah vergisi ile kul yapımı nasıl bir olsun? Minimal de olsa iz kalır

Kızlar dün nişanım vardı çok heyecanlı geçti. Şimdide içimde 2. Heyecan var . Biliyorsunuz ben nisan sonrası birlikteliğe olmaya karar verdigmizi soylemistim. Doktor kalici dedi ama iliski oncesi gel garanti dikis atalim demisti yani gecici olacam. Bir kaç ay kaldı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…