İzmirli misin canım hangı doktorda olucaksınKIZLAR SELAMMMM
ARKADASLAR YAZMIŞ DA NASIL ANLASILSIN Kİ ORALLA DA ANLASILIR MI KALICI YAPTIRIP ARADAN 6 AY 1 SENE GECİNCE? BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM.YANİ HER ŞEKİLDE O KAYNAMIYOR MU? İZMİRDE OLCAM BNDE
en iyisi dönmemek için dar kanepede yatmakDönüyorsun canım ama ister istemez bacaklarn kapanıyor zaten uyanıyorsun öyle bi psikoloji herkes yaşamıştır bunu
O kadar kasmayın kendinizi dönünce bir şey olmuyoren iyisi dönmemek için dar kanepede yatmak
İnsaalh.ANkarada kıme oldun canım ınslalah her şey ıstedıgın gıbı geçer ve sende kurtulursun
Sen Ankarada oldun ve tuttu mu canım. Kontrol ettirdin mi başka doktora ne olur ne olmazİnsaalh.
Kuru kayısı ile hoşafı bilmiyorumHoşaf içiyorum ben sabahları aç karnına o da aynı şey olmuyor mu kuru kayısı ile yoksa normal yaş kayışı mı
Kabız olunca ıkınıyorsun çünkü dikişler zarar görüyorDikim yaptırınca kabız olmak ne alaka ben anlayamadım
Ameliyat olduktan sonra kabız olmak artıyor mu onla bi alakası var mı yaniKabız olunca ıkınıyorsun çünkü dikişler zarar görüyor
Kabız olmamak lazım dikişleri zorlamamak adına tutsun DİE ıkınınca baskı oluyor ya ondan kaynaklı galibaAmeliyat olduktan sonra kabız olmak artıyor mu onla bi alakası var mı yani
Yok onla ilgisi tabiki psikolojik biraz sanırım yediklerimize de dikkat etmemiz gerek tabiAmeliyat olduktan sonra kabız olmak artıyor mu onla bi alakası var mı yani
Bana da daha çok psikolojik gibi geldiYok onla ilgisi tabiki psikolojik biraz sanırım yediklerimize de dikkat etmemiz gerek tabi
Bende düşünüyorum nisan gibiİSTANBUL OTOGARDA BULUŞUP BERABER GİDEBİLECEĞİM BİRİ OLSA KEŞKE BİRBİRİMİZE GÜÇ VERİRİZ AMA BEN OCAKTAN SONRA DÜŞÜNÜYORUM NİSAN AYI VS OLABILIR
Kontrol ettirdim,doktor guzel olmus,kanarsin dedi.Sen Ankarada oldun ve tuttu mu canım. Kontrol ettirdin mi başka doktora ne olur ne olmaz
kıme oldun pekııKontrol ettirdim,doktor guzel olmus,kanarsin dedi.
Bu sırrı sanki söylemiyor. İyi doktorlar varsa bile ankarada işte bu yüzden bilinmiyor. Söylemek reklam değil ki onlarca kız var bu durumda herkes birbirine gerçekçi yardımcı olabilse keşke.kıme oldun pekıı
Saklayacak ne var bilmiyorum bagri özelden yaz ankarada doktor arayışında olan bir sürü kız var. Senin yaşadıklarını yaşayan umarım paylaşırsın doktor adınıSevlet
Bu sırrı sanki söylemiyor. İyi doktorlar varsa bile ankarada işte bu yüzden bilinmiyor. Söylemek reklam değil ki onlarca kız var bu durumda herkes birbirine gerçekçi yardımcı olabilse keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?