Detaylarını bize ilet lütfen canım

Ya çok heyecanlı. Peki psikolojik olarak nadıldın dün. Neşeli mi kaygılı mı

Tebrik ederim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin en mutlu şekilde

Allah tamamına erdirsin inşallah canım mutlulugun daim olsun

Böyle düşünmen çok yanlış kaç kişi yaptırdı bakiresin dediler onlarda insanlar artık her yerini yaptırıyor neden buraya gelip moral bozuyorsun burası destek sayfası

Ya çok heyecanlı. Peki psikolojik olarak nadıldın dün. Neşeli mi kaygılı mı
Psikolojik olarak çok iyiydim canm kötü şeyler hic düşünmedim sevdgm ve ailem yanımdaydı mutluydum kotu gunler geride kaldi dedim kendime Hep. Smdi sıra o günü atlatmakta ama o günü biraz daha ileri tarihe attim bugun birkaç ay sonra değilde yaza doğru diye . Çünkü düğün tarihine yakın olsun sonradan sknti olmasin kaldiramam

Dilerim çok mutlu ol. Geçici olunca detayları paylaşırsan çok sevinirim ❤

Böyle düşünmen çok yanlış kaç kişi yaptırdı bakiresin dediler onlarda insanlar artık her yerini yaptırıyor neden buraya gelip moral bozuyorsun burası destek sayfası
Benim burada moral bozmak gibi bir huyum yok. Onu nereden çıkardın bilmiyorum ama gerçekleri bilirsen yanlış yapma olasılığın kalmaz. Burada senden uzun zamandır bulunuyorum işlemin tuttu denilenleri biliyorum ama söylediğin gibi bakiresin denilmiş gerçek kişilere rast gelmedim. Buraya reklam amaçlı gelmiş bir çok hesap gördüm ve gerçekten işlem olmuş sonuç almış kişilerle de uzun sohbetlerim oldu. Yapılmış tutmuş üzerinden aylar geçmiş işlemler gördüm. Dikkatli baktığımda ben bile görüyorum izi, doktor mu görmeyecek? İnanmak istediğine inanmakta tabii ki özgürsün canım.

İyi çok mutlu olursun inşallah. Peki kalıcı mı düşünüyorsun geçici mi

Ah ahhh !

6 ay önce hymenoplasty oldun ama başka bir hesabında da 2. bebeği bekliyorsun ... Arkadaş eşinin nasıl bir fantazisi var. Yapboz mu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…