- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- 33
Detaylarını bize ilet lütfen canımKızlar dün nişanım vardı çok heyecanlı geçti. Şimdide içimde 2. Heyecan var . Biliyorsunuz ben nisan sonrası birlikteliğe olmaya karar verdigmizi soylemistim. Doktor kalici dedi ama iliski oncesi gel garanti dikis atalim demisti yani gecici olacam. Bir kaç ay kaldı bakalm
Ya çok heyecanlı. Peki psikolojik olarak nadıldın dün. Neşeli mi kaygılı mıKızlar dün nişanım vardı çok heyecanlı geçti. Şimdide içimde 2. Heyecan var . Biliyorsunuz ben nisan sonrası birlikteliğe olmaya karar verdigmizi soylemistim. Doktor kalici dedi ama iliski oncesi gel garanti dikis atalim demisti yani gecici olacam. Bir kaç ay kaldı bakalm
Tebrik ederim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin en mutlu şekildeKızlar dün nişanım vardı çok heyecanlı geçti. Şimdide içimde 2. Heyecan var . Biliyorsunuz ben nisan sonrası birlikteliğe olmaya karar verdigmizi soylemistim. Doktor kalici dedi ama iliski oncesi gel garanti dikis atalim demisti yani gecici olacam. Bir kaç ay kaldı bakalm
Allah tamamına erdirsin inşallah canım mutlulugun daim olsunKızlar dün nişanım vardı çok heyecanlı geçti. Şimdide içimde 2. Heyecan var . Biliyorsunuz ben nisan sonrası birlikteliğe olmaya karar verdigmizi soylemistim. Doktor kalici dedi ama iliski oncesi gel garanti dikis atalim demisti yani gecici olacam. Bir kaç ay kaldı bakalm
Böyle düşünmen çok yanlış kaç kişi yaptırdı bakiresin dediler onlarda insanlar artık her yerini yaptırıyor neden buraya gelip moral bozuyorsun burası destek sayfasıArkadaşlar Ankara da kalıcı işlem için bu zamana kadar yazılan çizilen olumlu ne varsa yazan hesapların reklam amaçlı yazıldığı kanıtlanıp banlandığını unutmayınız, dilerim gerçek bir hesaptır. Dilerim umut ışığı olur. Temkinli olmanızı öneririm yine de. Ve orjinal sanılacak kadar izsiz bi işlem olacağını asla düşünmeyin kalıcının. Allah vergisi ile kul yapımı nasıl bir olsun? Minimal de olsa iz kalır
Psikolojik olarak çok iyiydim canm kötü şeyler hic düşünmedim sevdgm ve ailem yanımdaydı mutluydum kotu gunler geride kaldi dedim kendime Hep. Smdi sıra o günü atlatmakta ama o günü biraz daha ileri tarihe attim bugun birkaç ay sonra değilde yaza doğru diye . Çünkü düğün tarihine yakın olsun sonradan sknti olmasin kaldiramamYa çok heyecanlı. Peki psikolojik olarak nadıldın dün. Neşeli mi kaygılı mı
Sağol canm benim insallah.onumde bir sınav daha kaldı insallah onuda atlatacagmTebrik ederim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin en mutlu şekilde
Sağol canm benim insallah senindeAllah tamamına erdirsin inşallah canım mutlulugun daim olsun
Dilerim çok mutlu ol. Geçici olunca detayları paylaşırsan çok sevinirim ❤Kızlar dün nişanım vardı çok heyecanlı geçti. Şimdide içimde 2. Heyecan var . Biliyorsunuz ben nisan sonrası birlikteliğe olmaya karar verdigmizi soylemistim. Doktor kalici dedi ama iliski oncesi gel garanti dikis atalim demisti yani gecici olacam. Bir kaç ay kaldı bakalm
Benim burada moral bozmak gibi bir huyum yok. Onu nereden çıkardın bilmiyorum ama gerçekleri bilirsen yanlış yapma olasılığın kalmaz. Burada senden uzun zamandır bulunuyorum işlemin tuttu denilenleri biliyorum ama söylediğin gibi bakiresin denilmiş gerçek kişilere rast gelmedim. Buraya reklam amaçlı gelmiş bir çok hesap gördüm ve gerçekten işlem olmuş sonuç almış kişilerle de uzun sohbetlerim oldu. Yapılmış tutmuş üzerinden aylar geçmiş işlemler gördüm. Dikkatli baktığımda ben bile görüyorum izi, doktor mu görmeyecek? İnanmak istediğine inanmakta tabii ki özgürsün canım.Böyle düşünmen çok yanlış kaç kişi yaptırdı bakiresin dediler onlarda insanlar artık her yerini yaptırıyor neden buraya gelip moral bozuyorsun burası destek sayfası
Rabbim yolunu, yolumuzu açık etsin canım herkese bu dertten kurtuluşu nasip EtsinSağol canm benim insallah.onumde bir sınav daha kaldı insallah onuda atlatacagm
Doktorum internette reklam vermeyen bi hoca,adini size ozelden yazayim.kıme oldun pekıı
Sağol canm insallah hepimiz oluruz. Paylaşan tabiki de burası bana umut oldu bende buradaki herkese umut olacam insallahDilerim çok mutlu ol. Geçici olunca detayları paylaşırsan çok sevinirim ❤
Amin canm benimRabbim yolunu, yolumuzu açık etsin canım herkese bu dertten kurtuluşu nasip Etsin
İyi çok mutlu olursun inşallah. Peki kalıcı mı düşünüyorsun geçici miPsikolojik olarak çok iyiydim canm kötü şeyler hic düşünmedim sevdgm ve ailem yanımdaydı mutluydum kotu gunler geride kaldi dedim kendime Hep. Smdi sıra o günü atlatmakta ama o günü biraz daha ileri tarihe attim bugun birkaç ay sonra değilde yaza doğru diye . Çünkü düğün tarihine yakın olsun sonradan sknti olmasin kaldiramam
Sevgi mi adıDoktorum internette reklam vermeyen bi hoca,adini size ozelden yazayim.
kızlar daha önce yaptırmış bir arkadaşımın tavsiyesi ile ankarada 6 ay önce yaptırdım .doktorum tuttuğunu söylüyor.flep yöntemi yapıldı.işlem sonrası takiplerimde sorun olmadı.2 hafta sonra düğünüm var cok gerginim.kabuslar görüyorum.
bir baska doktora kontrol ettirdim dikişleri bile anlamadı,kızlık zarın sağlam dedi.
nasıl gececek ilk gece?
Kazen müthişsin yine yetiştinbizzat onun reklamını yapıyor : )
Siz görebiliyor musunuz ikinci hesabı olduğunuAh ahhh !
6 ay önce hymenoplasty oldun ama başka bir hesabında da 2. bebeği bekliyorsun ... Arkadaş eşinin nasıl bir fantazisi var. Yapboz mu bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?