Siz görebiliyor musunuz ikinci hesabı olduğunu
Canım evet sen baya dikkatlisin yazılarını gördüm bende senin konuştuğun Kişiler de daraltma yaptırıp ilişki de memnun olan var mı Turgay bey e benim zamanım yok bu haftasonu yaptıracam ama ya pişman olursam diye düşünüyorum lütfen yardımcı olur musun banaBenim burada moral bozmak gibi bir huyum yok. Onu nereden çıkardın bilmiyorum ama gerçekleri bilirsen yanlış yapma olasılığın kalmaz. Burada senden uzun zamandır bulunuyorum işlemin tuttu denilenleri biliyorum ama söylediğin gibi bakiresin denilmiş gerçek kişilere rast gelmedim. Buraya reklam amaçlı gelmiş bir çok hesap gördüm ve gerçekten işlem olmuş sonuç almış kişilerle de uzun sohbetlerim oldu. Yapılmış tutmuş üzerinden aylar geçmiş işlemler gördüm. Dikkatli baktığımda ben bile görüyorum izi, doktor mu görmeyecek? İnanmak istediğine inanmakta tabii ki özgürsün canım.
Kalıcı işlem için formu okuyunca tek bir isim kalıyor elimizde maalesef. İşlem olup sonuç almış olanların benimle irtibatta olmuş olanların verdiği isim Turgay bey. İstanbul’da. Ama %100 sonuç garantisi hiç bir doktor veremez benim fikrimce. Aynı doktorda tutmayan da var 2-3 kişi fakat onlar benim hatamdı ben bakamadım da dedi kabızlık olmuş erken vakitte açılıp bakılmış falan. Gecekuşu boğazmanzarası daisyg sakarya bunların yazdıklarını oku derim.Merhaba arkadaslar ben 2 ay once gokcene ameliyat oldum kalici diye oldum fakat dikim yaparken kendi memleketimde ki bir doktora prof.a göstersem olur mu gelme ihtimalim yok dedim oda " hayır asla buraya geleceksin ben sana hemen gel demiyorum iliski yasayacagin zaman gel düğün oncesi gel " dedi ben o an anladim gecici yaptığını fakat is isten gecmisti. Memlekete döndükten sonra 2 hafta dolmadan dikiş geldi pecetehe ve buzim tuvalet alaturka oldugu icin egilince alttan resmini cektim kizlar delik aynı hic küçülme bi değişiklik yok ... neyse arayip soyleyince sana kimbak dedi şöyle böyle laflar ettiler ama ben tuvalet esnasinda resmini cektim dokunmadim bile ve bana bagirdi kadin. Neyse eminim ki tutmadı hakkımıhelal etmiyorum herkesi boyle kandırıyorlar dugun oncesi gidecegiz ve ay tutmamis deyip bir de paraalacaklar .. her neyse suan para biriktemeye çalışıyorum kime olmalıyım tekrar kontrole cagirmayan kendine guvenen memlektinde baktrablirsin diyecek kadar kendine guvenen bi doktoe önerin lutfen ailemden gizli gidecgim ve tekrar kontrole gidemem maddi yonden. GOKCEN ERDOGAN DOLANDIRICIDIR KALICI DIYIP GECICI YAPIYOR INSANLARI KANDIRIYOR UZAK DURALIM
Daraltma yaptırmadılar görüştüklerim zaten dar dikiyor kalıcıyı demişlerdi. Doktor da daraltma yapalım dememiş.Canım evet sen baya dikkatlisin yazılarını gördüm bende senin konuştuğun Kişiler de daraltma yaptırıp ilişki de memnun olan var mı Turgay bey e benim zamanım yok bu haftasonu yaptıracam ama ya pişman olursam diye düşünüyorum lütfen yardımcı olur musun bana
Canım ben kızlık zarı yaptırmicam zaten sevgilim biliyor tecavüze uğradım küçükken ama ilişkiden geniş hissediyorum doktor hemen gel yarım saat işlem işe de dönersin dedi ama çok fazla reklam var sadece daraltma yaptıran yok mu allah için bekarım çocuğum yok zarar görmekte istemiyorumDaraltma yaptırmadılar görüştüklerim zaten dar dikiyor kalıcıyı demişlerdi. Doktor da daraltma yapalım dememiş.
Genel olarak darlığından memnun kalmışlar mı peki yazılarını okuyamaıyorım hesapları kısıtlı saydığın kullanıcılarınCanım ben kızlık zarı yaptırmicam zaten sevgilim biliyor tecavüze uğradım küçükken ama ilişkiden geniş hissediyorum doktor hemen gel yarım saat işlem işe de dönersin dedi ama çok fazla reklam var sadece daraltma yaptıran yok mu allah için bekarım çocuğum yok zarar görmekte istemiyorum
Bildiğim yok canım maalesefCanım ben kızlık zarı yaptırmicam zaten sevgilim biliyor tecavüze uğradım küçükken ama ilişkiden geniş hissediyorum doktor hemen gel yarım saat işlem işe de dönersin dedi ama çok fazla reklam var sadece daraltma yaptıran yok mu allah için bekarım çocuğum yok zarar görmekte istemiyorum
Zor açılma olmuş hala darlık hissediyorlardı hatta ilişki sonrası açtırmayı bile düşünen olduGenel olarak darlığından memnun kalmışlar mı peki yazılarını okuyamaıyorım hesapları kısıtlı saydığın kullanıcıların
Yarın randevu aldım eğer yaptırırsam yazacam iyi ve ya kötü herkes bilgilensin allah yardım etsin inşallah daha kötü olmam teşekkür ederimBildiğim yok canım maalesef
Ya cidden miiiii yani güveneyim mi bu doktora sence sen çok kişiyle konuşmuşsun güvenilir mi Başka şehirden gidecem birdeZor açılma olmuş hala darlık hissediyorlardı hatta ilişki sonrası açtırmayı bile düşünen oldu
Rica ederim. Olumlu veya olumsuz doğru bilgilere ihtiyacı var burada herkesin tabii ki, daraltma düşünenlere yardımcı olursunuz böylelikleYarın randevu aldım eğer yaptırırsam yazacam iyi ve ya kötü herkes bilgilensin allah yardım etsin inşallah daha kötü olmam teşekkür ederim
Kalıcı onarım için iyi ve güvenilir, daraltmayı da iyi yapıyordur herhalde canım ben zar için bile gitsen illa ona git diyemem. Duyup bildiğimi aktarıyorum sadece. İnşallah daraltmada da iyidir sonucundan mutlu kalırsınYa cidden miiiii yani güveneyim mi bu doktora sence sen çok kişiyle konuşmuşsun güvenilir mi Başka şehirden gidecem birde
Aynen inşallah iyi geçer de güzel şeyler yazarım herkese yardımcı olurum burda eski üyelerin yazılarını daha çok dikkate alıyorum yeni üye olup yazanlar inandırıcı gelmiyor çok fazla reklam da var keşke böyle yapmasalar zaten belli oluyorRica ederim. Olumlu veya olumsuz doğru bilgilere ihtiyacı var burada herkesin tabii ki, daraltma düşünenlere yardımcı olursunuz böylelikle
İnşallah çoook teşekkür ederim içim rahatladı bir nebzeKalıcı onarım için iyi ve güvenilir, daraltmayı da iyi yapıyordur herhalde canım ben zar için bile gitsen illa ona git diyemem. Duyup bildiğimi aktarıyorum sadece. İnşallah daraltmada da iyidir sonucundan mutlu kalırsın
Hm üzücü.evet görebiliyorum.
2. hesabı belki abla kardeşlerdir diye deşifre etmek istememiştim ama şu mesajda birbirine pas atınca kesin emin oldum ...
Yavrum o kadın banada aynisini yaptı param zehir zıkkım olsun tez vakitte burnundan gelsin inşallah bu kadar insanı oyalıyor reklam yapıyor internetten instagramdan baxen bakınca nefretttttle küfür edesim geliyor ona. Bir de kendisi yapmıyor beceriksiz nur diye bi asistanı var o yapıyor. Kesinlikle katılıyorum Beceriksizin teki ve tam bir dolandırıcı. Flep tekniği ile yapıyor um diyor yalan söylüyor içerdeki zar kalıntısını dikiyor.Merhaba arkadaslar ben 2 ay once gokcene ameliyat oldum kalici diye oldum fakat dikim yaparken kendi memleketimde ki bir doktora prof.a göstersem olur mu gelme ihtimalim yok dedim oda " hayır asla buraya geleceksin ben sana hemen gel demiyorum iliski yasayacagin zaman gel düğün oncesi gel " dedi ben o an anladim gecici yaptığını fakat is isten gecmisti. Memlekete döndükten sonra 2 hafta dolmadan dikiş geldi pecetehe ve buzim tuvalet alaturka oldugu icin egilince alttan resmini cektim kizlar delik aynı hic küçülme bi değişiklik yok ... neyse arayip soyleyince sana kimbak dedi şöyle böyle laflar ettiler ama ben tuvalet esnasinda resmini cektim dokunmadim bile ve bana bagirdi kadin. Neyse eminim ki tutmadı hakkımıhelal etmiyorum herkesi boyle kandırıyorlar dugun oncesi gidecegiz ve ay tutmamis deyip bir de paraalacaklar .. her neyse suan para biriktemeye çalışıyorum kime olmalıyım tekrar kontrole cagirmayan kendine guvenen memlektinde baktrablirsin diyecek kadar kendine guvenen bi doktoe önerin lutfen ailemden gizli gidecgim ve tekrar kontrole gidemem maddi yonden. GOKCEN ERDOGAN DOLANDIRICIDIR KALICI DIYIP GECICI YAPIYOR INSANLARI KANDIRIYOR UZAK DURALIM
Gecekuşu akın beye buradan yazılanlara göre yaptırıp pişman olanlardan canım. Şükrü bey için de olumsuz okumuştum ben. Harun bey var evet ama çok fazla bir ücret karşılığı yapıyormuş o yüzden maalesef az kişi ona yaptırabiliyor. Bunlar benim bildiklerim eklemek istedim canım.Hm üzücü.
Yavrum o kadın banada aynisini yaptı param zehir zıkkım olsun tez vakitte burnundan gelsin inşallah bu kadar insanı oyalıyor reklam yapıyor internetten instagramdan baxen bakınca nefretttttle küfür edesim geliyor ona. Bir de kendisi yapmıyor beceriksiz nur diye bi asistanı var o yapıyor. Kesinlikle katılıyorum Beceriksizin teki ve tam bir dolandırıcı. Flep tekniği ile yapıyor um diyor yalan söylüyor içerdeki zar kalıntısını dikiyor.
Ben sana şöyle söyliym aynı şeyi yaşadık ben buradan araştırma yaptım Turgay Karakaya Harun hoca Şükrü sanus mu ne bi de akın bey var bunlara olanlar kesinlikle tutuyor ve kalıcı yapıyor adamlar.
Bana sorarsan o açıklığı görünce psikolojikmen çöktüm para biriktirip yeniden ameliyat oldum. Kendini bırakma sakın çaresi var her şeyin. bugün 10.gün oluyor Turgaya oldum ameliyatı ve sonucu Bekliyorum. Turgay gerçekt flep uyguluyor vajınanın alt kısmından üst kısmına kadar dikiyor minik açıklık bırakıyor. Şuan sonucumu bilmiyorum 17 aralıkta öğrenicem
Kalıcıyı oldum zaten gel son dikis atalım dedi yani geçici olacakİyi çok mutlu olursun inşallah. Peki kalıcı mı düşünüyorsun geçici mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?