Evet bana kendisi yapmadı. Kliniği çukurambarda bir plazada kimliğimi girişte plazanın girişi ne güvenlikçi ye bıraktım ve çıktım yukarı içeri girdiğimde parayı girişteki kadına verdim randevum var diye biraz bekletmişti ortamda baya lüks gökçen hanımın yazdığı kitaplar pısterler vs var somra kadın yanıma gelip biraz sohpet edip somra odaya aldı ama yanına gittiğim doktor Nur diye bir bayandı küt ve sarı saçlı 46 vs yaşlarında var. Bana kalıcı artı sana daraltma yapacam demişti. Sonuç tırt. Resmide gördünüz atmıştım size kalıcı değil geçici. Gökçen klinikte yoktu bile. Hiç görmedim.

Geçmiş olsun siz Turgay bey e sadece hymeneplasti mi yaptırdınız daraltma işlemi oldu mu genel tavrından memnun kaldınız mı doktorun

Geçmiş olsun siz Turgay bey e sadece hymeneplasti mi yaptırdınız daraltma işlemi oldu mu genel tavrından memnun kaldınız mı doktorun
Allah razı olsun canım. Evet 19 kadımda oldum bugün 10.günüm. Ehh genel tavrı normaldi direk odasında nasıl bir yöntemle diktiğini anlatırken onu dinledim böyle süslü lafları yoktu işini yapan işine odaklı bir doktor anladığım kadarıyla. Yani ben tek kat flet yani kalıcı için randevu aldım ama baya dar dikmiş ben ameliyat bitince özellikle resim istedim sağolsun çektiler merak edip açıp bakmıyım nasıl yapıldı diye. Yani baktığımda dar yapmış gayet somradan açılmasa iyidir

Kesinlikle evet geçici dikişi atmış.Peki işlem ortalama ne kadar sürdü

İnşallah kurtulacaksın canım. Rabbim yüzümüze baksın hepimizin

Kesinlikle evet geçici dikişi atmış.Peki işlem ortalama ne kadar sürdü
2016 nın son aylarıydı tam hatırlamıyorum inan ki ama kesmedikleri bariz turgayın ameliyatından sonra Anladım çünkü turgayda baya her yerim sırtıma kadar ıslak mendille sildi kadın baya kan geldi etimi dikişini bir bir hissettim hatta bir ara dijerken dikişini hissrdip acı çektim uyuşturucu etkisi geçmişti sanki ben de hiç sesimi çıkarmadan sıktım kendimi. Ama Nur dikerken böyle bişey olmamıştı iç kısımları diktiği için sanırım pekte acı duymamıştım. Turgay dış etlerimi dikti resmen

İşlemden sonra günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz ben 2 gün sonra işe dönmek zorundayım ayakta duruyorum hep rahatsız olur muyum birde seyahat edeceğim

İnşallah kurtulacaksın canım. Rabbim yüzümüze baksın hepimizin
xxo peki sen her şeyi biliyosun sana bi soru sorucam ben ideal kgdan fazlayım bunun için turgay beyin asistanı çift kat flep dedi şimdi çift yapınca açılmıcak mı kg vermeye çalışıyorum umarım veririmde tek katlı yaptırırım tek kat açılmazsa çift kat hiç açılmaz

İdeal kilonun çok çok üzerinde değilsinizdir herhalde canım ona bir şey diyemem ki ben tek katı çok zor açılıyor onu biliyorum. Çift kat muhtemelen kg sorunu yüzünden tutması garanti olsun diye yapıyorlar. Uzun süreli seyehat edip kontrole gelemeyecek olanlara da öneriyordu galiba. Ama işlem olan kişiler gerek olmadığını tek katın yeterli olacağını yazdı hep. Her şeyi bilmek demeyelim ona canım elimden geldiği kadar doğru bilgiler edinmeye çalıştım kendim için doğru bilgiler edinip size de bildiğim kadarını aktarabiliyorum.

İşlemden sonra günlük işlerinizi yapabiliyor musunuz ben 2 gün sonra işe dönmek zorundayım ayakta duruyorum hep rahatsız olur muyum birde seyahat edeceğim
Yani sızı gerginlik oluyor çoğunlukla ama dikişler amadın diye yanlış hareketler yapma dedi doktor otururken yan kalçana ağırlık ver o kısımın üstüne oturma baskı olup dikiş atmasın gibisinden konuştu. Dikkat edersen sıkıntı olmaz. İzin alma şansın olmaz mı 4 gün kadar. Ama heralde Sıkıntı olmaz yani şahsen ben izin aldım baya bi

Tüm cesaretimi topladım paramı da hazırladım yarın gidiyordum Turgay bey e güzel geçer
Ben işlemi yarın olacam araya cmt pazar giriyor yarın da ilk gün olacak 3 gün yetmez mi pzt iş başı yapsam benim ki daraltma sadece dışarıda dikiş olmayacak galiba birde ayakta çalışıyorum satış danışmanıyım

Evet 3güne sızı geviyor İstanbulda mı yaşıyosun ? Ayakta sıkıntı olmaz ilaçlarını kullan düzelnli. Bi de ne ameliyat ı olacaksın.

Benimkinede çok az kaldı yaklaştıkça korku ve heyecan basıyorSonraki süreçten çok korkuyorum.İnşallah tutar arkadaşlar hepinizin

Aysesolgun isimli üyeye msj atmıştım verdiği doktor adı sevgi yıldırım 2 arkadaşı yaptırmış kanaması olmuş. Sahte hesap yazıyor kapalı hesabı.

Bu kadar da olmaz insanlar neyin peşinde insanları kandırıp aldıkları paralar zehir zıkkım olsun. Ne diyim ben ya benimişlem olduğum doktor da bunlar gibi 4.500 e yakın ödeme yaptım misliyle çıksın başka doktora gitmedim daha ama açıklığı gün içinde hissedebiliyorum. Islem olduktan sonra 1 ay sonra bakmıştım olduğu gibiduruyordu benim zar septalı yırtılan zarin parçası bile alt tarafta duruyordu. Baş parmaktan daha geniş delik . Aylardır bakmıyorum korkumdan geçici için hangi doktor güvenilir olacak bilmiyorum ortada düğünü bırak aday bile yok ne zaman olur bilmiyorum güvenilir doktor bulmak çok zor allah herkese yardim etsin ne diyim kandıran umut tacirliği yapanlar allahlarından bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…