- 13 Ocak 2017
- 113
- 55
- 48
Benim yaşadığımı yaşayan bir kişi daha söylediklerine yüzde yüz katılıyorumMerhaba arkadaslar ben 2 ay once gokcene ameliyat oldum kalici diye oldum fakat dikim yaparken kendi memleketimde ki bir doktora prof.a göstersem olur mu gelme ihtimalim yok dedim oda " hayır asla buraya geleceksin ben sana hemen gel demiyorum iliski yasayacagin zaman gel düğün oncesi gel " dedi ben o an anladim gecici yaptığını fakat is isten gecmisti. Memlekete döndükten sonra 2 hafta dolmadan dikiş geldi pecetehe ve buzim tuvalet alaturka oldugu icin egilince alttan resmini cektim kizlar delik aynı hic küçülme bi değişiklik yok ... neyse arayip soyleyince sana kimbak dedi şöyle böyle laflar ettiler ama ben tuvalet esnasinda resmini cektim dokunmadim bile ve bana bagirdi kadin. Neyse eminim ki tutmadı hakkımıhelal etmiyorum herkesi boyle kandırıyorlar dugun oncesi gidecegiz ve ay tutmamis deyip bir de paraalacaklar .. her neyse suan para biriktemeye çalışıyorum kime olmalıyım tekrar kontrole cagirmayan kendine guvenen memlektinde baktrablirsin diyecek kadar kendine guvenen bi doktoe önerin lutfen ailemden gizli gidecgim ve tekrar kontrole gidemem maddi yonden. GOKCEN ERDOGAN DOLANDIRICIDIR KALICI DIYIP GECICI YAPIYOR INSANLARI KANDIRIYOR UZAK DURALIM
Allah yardımcın olsun canım evet Turgay beye o Aralık’ta olucam bendeSizde mi Turgay bey e yaptıracaksınız ne zaman ben şuan yoldayım öğlen işlem olacak inşallah kalbim çıkacak heyecandan
Gelişmelerden bizide haberdar et canımSizde mi Turgay bey e yaptıracaksınız ne zaman ben şuan yoldayım öğlen işlem olacak inşallah kalbim çıkacak heyecandan
Aynı ikimize yaptığını yapmış dimiBenim yaşadığımı yaşayan bir kişi daha söylediklerine yüzde yüz katılıyorum
Teşekkür ederim kuzum havalimanına geçince yazacam şuan dinlenme odasındayım geç çıkacam burdan bekleyecek yerim yokAllah yardımcın olsun canım evet Turgay beye o Aralık’ta olucam bende
Haberdar et bizi canım dikkat etTeşekkür ederim kuzum havalimanına geçince yazacam şuan dinlenme odasındayım geç çıkacam burdan bekleyecek yerim yok
Sen napıyorsun canım nasıl gidiyorAynı ikimize yaptığını yapmış dimi
Geçmiş olsun canımBen işlemi oldum müsait olduğum da yazacam size kızlar şuan iyiyim
11.günümdeyim Allaha şükür iyi gidiyor şuanlık batmalar haricindeSen napıyorsun canım nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım hocanın kızı da orda mıydıArkadaşlar bugün öğlen 1 gibi işleme yaptırdım yarım saat sürdü ben başka şehirden geldim eğer içime sinmezse yaptırmadan dönecektim doktor ne yapacağını anlattı çizerek 4 cm e kadar daraltacağını söyledi istersen zarı da yapayım ama fazla daraltamam zar da olursa dedi bende sadece daraltma olsun o zaman dedim hemşire beni hazırladı önce kalçadan ağrı kesici vurdular o bölgeyi iyice kırmızı su döktüler doktor parmağını soktu genişliği ölçtü sonra anestezik iğneyi o bölgeye 4 5 yere iş kısıma vurdu alt popo yanlarıma vurdu uyuşturdu hissediyor musun şuan kestim dedi yok dedim ama kırt kırt sesleri duyuyorsunuz yapıldığını anlıyorsunuz ama acı yok sonra dikime başladı benim sadece dışarı kısmını dikerken bi canım yandı ayy yaptım orda ama masadan zıplayacak kadar değil en son işlem bitti bir parmağını soktu bak parmak giriyor dedi gayet iyi iki parmağını soktu yeterli dedi sonra zaten erkek organı için ideal dedi ayağa kalktım temizledi hemşire beni uzandım yarım saat şuan problem yok aç karnına olduğum için dışarıda başım döndü yanınızda biriyle gelseniz de olur tek gelseniz zorlanmazsınız Benim acı eşiğim yüksek ama çok can yakacak bir işlem de değildi bence ortam da güzeldi doktor da çok rahat konuşuyordu o güveni hissettim yani şuan yan oturuyorum eğer oturarak çalışıyorsanız çok dikkat edin 4 hafta boyunca hijyen ve yapmam yapmamam gerekenlerle ilgili kağıt verdi anlattılar da reçete mi aldım çıktım yürüme de hiç bir sorun yok günlük yapılacak bir işlem miş 27 Aralık’ta kontrole çağırdı bakalım sonucu nasıl olacak
Evet kızını gördüm onun yatağında uzandım Ya bir tek bana olmamış demekki ben Marmaray da bayılıyordum tansiyonum düştü hemen durakta duruyordu kapı açıktı çıktım nefes alıp geri bindim diken diken oldu her yerim aç karnına gitmeyin zaten lokal anesteziGeçmiş olsun canım hocanın kızı da orda mıydıben ordayken gerginliğimi almıştı. İnşallah şifa bulursun tutar Çok dikkat etmelisin. Ben de bazısında dikerken hissrtmiştim ama dayandım. Evet doktor sadece işine odaklı hiç süslü lafları yoktu. Bide ben de aç karnına yaptırmıştım hemen yan tarafında metro yazıhanesindeki mal adam habire içeri otur şhraya otur diyip durmuştu bir de açtı karnım sanırım bana yapılan ilaçlar benş kötü yaptı kusacaktım yazıhanenin yanındaki kafelere sordum lavabo varmı vae mı diye iki tarafta yok dedi içimden öyle bi saydırdım ki allahın cezaları Müşteri değilim diye mi öyle dediler ne anlamadım kendileri çişlerini nereye yapıyorlar neyse elimdeki ilaç poşetine kusacaktım az daha bir an başım döndü mecbur yan otursum sandalyeye sanırım tansiyonumda düştü içimden sadece dualar ettim bir süre baygın gibi gözlerimi kapatıp uyumuş gibi oldum kendime geldim. Ay o günün kötü kısmı sadece buydu aç kalmamak gerekiyormuş
onun yatağı değil bence ya hasta yatağı yoksa onda mı yatmıştı orayaEvet kızını gördüm onun yatağında uzandım Ya bir tek bana olmamış demekki ben Marmaray da bayılıyordum tansiyonum düştü hemen durakta duruyordu kapı açıktı çıktım nefes alıp geri bindim diken diken oldu her yerim aç karnına gitmeyin zaten lokal anestezi
haberleşip gidebiliriz hangi şehirBende düşünüyorum nisan gibi
Canım bide s n neden kızlık zarı dikimi olmadın evli miydin senGiderken otobüsle gittim esenler otogarından metro var Bakırköy tarafına bindim Bakırköy de inince hemen minübüsler var cumhuriyet meydanı diyorsunuz cumhuriyet meydanın cd dümdüz gidince dönüşte de marmaray a bindim cumhuriyet meydanının orda hemen ayrılık çeşmesinde inip metro ya binip Kadıköy de indim ordan Havaş a bindim Sabiha ya geldim tarif ediyorlar görevliler sorunca hiç sormakta değil
Canım ben 15 yalından tecavüze uğradım erkek arkadaşım biliyor ilerde evleneceğiz zaten ilişkiden dolayı genişlemem vardı o birşey yok ben memnunum diyordu ama ben artık genişlikten hiçbirşey anlamıyordum ilişkiden numara yapıyordum bazen ben olursa olsun dedim kalktım geldim yaptırdım ama Araştırma da yapmıştımCanım bide s n neden kızlık zarı dikimi olmadın evli miydin sen
Kızlık zarına ihtiyaç yoktu yanıCanım ben 15 yalından tecavüze uğradım erkek arkadaşım biliyor ilerde evleneceğiz zaten ilişkiden dolayı genişlemem vardı o birşey yok ben memnunum diyordu ama ben artık genişlikten hiçbirşey anlamıyordum ilişkiden numara yapıyordum bazen ben olursa olsun dedim kalktım geldim yaptırdım ama Araştırma da yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?