Evleneceğiniz kesin mi yani. İnşallah olurda erteletme elinden geldiği kadar bşr an önce evlenin mazallh ayrılırsanız hayat bu nişanlı bile insanı o halde terkediyor.Canım ben 15 yalından tecavüze uğradım erkek arkadaşım biliyor ilerde evleneceğiz zaten ilişkiden dolayı genişlemem vardı o birşey yok ben memnunum diyordu ama ben artık genişlikten hiçbirşey anlamıyordum ilişkiden numara yapıyordum bazen ben olursa olsun dedim kalktım geldim yaptırdım ama Araştırma da yapmıştım
Annemde zaten yaptırma yarın bir gün ayrılırsınız öyle yaptırırsın dedi bende doktorla konuştum yaparız daha sonra dedi şuan problem yok zaman ne gösterir bilemem hayırlısı olsun hepimiz içinEvleneceğiniz kesin mi yani. İnşallah olurda erteletme elinden geldiği kadar bşr an önce evlenin mazallh ayrılırsanız hayat bu nişanlı bile insanı o halde terkediyor.
Aynen zamana bağlı tabi bu durumu doktorlada konuşmuşsun ne güzel canım hayırlısı olsun hepimiz için de. Şimdi sadece dikişler inin tutması için elinden geleni yap gerisi gelir zaten.Annemde zaten yaptırma yarın bir gün ayrılırsınız öyle yaptırırsın dedi bende doktorla konuştum yaparız daha sonra dedi şuan problem yok zaman ne gösterir bilemem hayırlısı olsun hepimiz için
Bence alma canım baya uzun zaman geçmiş olacakKızlar Aralığın 14 ü gibi adet olacağım ama ben Kesinlikle bu halde olmak istemiyorum. Adet geciktiriciyi direk eczaneden mi almamız lazım yoksa doktora mı yazdırıyoruz. ?
Geçmiş olsun canım sorunsuz iyileşmen dileğiyleArkadaşlar bugün öğlen 1 gibi işleme yaptırdım yarım saat sürdü ben başka şehirden geldim eğer içime sinmezse yaptırmadan dönecektim doktor ne yapacağını anlattı çizerek 4 cm e kadar daraltacağını söyledi istersen zarı da yapayım ama fazla daraltamam zar da olursa dedi bende sadece daraltma olsun o zaman dedim hemşire beni hazırladı önce kalçadan ağrı kesici vurdular o bölgeyi iyice kırmızı su döktüler doktor parmağını soktu genişliği ölçtü sonra anestezik iğneyi o bölgeye 4 5 yere iş kısıma vurdu alt popo yanlarıma vurdu uyuşturdu hissediyor musun şuan kestim dedi yok dedim ama kırt kırt sesleri duyuyorsunuz yapıldığını anlıyorsunuz ama acı yok sonra dikime başladı benim sadece dışarı kısmını dikerken bi canım yandı ayy yaptım orda ama masadan zıplayacak kadar değil en son işlem bitti bir parmağını soktu bak parmak giriyor dedi gayet iyi iki parmağını soktu yeterli dedi sonra zaten erkek organı için ideal dedi ayağa kalktım temizledi hemşire beni uzandım yarım saat şuan problem yok aç karnına olduğum için dışarıda başım döndü yanınızda biriyle gelseniz de olur tek gelseniz zorlanmazsınız Benim acı eşiğim yüksek ama çok can yakacak bir işlem de değildi bence ortam da güzeldi doktor da çok rahat konuşuyordu o güveni hissettim yani şuan yan oturuyorum eğer oturarak çalışıyorsanız çok dikkat edin 4 hafta boyunca hijyen ve yapmam yapmamam gerekenlerle ilgili kağıt verdi anlattılar da reçete mi aldım çıktım yürüme de hiç bir sorun yok günlük yapılacak bir işlem miş 27 Aralık’ta kontrole çağırdı bakalım sonucu nasıl olacak
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım sorunsuz iyileşmen dileğiyle
İlk yaptırdığında tuvalete gittiğinde sorun yaşadın mı ıkınmadıktan sonra sorun olmaz dimi bir de ben şuan sıkılık hissetmiyorum hala uyuşuk olduğu için mi acaba sen sıkılığı ne zaman hissetmeye başladın foto çektim flaşla gayet kapalı güzel olmuş ama düzgün duruyorAynen zamana bağlı tabi bu durumu doktorlada konuşmuşsun ne güzel canım hayırlısı olsun hepimiz için de. Şimdi sadece dikişler inin tutması için elinden geleni yap gerisi gelir zaten.
Evet hissetmez sin başta. 6 .gününde falan hissedersin ama şuam yenisin gerginlik hissedeceksin orada Tuvaletteyken baya kanımsı akıntı gelmişti benden. İçindeki kalan kanlar olabilir o. Ikınma . kabız olmamak için sulu şeyler ye burda bazı arkadaşların tavsiyesiyle formun kayısılı çayını içiyorum ılık su içiyorum doktor şurup vermiş tir onu içiyorum hoşaf yaptım onu içiyorum kayısı al istersen aç karnına ye. Sulu beslen bence ilk 15 gün. Ben korkudan sabah akşam çorba içiyorumİlk yaptırdığında tuvalete gittiğinde sorun yaşadın mı ıkınmadıktan sonra sorun olmaz dimi bir de ben şuan sıkılık hissetmiyorum hala uyuşuk olduğu için mi acaba sen sıkılığı ne zaman hissetmeye başladın foto çektim flaşla gayet kapalı güzel olmuş ama düzgün duruyor
Evet ama gene olmak istemiyorum bi 10 gün kadar daha.Bence alma canım baya uzun zaman geçmiş olacak
bi de sen oraya eğilip çekme sakın 20 güne kadar bakma ve dikkat et oturma na kalkmana yani gerdirme oranı pek dikişlerini ayırırsın yoksaİlk yaptırdığında tuvalete gittiğinde sorun yaşadın mı ıkınmadıktan sonra sorun olmaz dimi bir de ben şuan sıkılık hissetmiyorum hala uyuşuk olduğu için mi acaba sen sıkılığı ne zaman hissetmeye başladın foto çektim flaşla gayet kapalı güzel olmuş ama düzgün duruyor
Ay en iyisi evet şurup verdi ya ben çok takıntılıyım şimdi hep birşey oldumu diye evham yapacam bende sulu beslenirim ekmek yemem Yeşilçay içiyorum normalde kabızlık problemim yok inşallah da olmaz gerçekten her işlemin sonrası önemli oldu bitti derdi bitmiyorEvet hissetmez sin başta. 6 .gününde falan hissedersin ama şuam yenisin gerginlik hissedeceksin orada Tuvaletteyken baya kanımsı akıntı gelmişti benden. İçindeki kalan kanlar olabilir o. Ikınma . kabız olmamak için sulu şeyler ye burda bazı arkadaşların tavsiyesiyle formun kayısılı çayını içiyorum ılık su içiyorum doktor şurup vermiş tir onu içiyorum hoşaf yaptım onu içiyorum kayısı al istersen aç karnına ye. Sulu beslen bence ilk 15 gün. Ben korkudan sabah akşam çorba içiyorumsulu yemeği kaşıklıyorum ekmek çok az yiyiyorum
Hayır gerdimedim normal tuvalete oturabilirsin dediler çiş yapmışken ellemeden çektim dışarıyı görmek için içine bakmaya cesaret edemem zaten Benim dışta açıktı ondan kapatmış doktor Şimdi hafif pembe kan var ben bir de adet olacam bugün yarın nasıl olacaksa bilmiyorumbi de sen oraya eğilip çekme sakın 20 güne kadar bakma ve dikkat et oturma na kalkmana yani gerdirme oranı pek dikişlerini ayırırsın yoksa
Adet geciktirici kullansana eczneden al bugun yarınsa eğer hemen olmadan iç en azından bi 0 güne kuru kalmış olur orası. Ben de alacağım kuru kalmasını istiyorum çünkü.Hayır gerdimedim normal tuvalete oturabilirsin dediler çiş yapmışken ellemeden çektim dışarıyı görmek için içine bakmaya cesaret edemem zaten Benim dışta açıktı ondan kapatmış doktor Şimdi hafif pembe kan var ben bir de adet olacam bugün yarın nasıl olacaksa bilmiyorum
bende öyle düşündüm hem kuru kalsın hem enfeksiyon falan kapmayim dedim doktor brişey olmaz dedi ben yine de alayım o zaman hap bir de adet le uğraşmiyim napimAdet geciktirici kullansana eczneden al bugun yarınsa eğer hemen olmadan iç en azından bi 0 güne kuru kalmış olur orası. Ben de alacağım kuru kalmasını istiyorum çünkü.
Evet bişey olmayabilir ama insan tiksinir ya o halde bence.bende öyle düşündüm hem kuru kalsın hem enfeksiyon falan kapmayim dedim doktor brişey olmaz dedi ben yine de alayım o zaman hap bir de adet le uğraşmiyim napim
Tren garı pendikte , turgay hoca bakırköyde aşırı uzak. Uçakla gelsen havaalanıda uzak. Bana kalırsa otobuse bın gel. @Durutzehra11 ’ de ankaradan geldi sana yardımcı olabılırKızlar merhaba. Ocağın sonuna doğru Turgay Karakaya’ya gitmeyi düşünüyorum Ankara’dan günübirlik sabah gidip akşam gelecek şekilde en kısa uçak mı hızlı tren mi sizce? Tren garı kliniğe yakın mı ? İstanbulu hiç bilmiyorum.
Evet ama benim sabah cıkıp aksama evde olacak şekilde ayarlamam lazım o yüzden karar veremedim otobüsün mesafesi uzun olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?