Evleneceğiniz kesin mi yani. İnşallah olurda erteletme elinden geldiği kadar bşr an önce evlenin mazallh ayrılırsanız hayat bu nişanlı bile insanı o halde terkediyor.

Evleneceğiniz kesin mi yani. İnşallah olurda erteletme elinden geldiği kadar bşr an önce evlenin mazallh ayrılırsanız hayat bu nişanlı bile insanı o halde terkediyor.
Annemde zaten yaptırma yarın bir gün ayrılırsınız öyle yaptırırsın dedi bende doktorla konuştum yaparız daha sonra dedi şuan problem yok zaman ne gösterir bilemem hayırlısı olsun hepimiz için

Annemde zaten yaptırma yarın bir gün ayrılırsınız öyle yaptırırsın dedi bende doktorla konuştum yaparız daha sonra dedi şuan problem yok zaman ne gösterir bilemem hayırlısı olsun hepimiz için
Aynen zamana bağlı tabi bu durumu doktorlada konuşmuşsun ne güzel canım hayırlısı olsun hepimiz için de. Şimdi sadece dikişler inin tutması için elinden geleni yap gerisi gelir zaten.

Geçmiş olsun canım sorunsuz iyileşmen dileğiyle

Aynen zamana bağlı tabi bu durumu doktorlada konuşmuşsun ne güzel canım hayırlısı olsun hepimiz için de. Şimdi sadece dikişler inin tutması için elinden geleni yap gerisi gelir zaten.
İlk yaptırdığında tuvalete gittiğinde sorun yaşadın mı ıkınmadıktan sonra sorun olmaz dimi bir de ben şuan sıkılık hissetmiyorum hala uyuşuk olduğu için mi acaba sen sıkılığı ne zaman hissetmeye başladın foto çektim flaşla gayet kapalı güzel olmuş ama düzgün duruyor

Evet hissetmez sin başta. 6 .gününde falan hissedersin ama şuam yenisin gerginlik hissedeceksin orada Tuvaletteyken baya kanımsı akıntı gelmişti benden. İçindeki kalan kanlar olabilir o. Ikınma . kabız olmamak için sulu şeyler ye burda bazı arkadaşların tavsiyesiyle formun kayısılı çayını içiyorum ılık su içiyorum doktor şurup vermiş tir onu içiyorum hoşaf yaptım onu içiyorum kayısı al istersen aç karnına ye. Sulu beslen bence ilk 15 gün. Ben korkudan sabah akşam çorba içiyorum sulu yemeği kaşıklıyorum ekmek çok az yiyiyorum

bi de sen oraya eğilip çekme sakın 20 güne kadar bakma ve dikkat et oturma na kalkmana yani gerdirme oranı pek dikişlerini ayırırsın yoksa

Ay en iyisi evet şurup verdi ya ben çok takıntılıyım şimdi hep birşey oldumu diye evham yapacam bende sulu beslenirim ekmek yemem Yeşilçay içiyorum normalde kabızlık problemim yok inşallah da olmaz gerçekten her işlemin sonrası önemli oldu bitti derdi bitmiyor

bi de sen oraya eğilip çekme sakın 20 güne kadar bakma ve dikkat et oturma na kalkmana yani gerdirme oranı pek dikişlerini ayırırsın yoksa
Hayır gerdimedim normal tuvalete oturabilirsin dediler çiş yapmışken ellemeden çektim dışarıyı görmek için içine bakmaya cesaret edemem zaten Benim dışta açıktı ondan kapatmış doktor Şimdi hafif pembe kan var ben bir de adet olacam bugün yarın nasıl olacaksa bilmiyorum

Adet geciktirici kullansana eczneden al bugun yarınsa eğer hemen olmadan iç en azından bi 0 güne kuru kalmış olur orası. Ben de alacağım kuru kalmasını istiyorum çünkü.

Adet geciktirici kullansana eczneden al bugun yarınsa eğer hemen olmadan iç en azından bi 0 güne kuru kalmış olur orası. Ben de alacağım kuru kalmasını istiyorum çünkü.
bende öyle düşündüm hem kuru kalsın hem enfeksiyon falan kapmayim dedim doktor brişey olmaz dedi ben yine de alayım o zaman hap bir de adet le uğraşmiyim napim

Kızlar merhaba. Ocağın sonuna doğru Turgay Karakaya’ya gitmeyi düşünüyorum Ankara’dan günübirlik sabah gidip akşam gelecek şekilde en kısa uçak mı hızlı tren mi sizce? Tren garı kliniğe yakın mı ? İstanbulu hiç bilmiyorum.

Tren garı pendikte , turgay hoca bakırköyde aşırı uzak. Uçakla gelsen havaalanıda uzak. Bana kalırsa otobuse bın gel. @Durutzehra11 ’ de ankaradan geldi sana yardımcı olabılır

Evet ama benim sabah cıkıp aksama evde olacak şekilde ayarlamam lazım o yüzden karar veremedim otobüsün mesafesi uzun olmaz mı

Evet ama benim sabah cıkıp aksama evde olacak şekilde ayarlamam lazım o yüzden karar veremedim otobüsün mesafesi uzun olmaz mı

Malesef canım uzun olabilir otobusle. Ben gece 23.55 te bindim 6 .15 gibi indim 11 buçuk gibi ameliyatım bitti 2 otobüsüne binip akşam 8 buçuk gibiydi aştiye indim.

O çok zor işte akşam evde olacak şekilde ayarlamam lazım. Tren ve uçak kaldı geriye tren garı çok mu uzak acaba ben internetten hızlı trenın duraklarına baktığımda bakırköyden bir önceki durak olarak söğütlüçeşmeyi gösteriyor yakın mı acaba İstanbulu bilenler yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…