Uçakla git bence aynı gün geri gelmek istiyorsan trende kurtaramaz ki. Gene geç gelirsinO çok zor işte akşam evde olacak şekilde ayarlamam lazım. Tren ve uçak kaldı geriyetren garı çok mu uzak acaba ben internetten hızlı trenın duraklarına baktığımda bakırköyden bir önceki durak olarak söğütlüçeşmeyi gösteriyor yakın mı acaba İstanbulu bilenler yardımcı olabilir mi?
Uçağını ona göre mesela saat 10 ya da 11 e a al 6 da evden çık. İşlemi ol saat tekrar 5 e al 6:30 ankarada okursun yetişirsin yani.Uçağında 1 saat 1 buçuk saat once gitme durumu var havaalanı uzak diyorlar işte bilemedim şuan ne yapacağımı
İşlem olduktan sonra yarım saat dinlenmek yeterli mi o anUçağını ona göre mesela saat 10 ya da 11 e a al 6 da evden çık. İşlemi ol saat tekrar 5 e al 6:30 ankarada okursun yetişirsin yani.
Onlar dinlendiriyor zaten uzatıyorlar yatak var başka bi odada sonra gelip kanamana bakıp sıkıntı yoksa gönderiyorlarİşlem olduktan sonra yarım saat dinlenmek yeterli mi o an
TeşekkürlerOnlar dinlendiriyor zaten uzatıyorlar yatak var başka bi odada sonra gelip kanamana bakıp sıkıntı yoksa gönderiyorlar
Zehracim seni diğer forumdan da hatırlıyorum. Islemi olmuşsun gözün aydın darısı bize. Tuvalet konusunda bir şey soracaktım illa alafranga yani klozet mi olmak zorunda bizim evde klozet yok kafaya taktigim tek sorun bu. Doktoruma çok güveniyorum.Evet bişey olmayabilir ama insan tiksinir ya o halde bence.
Teşekkür edrirm hangi forum hatırlayamadım. Ya tam bilmiyorum burda bazı kızlar klozet siz de yapmışlar tam bir bilgim yok. Doktora sorabilirsin onu bizimmevde o oldugu için hiç sorma dımZehracim seni diğer forumdan da hatırlıyorum. Islemi olmuşsun gözün aydın darısı bize. Tuvalet konusunda bir şey soracaktım illa alafranga yani klozet mi olmak zorunda bizim evde klozet yok kafaya taktigim tek sorun bu. Doktoruma çok güveniyorum.
CAnım dün dediğin gibi adet geciktirici aldım hemen ama şimdi adet oldum ya dikişlere zarar verir mi doktor birşey olmaz diyor korkuyorumOnlar dinlendiriyor zaten uzatıyorlar yatak var başka bi odada sonra gelip kanamana bakıp sıkıntı yoksa gönderiyorlar
Forum değil de diğer konu başlığından. Tamam yine de teşekkür ederim canım. Inşallah olumlu sonuçlarını da duyarızTeşekkür edrirm hangi forum hatırlayamadım. Ya tam bilmiyorum burda bazı kızlar klozet siz de yapmışlar tam bir bilgim yok. Doktora sorabilirsin onu bizimmevde o oldugu için hiç sorma dım
Ben dün oldum verdikleri kağıtta her türlü tuvalete oturabilirsin yazıyor ama ıkınmayacksınForum değil de diğer konu başlığından. Tamam yine de teşekkür ederim canım. Inşallah olumlu sonuçlarını da duyarız
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Inşallah tez zamanda her şey yoluna girer. Çok teşekkür ederimBen dün oldum verdikleri kağıtta her türlü tuvalete oturabilirsin yazıyor ama ıkınmayacksın
Kuzum sen kime olmuştun ki doktorun iyi ve tecrübeli biriyse güvendiysen bence doktorunun dediği gibi bir sorun olmayacaktır. Böyle düşünüp kendini yıpratmaCAnım dün dediğin gibi adet geciktirici aldım hemen ama şimdi adet oldum ya dikişlere zarar verir mi doktor birşey olmaz diyor korkuyorum
Rica ederim canım inşallah hepimiz için iyi olsunCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Inşallah tez zamanda her şey yoluna girer. Çok teşekkür ederim
Turgay bey e oldum Sorun yok olmaz dedi ama bana kendi şehrimdeki bir dr adet ol gel yapalım sonrada geciktirici kullandırırım dedi ya bilmiyorum artık kanın ıslaklığı dikişleri açmaz inşallahKuzum sen kime olmuştun ki doktorun iyi ve tecrübeli biriyse güvendiysen bence doktorunun dediği gibi bir sorun olmayacaktır. Böyle düşünüp kendini yıpratma
Bence turgay beye güvenmelisin kafama takma. Zaten eminim yıpratıcı bir süreç olmuşturTurgay bey e oldum Sorun yok olmaz dedi ama bana kendi şehrimdeki bir dr adet ol gel yapalım sonrada geciktirici kullandırırım dedi ya bilmiyorum artık kanın ıslaklığı dikişleri açmaz inşallah
Öyle tabi hep yan oturmaktan kalçam ağrıdı allah herkese yardım etsin masabaşı çalışan biri için oturmak problemBence turgay beye güvenmelisin kafama takma. Zaten eminim yıpratıcı bir süreç olmuştur
Ben masa başı değilim ama okul var gidip gelmem sorun olur mu sizceÖyle tabi hep yan oturmaktan kalçam ağrıdı allah herkese yardım etsin masabaşı çalışan biri için oturmak problem
Çok sorun olmaz yan oturaman lazım bacak bacak üstüne atarak ortaya baskı gelmeyecek şekilde okul da sorun olmaz ya adet oldum oturamıyorum dersin soran olursaBen masa başı değilim ama okul var gidip gelmem sorun olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?