Uçakla git bence aynı gün geri gelmek istiyorsan trende kurtaramaz ki. Gene geç gelirsin

Uçağında 1 saat 1 buçuk saat once gitme durumu var havaalanı uzak diyorlar işte bilemedim şuan ne yapacağımı

Uçağında 1 saat 1 buçuk saat once gitme durumu var havaalanı uzak diyorlar işte bilemedim şuan ne yapacağımı
Uçağını ona göre mesela saat 10 ya da 11 e a al 6 da evden çık. İşlemi ol saat tekrar 5 e al 6:30 ankarada okursun yetişirsin yani.

Kızlar öncelikle merhaba. Ben de bir kaç ay önce kız olmadığını öğrendim. Maalesef benim ki tam bir dram. 13 yaşında bir akraba tarafından cinsel istismara uğradım. Kızlık zari nedir bilmiyordum bile. Şu an ciddi bir ilişkim var. 1 seneye kadar nisan düğün düşünüyoruz. Işte Allahın işi kendinimi bu zamana kadar kız sanıyordum içine bir şüphe düştü gittim muayene oldum kız değilsin kanaman olmaz dendi. Şok oldum çünkü onca zaman kendimi kız sanıyordum. Doktor zar yapın çok müsait kaybolmamış sadece yırtılmış tedavisi kolay olur dedi. Kalıcı olacağım mikro cerrahi yöntemle. 1 hafta içinde. Ayrıca kızlar düğünden önce muhakkak kontrole gel diyen doktor kalıcı işlem yapmıyordur. Onlara inanmayın. Bu konuda çok araştırdım. Iyi bir cerrah bu işlemden sonra kizlik zari tutmuş dedikten sonra kesinlikle kontrole çağırmaz. Sadece buralara bağlı kalmayın bilimsel makaleler ve yazılar var onları da okuyun.

Evet bişey olmayabilir ama insan tiksinir ya o halde bence.
Zehracim seni diğer forumdan da hatırlıyorum. Islemi olmuşsun gözün aydın darısı bize. Tuvalet konusunda bir şey soracaktım illa alafranga yani klozet mi olmak zorunda bizim evde klozet yok kafaya taktigim tek sorun bu. Doktoruma çok güveniyorum.

Teşekkür edrirm hangi forum hatırlayamadım. Ya tam bilmiyorum burda bazı kızlar klozet siz de yapmışlar tam bir bilgim yok. Doktora sorabilirsin onu bizimmevde o oldugu için hiç sorma dım

Teşekkür edrirm hangi forum hatırlayamadım. Ya tam bilmiyorum burda bazı kızlar klozet siz de yapmışlar tam bir bilgim yok. Doktora sorabilirsin onu bizimmevde o oldugu için hiç sorma dım
Forum değil de diğer konu başlığından. Tamam yine de teşekkür ederim canım. Inşallah olumlu sonuçlarını da duyarız

CAnım dün dediğin gibi adet geciktirici aldım hemen ama şimdi adet oldum ya dikişlere zarar verir mi doktor birşey olmaz diyor korkuyorum
Kuzum sen kime olmuştun ki doktorun iyi ve tecrübeli biriyse güvendiysen bence doktorunun dediği gibi bir sorun olmayacaktır. Böyle düşünüp kendini yıpratma

Kuzum sen kime olmuştun ki doktorun iyi ve tecrübeli biriyse güvendiysen bence doktorunun dediği gibi bir sorun olmayacaktır. Böyle düşünüp kendini yıpratma
Turgay bey e oldum Sorun yok olmaz dedi ama bana kendi şehrimdeki bir dr adet ol gel yapalım sonrada geciktirici kullandırırım dedi ya bilmiyorum artık kanın ıslaklığı dikişleri açmaz inşallah

Turgay bey e oldum Sorun yok olmaz dedi ama bana kendi şehrimdeki bir dr adet ol gel yapalım sonrada geciktirici kullandırırım dedi ya bilmiyorum artık kanın ıslaklığı dikişleri açmaz inşallah
Bence turgay beye güvenmelisin kafama takma. Zaten eminim yıpratıcı bir süreç olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…