- 6 Ekim 2019
- 29
- 12
- 38
Allah size yardım etsin benim yine 2 saat filan derslerim ama siz sabahtan akşama kadarÇok sorun olmaz yan oturaman lazım bacak bacak üstüne atarak ortaya baskı gelmeyecek şekilde okul da sorun olmaz ya adet oldum oturamıyorum dersin soran olursa
Geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce iyileşmeyi nasip etsinBen işlemi oldum müsait olduğum da yazacam size kızlar şuan iyiyim
2 saat iyiymişAllah size yardım etsin benim yine 2 saat filan derslerim ama siz sabahtan akşama kadar
Sağol canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Rabbim bir an önce iyileşmeyi nasip etsin
Zaten iyileşmesi 4 hafta sürüyormuş 3 hafta yeterde artar bile ilişki içinde 6 hafta sonra diyorlarDinlenme için 3 hafta yeterli olur mu 3 hafta sonra dikişler biraz tutmuş olur mu
Bence birlikte olma ne olacağını bilemezsin. Hep kutlu ol tabiki inşallah canım ama hadi bişey oldu attın nişanı tekrar aynı şeyi yaşamak sana koymaz mı? Ben söz yaptım güvendim ilişki yaşadım bak gitti şerefsiz.Kızlar dün nişanım vardı çok heyecanlı geçti. Şimdide içimde 2. Heyecan var . Biliyorsunuz ben nisan sonrası birlikteliğe olmaya karar verdigmizi soylemistim. Doktor kalici dedi ama iliski oncesi gel garanti dikis atalim demisti yani gecici olacam. Bir kaç ay kaldı bakalm
Şehre göre güzel iş yapanlar var. Ankara için var önerebilecegim isim ama en güzeli muayene olmak. Sana uyan rahat edeceği yere gitBende düşünüyorum nisan gibi
Cift kat dikisin ne dugunu anlayanadim rica etsemİdeal kilonun çok çok üzerinde değilsinizdir herhalde canım ona bir şey diyemem ki bentek katı çok zor açılıyor onu biliyorum. Çift kat muhtemelen kg sorunu yüzünden tutması garanti olsun diye yapıyorlar. Uzun süreli seyehat edip kontrole gelemeyecek olanlara da öneriyordu galiba. Ama işlem olan kişiler gerek olmadığını tek katın yeterli olacağını yazdı hep. Her şeyi bilmek demeyelim ona canım elimden geldiği kadar doğru bilgiler edinmeye çalıştım kendim için doğru bilgiler edinip size de bildiğim kadarını aktarabiliyorum.
Nasil hecti ameliyatin darltma ve duduak amelitaimi dun ne ladar odedin simdi nasil hissediyorsunTüm cesaretimi topladım paramı da hazırladım yarın gidiyordum Turgay bey e güzel geçer
Ben işlemi yarın olacam araya cmt pazar giriyor yarın da ilk gün olacak 3 gün yetmez mi pzt iş başı yapsam benim ki daraltma sadece dışarıda dikiş olmayacak galiba birde ayakta çalışıyorum satış danışmanıyım
Ameliyat güzel geçti iğne vurulurken canım yandı sadece sonrasında çok şiddetli bir ağrım olmadı şuan da sadece Arada batma yanma oluyor tek sıkıntım yan oturmak popom belim ağrıdı yan oturmaktan ve dikkat çekiyorum böyle oturduğum için ücret 3400 dü daraltma ben başka şehirden geldiğim için biraz da indirim yaptılar nakitte genel itibariyle şuan bir sıkıntım yok dıştan görünümü bile memnun etti beniNasil hecti ameliyatin darltma ve duduak amelitaimi dun ne ladar odedin simdi nasil hissediyorsun
Zar için iki kat doku kaldırılıyormuşCift kat dikisin ne dugunu anlayanadim rica etsem
Zar için iki kat doku kaldırılıyormuş
Senin kanama olmuştu değil micanım iki kat doku kaldırılmıyor fazladan dikiş atılıyor ama tek kat da yeterli bence
Aaa öyle mi o zaman tek kat zor yırtılıyor iki kat hiç yırtılmaz diyenler boş evham yapıyor doku aynı dokucanım iki kat doku kaldırılmıyor fazladan dikiş atılıyor ama tek kat da yeterli bence
Evet olduSenin kanama olmuştu değil mi
Aaa öyle mi o zaman tek kat zor yırtılıyor iki kat hiç yırtılmaz diyenler boş evham yapıyor doku aynı doku
Teşekkür ederim canım... huzurun sağlığın nasıl pekiaynen öyle canım benim zor yırtılmıştı mesela çifti i düşünemiyorum bile. Bence tek ideal zaten Turgay hocaya giderlerse eğer uygun olanı öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?