Dinlenme için 3 hafta yeterli olur mu 3 hafta sonra dikişler biraz tutmuş olur mu

Bence birlikte olma ne olacağını bilemezsin. Hep kutlu ol tabiki inşallah canım ama hadi bişey oldu attın nişanı tekrar aynı şeyi yaşamak sana koymaz mı? Ben söz yaptım güvendim ilişki yaşadım bak gitti şerefsiz.

Kızlar bu sayfaya üye olduktan sonra biraz toparladım. Desteğinizi unutmayacağım. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Hayatımda şuan kimse yok eğer bir gün evlilik kısmet olursa geçici yaptıracağım bana dua edin olur mu ben de sizler için duacı olacağım. Hesabımı kapatıyorum. Daha iyi olmak kendimi toplamak yaşadıklarımı unutmak için, bana bu olayı hatırlatan herşeyden uzak kalmaya karar verdim. dediğim gibi bir gün evlenirsem geçici yaptıracağım başka çarem yok destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ara ara sayfaya göz atacağım. Evlenip geciciden olumlu sonuç alırsam mutlaka buradan paylaşacağım iyiki varsınız. Allah hepinize yardim etsin gonlunuzde ne varsa gerçekleşsin. Dilerim benimde karşıma iyi biri çıkar bekareti sorun olmaz bi yuvam ailem olur. Çok çektim bu hayatta her anlamda her alanda dilerim bu çektiklerim son olur allahım kulum artık mutlu olma zamanın geldi der yüzüme güler. Mutluluğu hak ettin der. Hepinize dua ediyorum sizlerde benden benim gibilerden duanızı eksik etmeyin. Mutlu olmak herkesin hakkı ne yanlış yaparsa yapsın. Kendinize iyi bakın inşallah bu sayfaya tekrar döndüğümde güzel haberler paylaşmak için gelirim. Herşey gönlünüzce olsun allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ❤

Cift kat dikisin ne dugunu anlayanadim rica etsem

Nasil hecti ameliyatin darltma ve duduak amelitaimi dun ne ladar odedin simdi nasil hissediyorsun

Nasil hecti ameliyatin darltma ve duduak amelitaimi dun ne ladar odedin simdi nasil hissediyorsun
Ameliyat güzel geçti iğne vurulurken canım yandı sadece sonrasında çok şiddetli bir ağrım olmadı şuan da sadece Arada batma yanma oluyor tek sıkıntım yan oturmak popom belim ağrıdı yan oturmaktan ve dikkat çekiyorum böyle oturduğum için ücret 3400 dü daraltma ben başka şehirden geldiğim için biraz da indirim yaptılar nakitte genel itibariyle şuan bir sıkıntım yok dıştan görünümü bile memnun etti beni

canım iki kat doku kaldırılmıyor fazladan dikiş atılıyor ama tek kat da yeterli bence
Aaa öyle mi o zaman tek kat zor yırtılıyor iki kat hiç yırtılmaz diyenler boş evham yapıyor doku aynı doku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…