- 22 Ağustos 2018
- 202
- 174
- 23
- 32
Bana adetlik iken de yaparız denildi sknti olmaz zorluk olmasın diye çünkü alışılmış bir şey degil.bu bi yandan adet bi yandan onun sizisi bende adet olduktan sonra gitmeyi tercih ettim bildiğim birşey değil adet ağrım fazla oluyor o sebepten adetin nasıl geliyor peki bi değişiklik varmı benm önceden löp diye düşerdi ciğer gibi şimdi delik minik olunca üstte üstte akio gbiTurgay bey e oldum Sorun yok olmaz dedi ama bana kendi şehrimdeki bir dr adet ol gel yapalım sonrada geciktirici kullandırırım dedi ya bilmiyorum artık kanın ıslaklığı dikişleri açmaz inşallah
Of ya benim de bi tutsa rahatlıycam aslında çok korkuyorum tutmayacak diye. Moraalim bozuluyorBu arada ben 8 gün büyük tuvalet yapmadım:))) bagirsaklarim patlicak sandım artık afedersiniz elimle sagdirdim büyük tuvaleti mi doktor öyle dedi resmen içinden çekiyordum neler çektim ya karnıma baskı yapıp durdu tuvaletim oram sürekli bi kapanıp bi aciliyormus gbi oluyordu karnimdaki baskı yüzünden) 2.)10 saat otobüs yolculuğu yaptım o halde 3:)iş gereği hep oturuyorum basur oldum dedim 25 gün geçince bacağım çok agrio dedim (( 4.) Hep normal tuvalete girdim klozet de bizde yoktu tasa şu doldurup ordan dökmek daha eğlenceli bu sene düğünüm var kasmiyorum ya olacak ya olacak :)) ama içimde bi rahatlık var doktorumun asistanı 10 ay sonra kontrole gittiğimde bana halay çeke ceke git dedi ben 10 ay sonra kontrole gidenildim buradakiler bilir hiç mi merak etmiyorsun diye sorup dururlardi ben 10 ay bi defa bile açıp bakmadım kızlar orami; resmim bile yok cekemedim hocamın dediği ise Galatasaray ve bir köy takımı maça çıkıyor sence hangisi kazanır ben gs dedim evet saha bozuk olur bi ihtimal köy takımı kazanır yani kanamama ihtimali yüzde 0.01 filan benm Galatasaray kocam köy takımı bu durumda benim saha düzeldi herşey maç için uygun inşallah zaferle alicam kupayı Şaka bi yana inanmaktan asla vazgeçmeyin uykularimiz haram hergün kabuslar rüyalar Rabbim çok büyük imtihanım bu dedim ve anladım ki hayatta tek ölüme çare yok herşeye çare bulunmuş kendiniz için varsınız bu dünyada üzmeyin kendinizi
Ters birşey yapmadığın sürece tutmama ihtimali yok canm açıp bakmaOf ya benim de bi tutsa rahatlıycam aslında çok korkuyorum tutmayacak diye. Moraalim bozuluyor
Bugün 15.günüm hafif leke kanama sorun olur mu acaba çok değil minik. kan da değil ama lekemsi hafiffTers birşey yapmadığın sürece tutmama ihtimali yok canm açıp bakma
14gün hiç evden çıkmadım dün ilk ilk defa çıktım yürüdüm akrabaya gittik ama hep yan oturdum ters hiç bişey yapmadım. Büyük tuvaletimi yaptım dün ondan mı gerildi acabaTers birşey yapmadığın sürece tutmama ihtimali yok canm açıp bakma
canım benımde 15. gunumde cok hafıf damla seklınde kan gelmıstı cok korkmustum ama acıp bakmadımm dedım 6. haftama kadar dayanacagım ve tuttuu sakın belkı bozulmustur dıye acıp bakma sakın ol sen yıne yapan gerekenlerı yapp moralını bozma14gün hiç evden çıkmadım dün ilk ilk defa çıktım yürüdüm akrabaya gittik ama hep yan oturdum ters hiç bişey yapmadım. Büyük tuvaletimi yaptım dün ondan mı gerildi acaba
Normal kuzum bunlar orası iyilesiyor ayakkabı vurunca kuruyan yer kaşınır ya öyle düşün iyileştiği iicn gerginlik kuruluk olur14gün hiç evden çıkmadım dün ilk ilk defa çıktım yürüdüm akrabaya gittik ama hep yan oturdum ters hiç bişey yapmadım. Büyük tuvaletimi yaptım dün ondan mı gerildi acaba
Yok bozulmuştur diye düşünmüyorum heralde bozulsa fazlaca kan akar . tek bir lekeydi şuan hiç yok mesela . Peçeteyle kuruluyorum sürekli acaba sıkıntı olur mu bu. Sadece hafif üst kısma değdirip geri çekiyor umcanım benımde 15. gunumde cok hafıf damla seklınde kan gelmıstı cok korkmustum ama acıp bakmadımm dedım 6. haftama kadar dayanacagım ve tuttuu sakın belkı bozulmustur dıye acıp bakma sakın ol sen yıne yapan gerekenlerı yapp moralını bozma
İnşallah ya sen peçeteyle kurular mıydın ıslak kalmasın diyeNormal kuzum bunlar orası iyilesiyor ayakkabı vurunca kuruyan yer kaşınır ya öyle düşün iyileştiği iicn gerginlik kuruluk olur
Evet kuzum sürekli tampon şeklinde arasını kuruladimİnşallah ya sen peçeteyle kurular mıydın ıslak kalmasın diye
yok canım sıkıntı olmazYok bozulmuştur diye düşünmüyorum heralde bozulsa fazlaca kan akar . tek bir lekeydi şuan hiç yok mesela . Peçeteyle kuruluyorum sürekli acaba sıkıntı olur mu bu. Sadece hafif üst kısma değdirip geri çekiyor um
Ben işlemi yaptırdığmın ertesi günü adet oldum normalde 4 5 sürüyor ilk 3 gün fazla gelir kan sonra azalarak biter yarın bitmesini umuyorum Allah’a şükür kabızlık sorunum olmadı normaldede yoktu dupalac şurubu içiyorum dikkat her gün pansuman ı yapıyorum peçeteyle kurularken az önce canım yandı anormal bir durumum yok Perşembe işe başlicam inşallah bir sorun yaşamam bir de ben kefir falan da içtim tavsiye ederimBana adetlik iken de yaparız denildi sknti olmaz zorluk olmasın diye çünkü alışılmış bir şey degil.bu bi yandan adet bi yandan onun sizisi bende adet olduktan sonra gitmeyi tercih ettim bildiğim birşey değil adet ağrım fazla oluyor o sebepten adetin nasıl geliyor peki bi değişiklik varmı benm önceden löp diye düşerdi ciğer gibi şimdi delik minik olunca üstte üstte akio gbi
Ben yaptıralım 1.5 sene oldu kuzum adeti dert etme olması gereken ise başlayınca da dikkat et yani oturmaya filan ağır kaldırma pek rahat edemezsen çocuk bezi al ben çocuk bezi kullandım iç çamaşırı yapistiriodm orama çok temas etmiyordu peder yapışır filan diye böyle kullandimBen işlemi yaptırdığmın ertesi günü adet oldum normalde 4 5 sürüyor ilk 3 gün fazla gelir kan sonra azalarak biter yarın bitmesini umuyorum Allah’a şükür kabızlık sorunum olmadı normaldede yoktu dupalac şurubu içiyorum dikkat her gün pansuman ı yapıyorum peçeteyle kurularken az önce canım yandı anormal bir durumum yok Perşembe işe başlicam inşallah bir sorun yaşamam bir de ben kefir falan da içtim tavsiye ederim
Bana soğan dokunuyor mu bilmiyorum ama soğanı hafif ekmemle tabi soğan bol olacak ve soğanı doğrayıp üstüne limon sıkıp tuzlayıp beberleyince pul biber ya da karabiber bolca ye ekmeksiz de olur yarım saate ishal yapıyor beni ilaçta neymiş valla bu bire birBen işlemi yaptırdığmın ertesi günü adet oldum normalde 4 5 sürüyor ilk 3 gün fazla gelir kan sonra azalarak biter yarın bitmesini umuyorum Allah’a şükür kabızlık sorunum olmadı normaldede yoktu dupalac şurubu içiyorum dikkat her gün pansuman ı yapıyorum peçeteyle kurularken az önce canım yandı anormal bir durumum yok Perşembe işe başlicam inşallah bir sorun yaşamam bir de ben kefir falan da içtim tavsiye ederim
Ben hep Uzanıyorum ayaklarım birbirine değer şekilde. Bi yanım ağrıyınca diğer sol yanıma uzanıyorum bu seferde. Normal sıvı akıntımı arada kuruluyorum kuru kalsın çabuk iyileşsin diye. Hareket imi çok yavaş yapıyor um. E bide tutmasa bu kadar şey yapınca nasılda üzülürümBen yaptıralım 1.5 sene oldu kuzum adeti dert etme olması gereken ise başlayınca da dikkat et yani oturmaya filan ağır kaldırma pek rahat edemezsen çocuk bezi al ben çocuk bezi kullandım iç çamaşırı yapistiriodm orama çok temas etmiyordu peder yapışır filan diye böyle kullandim
AhahahayyayaBana soğan dokunuyor mu bilmiyorum ama soğanı hafif ekmemle tabi soğan bol olacak ve soğanı doğrayıp üstüne limon sıkıp tuzlayıp beberleyince pul biber ya da karabiber bolca ye ekmeksiz de olur yarım saate ishal yapıyor beni ilaçta neymiş valla bu bire bir
Ben hep Uzanıyorum ayaklarım birbirine değer şekilde. Bi yanım ağrıyınca diğer sol yanıma uzanıyorum bu seferde. Normal sıvı akıntımı arada kuruluyorum kuru kalsın çabuk iyileşsin diye. Hareket imi çok yavaş yapıyor um. E bide tutmasa bu kadar şey yapınca nasılda üzülürüm
Sen hep evde misin canım
İnşallah canım ya sonucu bir an evell alayım da başka bişey istemiyorum çok dikkat ediyorum rabbim yüzümü güldürsün tüm burda bekleyen kızlarada inşallahyok canım sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?