E

EVet evdeyim hep uzanıyoru m aralığın sonuna doğru işe başlayacağım of keşke gitmesem yatsam hep.
En iyisini yapıyorsun gerçekten böyle bir işlemi yaptıracaksanız kendinize zaman verin bende 1 hafta dinlenmiş olacam ben daha sonra gidip zar da yaptırmayı düşünüyorum onu da yıllık iznimde yaptırırım riske atamam hep uzanıp yatmak en iyisi

İnşallah canım ya sonucu bir an evell alayım da başka bişey istemiyorum çok dikkat ediyorum rabbim yüzümü güldürsün tüm burda bekleyen kızlarada inşallah
ınsalalh canımm bende senın gıbıydımm buraya her sanıye gırıyordum soyle oldu boyle oldu dıye olan arkadaslarla ıletısıme gectımm 2 gun sonra tam bır yıl olacakk hersey gecıyıor sonra kanamayı dusunuyorsunn :)

Sıkıntı gözükmüyor suanlik canım ben lifi çok sıkı bastirmistim 15 günde dedim.kesin gitti ama icerde o minimal şeyler yaparsan hic anlamazsın dikislerim eridi benm düşmedi hiç görmedim

[
Sıkıntı gözükmüyor suanlik canım ben lifi çok sıkı bastirmistim 15 günde dedim.kesin gitti ama icerde o minimal şeyler yaparsan hic anlamazsın dikislerim eridi benm düşmedi hiç görmedim
15.gününde mi bastırdın ya nasıl da yırtmadın atlatmışsın. ben doğru düzgün banyo bike yapamıyor um çok pisim ayakta kafamı eğip şampuanladım iki kere köpüğü aktırmadım vücuduma malum dikiş eritir diye ayrıyeten lifi bacaklarımı vs sürdüm yine iğrenç hissediyorum. 15 gündür 1 kez yıkandım belki yarın gene aynısını yaparım . Bide şuan sanki biri iğne batırıp kaldırıyormuş gibi oluyor niye acaba

Ben de aslında zaman geçtikçe korkuyorum 2 haftam doldu 3 e doğru yol aldım tırsıyorum. Yaptırmak bişey değilmiş beklemek felaket. Ben hep eski kızların yazddıklarını okuyorum kendimden pay çıkarıyorum kim 12.gününde ne yaşamış 15.gününde ne ama anladığım kadarıyla 6 haftayı devirmeden rahatlama yok.

KEESİNLİKLE 6. HAFTANI DOLDUR SONRA rahatlarsın canımm surec sıkıntılı ama bıttıgınde sende kendıne gelıyorsunn

Kızlar benım 6 gun sonra 30.gunum dolacak, ama sızın gibi hiç dikkat etmedim tutmadı ise şaşırmıcam, tuttu ise vay canına...

Doğuştan kızlık zarı esnek olanlara da yapılıyo mu bu bir arkadaşım enfeksiyon geçirdi dr.a gitti tesadüfen doktor ona kızlık zarı doğuştan yok esnek vs demiş. Çok enteresan.

Şimdi sıkıntılı süreç 2 hafta mı 6 hafta mı benimde 18 inde işlem zamanım çok korkuyorum yaklaştıkça sonraki süreçten

Yazılanları okudumda yaptırmaktan çok korktum ya duş almamak falan sürekli yan oturmak dışarı çıkmamak bunlar çok zor şeyler kalıcıdan korkmaya başladım bu kadar dikkat etmeyip sonuç alanlar var mı

Hepimiz o süreçten korkuyoruz canım ama kalıcı daha sağlam düğün zamanı ya gidemezsek geçici yapamazsak die. Yan oturmak özellikle en dikkat edilmesi gereken şey galiba

Canım kalıcı da bile bukadar dkkat ediliyorsa geçici daha zor düğünde oynayıp zıplayacaksın düşünsene düğün haftası yaptırdığını riske atma kalıcı yaptır bence sıkıntılı süreç de 4 hafta üzerine oturulmaması lazım

Baktın mı hiç be durumda diye
Bakmadım, baksam da göremem anlamam ben öyle şeylerden. Hayatım boyunca hıc açıp bakmadım. Yıllarca idrar deliği ile o delik bile aynı sanıyodum ilişki konusunda da tecrubem yok zaten, benım hikayem karman çorman saçma sapan bir şey. Sadece yan oturmaya dıkkat ettım, tuttuysa tuttu tutmadı ise düğün zamanı geçici yaptırırım.

Geçici yaptıran Kişiler oynadı etti sorun yaşamadı canım dikiş tutması olayı kadar zor değil, hareket kısıtı bile yok kalıcıya oranla daha rahat. Ama günü geçirmemek ve evden çıkabilmek zor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…