Geçicide de yan oturmak lazım hep ama dimi
Yok hayır sadece hızlı şekilde üzerine oturulmamalı o kadar. Tutması gereken bi doku olmadığı için gerekmiyor normal olan zarı dikiyorlar o da dikilince sadece 90 dereceden fazla yan şekilde bacağı ayırmamalı gerekiyor havuza küvete girmemek gerekiyor bağırmamak ve kronik öksürük durumu olmaması gerek bi de wcde ıkınmamak. Duşta da suyu oraya tazyikli şekilde tutmamak. Hepsi bu kadar

Temizlikte önemli tatlım ben 5 gün yapmadm mesaj attım doktora temizliğini yap mikrop kapar dedi o yüzden sampuan sabun degirmeden lifle yapaim dedim oda çok kaçmıştı çok korkmustum ama birşey olmadı çok şükür

Doğuştan kızlık zarı esnek olanlara da yapılıyo mu bu bir arkadaşım enfeksiyon geçirdi dr.a gitti tesadüfen doktor ona kızlık zarı doğuştan yok esnek vs demiş. Çok enteresan.
Evet uygulanabilir ama bence hiç gerek yok sorun olduğu zaman eşiyle gidip doktorun zarın esnek demesi kafi

Şimdi sıkıntılı süreç 2 hafta mı 6 hafta mı benimde 18 inde işlem zamanım çok korkuyorum yaklaştıkça sonraki süreçten
İlk 15 gün en önemlisi tatlım dikişlerin tam kaynama aşaması süreç biraz zor ama atlatilmicak birşey de değil bi ay kaplumbaga donussende yavaş olmaya alışıyorsun sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor minareyi çalan kılıfını hazırlıyor yani basur oldum bacağım ağrıo gibi gibi korkma psikolojin rahatlio

Bencede haklısın

Şimdi herşeyi nasıl yaparım nasıl ederim dedinde düştüm doğru ama uyduracam o durumda bişeyler 15 günde herşeye çok dikkat edicem. allah bizim gibi zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun bu işten mutlulukla çıkalım inşallah

Bide bişey sorucam arkadaşlar ben havalimanından Küçükköye gidicem ama nasıl bilmiyorum Küçük köyden de Bakırköy’e daha sonra lütfen İstanbul’da olan veya nasıl gideceğimi bilen arkadaşlar nasıl gideceğim hakkında yardımcı olabilir mi

Amin canım korkma Allah ona sığınanı koruyo

Şimdi bir şey sorucam olanlara ben çalışıyorum ve böyle izin alıp evde yatma dinlenme gibi bir şey söz konusu deil.. Masa başı sürekli oturuyorumda bu beni düşündürüyor problem olurmu diye...

Amin inşallah kuzum benim düğün olacak bu sene bakalım hepinize yazicam

Ben otobüsle gittim tatlım hava alanı karşıda imiş o tarafları hiç bilmiyorum otobüsle gidersen esenler otoparkında iniyorsun servisleri var Bakırköy meydanda incem gelince soylermisiniz diyorsun adam tam garanti atmsinin önünde indirdi beni zaten hemen carprazi cikistada aşağıda dolmuşlar var hemen muayenin alt tarafında gözüküyor zaten ordan esenler otogarda gidenine bindim döndüm ben

Şimdi bir şey sorucam olanlara ben çalışıyorum ve böyle izin alıp evde yatma dinlenme gibi bir şey söz konusu deil.. Masa başı sürekli oturuyorumda bu beni düşündürüyor problem olurmu diye...
Hayır bende oyleydim yan oturup duruyorsun ama genelde bacakların artık agriyor zaman zaman ayakta dolaşıyorsun hiç sorun olmadı bana üstüne oturmayayim diye herkese basur oldum dedim yoksa herkesin yanında dümdüz oturamazdim

ay bende ıdrar delıgıyle o delıgı aynı zannetmıstımm :)

İki gün küçükköyde kalmam gerekiyor canım ondan ama dönüşte direk Bakırköy’den havaalanına geçip eve gelicem

Ya ben batikonu sürüp çıkınca lavabodan. Orası batikonlu ve ıslağımsı kalıyor sinirim bozuluyor peçeteyle gene kurutuyorum yanöış mı yapıyor um acaba

Kliniğin hemen önünde metro yazıhanesi var. Bakırköy servisçisine ben sizin incirli yazıhanesinin tam önünde incem desin yazıhanenin karşısı klinik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…