Bide sürekli orasını havalandırıyorum böyle bazen normal bi defterle havalandırıyorum veya giydiğim pijamamı silkiyorum kurusun diye orası Yanlış mı yapıyor um bilmiyorumİlk 15 gün en önemlisi tatlım dikişlerin tam kaynama aşaması süreç biraz zor ama atlatilmicak birşey de değil bi ay kaplumbaga donussende yavaş olmaya alışıyorsun sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor minareyi çalan kılıfını hazırlıyor yani basur oldum bacağım ağrıo gibi gibi korkma psikolojin rahatlio
Tatlım ben hiç bilmiyorum tek otobüs otogar tarafını biliyorm bilen birisi vardır dur yardımcı olur kuzumİki gün küçükköyde kalmam gerekiyor canım ondan ama dönüşte direk Bakırköy’den havaalanına geçip eve gelicem
Yok kuzum.hava alması iyi ben yazın olmuştum sürekli çıplak yatardım problem gözükmüyor sabret az kaldı bakma sakinBide sürekli orasını havalandırıyorum böyle bazen normal bi defterle havalandırıyorum veya giydiğim pijamamı silkiyorum kurusun diye orası Yanlış mı yapıyor um bilmiyorum
Batikounu silme.kuzum üst dudaklarindan tut böyle aşağı hafif ovala üst tarafı aşağı doğru gider o ben hiç dikiş tarafına puskurtmedim batikonu birşey yaparım filan diye üstten sikiodum üstteki dudakları birleştirip altta gitmesini sagliodum hemen arasına yumuşak bi bez koyuyordum direk yatiyordumYa ben batikonu sürüp çıkınca lavabodan. Orası batikonlu ve ıslağımsı kalıyor sinirim bozuluyor peçeteyle gene kurutuyorum yanöış mı yapıyor um acaba
Batikounu sıkmadan önce yıkadin ya üstten taşla şu dokup hafif tampon seklinde kurula sonra batikonu sık arana yumuşak bi bez koy uzan dinlen ıslaklık olur suanda oturduğumuz yerden bile nemlenio ona engel olamazsin çok akıntı derecesinde olsa zaten doktor tutmaz yapamam derdi mantar olanlara filan diyorlar nemliligi o kadar dert etme senin dikkat etmen gereken acmaman yavaş adımlar atman yan oturman kesik bir yerini düşün orayı dikiyorlar sen ona da pansuman yapiyorsun ama ıslak diye dikişler atmamazlik yapmiyor ıslaklık sadece erken erimemesi için ipler eriyen ip ama öyle kolayda eriyen birşey değil benm mesela eridi ben ip mip görmedim fazla evham yapma tatlım kafayı yersin zaten bi 13 gün geçti senin sabretBatikounu silme.kuzum üst dudaklarindan tut böyle aşağı hafif ovala üst tarafı aşağı doğru gider o ben hiç dikiş tarafına puskurtmedim batikonu birşey yaparım filan diye üstten sikiodum üstteki dudakları birleştirip altta gitmesini sagliodum hemen arasına yumuşak bi bez koyuyordum direk yatiyordum
Bugun 16.günüm evet ister istemez evham yapıyorum ama batikonu ben gelişi güzel sıkıyodum dikişe doğru geliyomuydu bilmiyorum ki. Gelmiyordur heralde benim alt kısımda ya bide uzaktan sıkıyorum yakından değil hertarafa püskürüyor. Ay bi bitse 1 hafta daha geçse rahatlıycam daBatikounu sıkmadan önce yıkadin ya üstten taşla şu dokup hafif tampon seklinde kurula sonra batikonu sık arana yumuşak bi bez koy uzan dinlen ıslaklık olur suanda oturduğumuz yerden bile nemlenio ona engel olamazsin çok akıntı derecesinde olsa zaten doktor tutmaz yapamam derdi mantar olanlara filan diyorlar nemliligi o kadar dert etme senin dikkat etmen gereken acmaman yavaş adımlar atman yan oturman kesik bir yerini düşün orayı dikiyorlar sen ona da pansuman yapiyorsun ama ıslak diye dikişler atmamazlik yapmiyor ıslaklık sadece erken erimemesi için ipler eriyen ip ama öyle kolayda eriyen birşey değil benm mesela eridi ben ip mip görmedim fazla evham yapma tatlım kafayı yersin zaten bi 13 gün geçti senin sabret
Kuzum gelir o bende altta sikamiodum bisi olur diye dudaklardan akar iner batikoni nemli diye silme ama kurusun kendi kendineBugun 16.günüm evet ister istemez evham yapıyorum ama batikonu ben gelişi güzel sıkıyodum dikişe doğru geliyomuydu bilmiyorum ki. Gelmiyordur heralde benim alt kısımda ya bide uzaktan sıkıyorum yakından değil hertarafa püskürüyor. Ay bi bitse 1 hafta daha geçse rahatlıycam da
Peki canım ön tarafta olması anlaşılmasın işlem yapıldığıYa kızlar kendi kendinize evham yapmayın süreç öldum bittim denilebilcek bi süreç değil ya herşeyi zorluğu oluyor normal bi ameliyat dahi olsanız hepsinin zorluğu var 1.5 sene önce yaptırmış biri olarak hala hissediyorum ben orami dolgunluk hala oluyor çünkü eski zarimiz 3.4 cm geride idi yeni zar vajina girişnde hemen hissetmek kadar normal birşey yok zaman zaman soğukluk hissi oluo delikten hava girer kendi kendime konuşur olmuştum sizin yapmanız gereken en önemli şey doktorun verdiği ilaçları kullanmak kabız olmamak bacakları çok açmamak yan oturmak daha kibar adımlar atmak bunlara uyuldugu takdirde zaten tutmama olasılığı yok yipratmayin kendinizi yahu çektiğimiz acıların yanında bu acılar hiç tuvalette Ağladığım zamanları biliyorum Allahım al canımı diye stres insanı mahvediyor saç kran oldum ben üzmeyin kendinizi lütfen hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz bir hatanın bedelini canımızı vererek odeyemeyiz Rabbim düşenin yanında bırakın kimsemiz yoksada burda birbirimize destek oluyoruz ama kendinizi üzmeyin herşey çok güzel olacak inanın
Umarım bilen biri çıkar yaTatlım ben hiç bilmiyorum tek otobüs otogar tarafını biliyorm bilen birisi vardır dur yardımcı olur kuzum
Canım telaş yapmaya sıvı olduğu için bencede o zaten oraya ulaşıyordurBugun 16.günüm evet ister istemez evham yapıyorum ama batikonu ben gelişi güzel sıkıyodum dikişe doğru geliyomuydu bilmiyorum ki. Gelmiyordur heralde benim alt kısımda ya bide uzaktan sıkıyorum yakından değil hertarafa püskürüyor. Ay bi bitse 1 hafta daha geçse rahatlıycam da
Hayır Anlaşılmaz çünkü herkesin zar yapısı farklı kiminin öndedir kiminin 2 cm ilerde kiminin 3 cm yani genelde hemen vajina girişinde değil ve kimse de bunu öcmedi senin kizlik niye önde niye 2 cm geri de diye bi sorun yaşayan çift gormedimPeki canım ön tarafta olması anlaşılmasın işlem yapıldığı
Bilmediğim için soruyorum canım artık herşeyi sorgular oldumHayır Anlaşılmaz çünkü herkesin zar yapısı farklı kiminin öndedir kiminin 2 cm ilerde kiminin 3 cm yani genelde hemen vajina girişinde değil ve kimse de bunu öcmedi senin kizlik niye önde niye 2 cm geri de diye bi sorun yaşayan çift gormedim
Ayyy bi tutsun Turgay hocaya hediye alıp öyle gidecemKuzum gelir o bende altta sikamiodum bisi olur diye dudaklardan akar iner batikoni nemli diye silme ama kurusun kendi kendine
Bu süreç insanın aklına her türlü şey getiriyoCanım telaş yapmaya sıvı olduğu için bencede o zaten oraya ulaşıyordur
Merdiven inip çıkıcam servisten inip binicem bacaklarım aralancak o kadardan bişey olmaz dimi şimdiden evham yapmaya başladım ya pofHayır bende oyleydim yan oturup duruyorsun ama genelde bacakların artık agriyor zaman zaman ayakta dolaşıyorsun hiç sorun olmadı bana üstüne oturmayayim diye herkese basur oldum dedim yoksa herkesin yanında dümdüz oturamazdim
Çok açmazsan bacağını sorun olmaz benxe ideal minik adımlar ve merdiven inip çıkınca bende istemsiz o bölgemi kalçamla hafif sıkıyorum. Ben hiç dısarı çıkmıyorum ama evimiz teraslı klozet yukarıda oldugu için günde kaç kez inip çıkıyorum mecburMerdiven inip çıkıcam servisten inip binicem bacaklarım aralancak o kadardan bişey olmaz dimi şimdiden evham yapmaya başladım ya pof
Canm çok haklsn bu yüzden iki hafta öncesine karar verdim ama düğün günü yapamam cidden bende aşırı heyecan ve endişe oluyor o gün kötü olurum o yuzdenBence birlikte olma ne olacağını bilemezsin. Hep kutlu ol tabiki inşallah canım ama hadi bişey oldu attın nişanı tekrar aynı şeyi yaşamak sana koymaz mı? Ben söz yaptım güvendim ilişki yaşadım bak gitti şerefsiz.
Hayır Canım aynen bende servise bin in yavaş yavaş yapiyordm hiç bir sorun olmadı şükür merdiven desen koşa koşa bile çıktımMerdiven inip çıkıcam servisten inip binicem bacaklarım aralancak o kadardan bişey olmaz dimi şimdiden evham yapmaya başladım ya pof
Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah canımCanm çok haklsn bu yüzden iki hafta öncesine karar verdim ama düğün günü yapamam cidden bende aşırı heyecan ve endişe oluyor o gün kötü olurum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?