Trene binip bakırköyde de inebilirsin yht varKızlar merhaba. Ocağın sonuna doğru Turgay Karakaya’ya gitmeyi düşünüyorum Ankara’dan günübirlik sabah gidip akşam gelecek şekilde en kısa uçak mı hızlı tren mi sizce? Tren garı kliniğe yakın mı ? İstanbulu hiç bilmiyorum.
Canım tek taraflı oturacaksın yastık ustune ben bu sekılde idare ettım. Millete de idrar yolları enfeksıyonu oldum oturamıyorum dedım 10 gunden sonra sıkıntı kalmıyor zaten, pazartesı kontrole gıdıcem bakalım tutmuşmuŞimdi bir şey sorucam olanlara ben çalışıyorum ve böyle izin alıp evde yatma dinlenme gibi bir şey söz konusu deil.. Masa başı sürekli oturuyorumda bu beni düşündürüyor problem olurmu diye...
Geçmiş olsun sen ne zaman oldun canım şimdi kaç günden sonra bu oturma olayı sorunumuz kalmıyor 15 günden sonra işe gidicem oturamam öyle 10 günden sonra demişsin inşallah seninde tutmuşturCanım tek taraflı oturacaksın yastık ustune ben bu sekılde idare ettım. Millete de idrar yolları enfeksıyonu oldum oturamıyorum dedım 10 gunden sonra sıkıntı kalmıyor zaten, pazartesı kontrole gıdıcem bakalım tutmuşmu
Sen yediğine içtiğine de dikkat ediyordun canım nasıl oldun kabız yaKızlar ameliyat ı olunca aman kabız olmayın sakın lanet Bugun ilk defa kabızlık tuttu valla dikiş çatlayacak sandım. 17.günüm bugün S Saykoylu35 dediği gibi sağdırdım resmen ne pislik lanet iş bu ya
Evet ama bilmiyorum ilk defa oldu anlamadım ben de. Neyse yarın daha bi sıkı dikkat edeyim napıyım.Sen yediğine içtiğine de dikkat ediyordun canım nasıl oldun kabız ya
9 kasımda olmuştum ben, 10 gun sonra artık yokmuş gibi oldu hissetmedim hiç. Kabızlık yaşadım ılk 1 hafta kanamam oldu sonra durdu,benım akıntımda cok oldu doktora en basından soylemıştım akıntı ıcın ılac kullansammı dıye gerek yok dedı. Turgay hpcaya yaptırdım bu arada. Eğer tuttu ıse 1 hafta sonra ılıskıye girmeyi planlıyorum. Düğüje bırakamam , o stresle devam edemem daha 3 ay var düğüneGeçmiş olsun sen ne zaman oldun canım şimdi kaç günden sonra bu oturma olayı sorunumuz kalmıyor 15 günden sonra işe gidicem oturamam öyle 10 günden sonra demişsin inşallah seninde tutmuştur
Atsa kesin kanaman olurdu. Ben 10.gunde ole bi oldum ki dedim atarsa atsın bunumu çekicem ama hiç bişi olmadı yani kan gelmeyince bişi olmadı diye düşündüm17.günde dikiş atar mı acaba
Bilmiyorum ya 17.günüm inşallah bişey olmamış o kadar dikkat ettim. Ama kanama yoktu sadece biraz lekelenme oldu tuvalete yken peçeteyle kontrol ettim o kadar. Şuan kontrol edince bişey yokAtsa kesin kanaman olurdu. Ben 10.gunde ole bi oldum ki dedim atarsa atsın bunumu çekicem ama hiç bişi olmadı yani kan gelmeyince bişi olmadı diye düşündüm
O zaman bir şey olmamıştır canım endişelenme. Genişleme filan da hissetmediysen sikinti yok benceBilmiyorum ya 17.günüm inşallah bişey olmamış o kadar dikkat ettim. Ama kanama yoktu sadece biraz lekelenme oldu tuvalete yken peçeteyle kontrol ettim o kadar. Şuan kontrol edince bişey yok
Evet ya inşallah olmamıştır bişey ya şu 10 gün geçse de rahatlasam.O zaman bir şey olmamıştır canım endişelenme. Genişleme filan da hissetmediysen sikinti yok bence
Kanaman çok mu oldu yoksa akıntı gibi mi canım9 kasımda olmuştum ben, 10 gun sonra artık yokmuş gibi oldu hissetmedim hiç. Kabızlık yaşadım ılk 1 hafta kanamam oldu sonra durdu,benım akıntımda cok oldu doktora en basından soylemıştım akıntı ıcın ılac kullansammı dıye gerek yok dedı. Turgay hpcaya yaptırdım bu arada. Eğer tuttu ıse 1 hafta sonra ılıskıye girmeyi planlıyorum. Düğüje bırakamam , o stresle devam edemem daha 3 ay var düğüne
Canım dikiş atmaz bak ben 8 gün yapmadım 8 günün sonunda sagdira sagdira cikardim ama birşey olmadı sivimsi akıntı gelir kiminin kan gibi oluo kiminin kahverengimsi leke gibi benim karnımdan sürekli baskı vardı orası resmen geriliyordu kaç kere ciğerim sokulcek gibi oksurdum senin yaralar iyilesiyor dikilen yer birlesecek artık evham yapma bacaklarını fazla açma psikolojik oluyor tuvaletini her yapisainda o bacaklar hep birlesio 5 ay donumu dumanimi batırdım yani iş yerinde pantolonu çıkarıp oturuodum tuvaleteKızlar ameliyat ı olunca aman kabız olmayın sakın lanet Bugun ilk defa kabızlık tuttu valla dikiş çatlayacak sandım. 17.günüm bugün S Saykoylu35 dediği gibi sağdırdım resmen ne pislik lanet iş bu ya
İnşAllah tutmuştur canmCanım tek taraflı oturacaksın yastık ustune ben bu sekılde idare ettım. Millete de idrar yolları enfeksıyonu oldum oturamıyorum dedım 10 gunden sonra sıkıntı kalmıyor zaten, pazartesı kontrole gıdıcem bakalım tutmuşmu
hayırlısı ınsallah tutmuştur bır daha uğraşmazsın ne kadara yaptırdın işlem ne kadar sürdüCanım tek taraflı oturacaksın yastık ustune ben bu sekılde idare ettım. Millete de idrar yolları enfeksıyonu oldum oturamıyorum dedım 10 gunden sonra sıkıntı kalmıyor zaten, pazartesı kontrole gıdıcem bakalım tutmuşmu
Ay çok korktum buraya da yazmak istemedim ama tuvaletten sonra baya iki saat falan akıntı oldu tam kan rengi değil de sıvımsı. Drvam etmiyordur sandım bi baktım başımdan aşağı kaynar sular döküldü Esra hanıma mrsaj attım aynılarını yazdım dikiş atmışmıdır vs zannetmem bişey olacağını dedi içime de sinmedi ya neyse bu sabah uyandım şuan bişey yok bugun 18.günüm 25 ine bi ulaşşamm ya o zaman bişey oşmaz dimi 25 inde de umarım böyle bi tehlike kalmaz. Çok sıkıldım ArtıkCanım dikiş atmaz bak ben 8 gün yapmadım 8 günün sonunda sagdira sagdira cikardim ama birşey olmadı sivimsi akıntı gelir kiminin kan gibi oluo kiminin kahverengimsi leke gibi benim karnımdan sürekli baskı vardı orası resmen geriliyordu kaç kere ciğerim sokulcek gibi oksurdum senin yaralar iyilesiyor dikilen yer birlesecek artık evham yapma bacaklarını fazla açma psikolojik oluyor tuvaletini her yapisainda o bacaklar hep birlesio 5 ay donumu dumanimi batırdım yani iş yerinde pantolonu çıkarıp oturuodum tuvalete
Akıntı gibi oldu hep canım damla damla her wc den sonra gelıyoduKanaman çok mu oldu yoksa akıntı gibi mi canım
20-30 dk fln sürüyor 2500 ödedim ben , öğrenciyim vs dersen bıraz daha ındırım yapıyorlar sanırım. Sadece flep daraltma vs başka bısı olmadıhayırlısı ınsallah tutmuştur bır daha uğraşmazsın ne kadara yaptırdın işlem ne kadar sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?