kızlar selâmlar. Islemi oldum çok şükür. Bugün 5. Günüm hiç agrım sızım yok. Benim hiç olmadı da şükür. Çok iyi geçiyor sadece psikolojik olarak oturamıyorum. Yan oturuyorum sürekli o da insanın belini filan ağrıtıyor. Benim hiç kanamam da olmadı sadece biraz akıntı geldi çok nadir de pembe lekeler geldi. Sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. Ben mikrocerrahi yöntemle oldum. Sizin bahsettiğiniz gibi hiç kanamam ya da ağrılarım olmadı. Ilk gün de dahil hiç kanamam ve agrım olmadi. Güvenilir bir özel hastanenin güvenilir bir cerrahina oldum. Ameliyatım kayıtlara geçti mecburen çünkü resmi bir kurum. Kist veya sivilce çıkarma işlemi olarak geçti. Hiç bir şekilde kizlik zari diktirme olarak yazılmadı. Şimdi sonucu bekliyorum. Zaman zaman endişeye kapılıyorum tutmaz diye onun dışında hiç bir sıkıntı yok. Olacak arkadaşlara söylüyorum. Korkacak hiç bir şey yok. Olmanız gerekiyorsa zaman kaybetmeden olun. Iyi bir doktor seçtiğinizden emin olun. Bilimsel yazıları da okumayı ihmal etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı olsun kime oldunuz

İşlemin kayıtlara kist ve sivilce çıkarma olarak geçmesi çok iyi olmuş canım. İnşallah güzel haberini de verirsin.

Kızlar merhabalar birkaç aya kadar bir aksilik çıkmazsa İstanbula gitmeyi planlıyorum fakat işlemden 1 ay sonra kontrole gitme imkanım sıfır. Ankarada bir doktora kontrol ettirmem sizce mantıklı mı?

Kızlar şu batikonu kaç hafta sürüyorduk ya bugün 3.haftam doldu bıraksam mı devam mı anlamadım ?

Bence yeterli canım hijyenine dikkat et. Küçük abdesttin de olsa suyla taharetlen ve iyice kurula yeterli bence
Lanet olsun büyük abdeste işk değil ama son zamanlarda çok zorlandım lanet ettim yaşadığım her şeye bugun de biraz zorlandım 21.gün bişey olmaz heralde allahım ya Esra hanıma yazdım 21.gğnde kabızlık dikiş atmasına sebep mi yok yazmış tatmin olamıyorum vallahi psikolojim bozuldu

Gitme imkanin yoksa en mantıklısı o zaten canım
Yajlaşık bir aydır evdekilere kabızım şu bu diyip sadece çorba ilr beslendim bilmem hata mı yaptım ağzıma ekmek girmedi. Zaten zayıfım iyice kurumuşum kalmışım bu düzenin allah belasını verain şükredemiyorum o kadar yoruldum ki

Canım eczanede kabızlık için ilaç satılıyor hap şurup sorup alsan biraz rahatlarsın 3. Hafta olmuş 1 hafta daha idare et tek tip beslenmek de kabızlık yapabilir yumurta ye proteinli şeyler ye korkma ekmek yeme sadece günde 10 bardak su iç bağırsakların çalışır zaten activa yoğurt al çok etkili

Ya valla bilmiyorum psikolojik mi dediğin gibi çorba mı bilmiyorum sebeo olanı. Ama artık istediğimi yiyeceğim bıktım artık çok ta aç tuttum her acıktığımda çorba içtim. Şurubu da içiyorum kayısıda yiyiyorum çayını da içiyorum da psikolojiyle alakalı geliyor ayağa kalkarken yaptı yapacam oturunca klozete geri gidiyor sıkıyorum ya kendimi ondan bugun baya iliklerime bile lanet okudum allah affetsin. Bir hafta kaldı Allahım yardım etsin hepimize emek var açlık var yorgunluk bıkkınlık var.

Sigara kullanıyor musun bilmiyorum ama tuvalet yaparken sigara içmek te yaptırıyor bence psikolojik senin durumun ben herşeyi yiyorum şurup artık işe yaramıyor ama tuvalette kendimi rahat bırakıyorum kendini kasıp sıkma orayı serbest bırak sigarayı dene ama gerçekten işe yarıyor birde kendi ishal et bende bugün şurubu fazla içecem işe yarasın diye

Ya bilmiyorum sanki yaramıyor gibi ama iki kaşık içecem artık. Sigara kulkanmıyorum önerilmiyor. Neysekş yaptım bitti ve kanda akmadı ama korkuyorum işte. Dediğin gibi tek çare rahat bırakmak yoksa olacağı yok ben Esra hanıma attğım mesajdan sonra biraz kendime geldim tekrar gittim oldu bu sefer ya çok garip. Ama tabi sulu ishal olsa rahat ta gelirdi.

Kızlar merhaba, bugun işlemi yaptıralı tam 30 gun oldu ve az once doktor kontrolunden cıktım. Sonuç mu ? Doktora woaw bu kanamazsa daha hiçbiri kanamaz dedirtecek kadar iyi tutmuş.
işlemi Turgay Hocaya yaptırdım Hatırlayanlarınız vardır, kısaca bahsetmek istiyorum. Neden Turgay Hoca tek doktor o mu ? Ben tamamen burdakı yorumlardan yola cıkarak bu işi devamlı yaptıgı ıcın basarılı olabılecegını dusunerek baska herhangı bır doktorla gorusmeden fıyat almadan dırekt onu arayarak yaptırdım. Rahat bır adam bunun normal olduguna inandırıyor karşısındakini. İşlemi oldum yarım saat sürdü, iğne yapılırken yanma hıssettım sadece. ilk 7 gun damla damla kanamalarım oldu devamlı. Kronık kabızdım ve cok fazla akıntım olur. Bunları doktora basından soyledım fakat ayrı bı tedavı uygulanmadı. Ilk7 gun wc ye cıkmamaya gayret ettım cunku ne yaparsam yapayım kabız olacagımı bılıyordum. 7.gunun sonunda başlarım dikişine ya dedim ve wc de öyle bı zorlandım ki , ama herhangi bir sorun yasanmadı kanama olmadı. 1 ay boyunca devamlı bır kalcamın altına yastık koyarak oturdum ve herkese ıdrar yolları ıltıhabı oldum oturamıyorum dedım. Derken 2.haftanın sonunda artık onu hıssetmez oldum zaten. Herwcden sonra oramı yıkadım kuruladım.gunduz kanama olurda goremem dıye ped kullandım dandık pedlerden. Gecelerı camasırsız yatmaya calıstım. Benımkı tutmamıstır ya kesın demıstım. Tutmazsa sasırmıcam demıstım ama doktor cok basarılı oldugunu söyledi az once %100 verdi. Ama insan yine de tam emin olamıyor. Son 1 hafta yinede kontrol olacagım. Sormak ıstedıgınız soru olursa cevaplarım, sağlıcakla kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…