Kontrolü de Turgay beye ile oldun canım? Çok sevindim gözün aydınKızlar merhaba, bugun işlemi yaptıralı tam 30 gun oldu ve az once doktor kontrolunden cıktım. Sonuç mu ? Doktora woaw bu kanamazsa daha hiçbiri kanamaz dedirtecek kadar iyi tutmuş.
işlemi Turgay Hocaya yaptırdım Hatırlayanlarınız vardır, kısaca bahsetmek istiyorum. Neden Turgay Hoca tek doktor o mu ? Ben tamamen burdakı yorumlardan yola cıkarak bu işi devamlı yaptıgı ıcın basarılı olabılecegını dusunerek baska herhangı bır doktorla gorusmeden fıyat almadan dırekt onu arayarak yaptırdım. Rahat bır adam bunun normal olduguna inandırıyor karşısındakini. İşlemi oldum yarım saat sürdü, iğne yapılırken yanma hıssettım sadece. ilk 7 gun damla damla kanamalarım oldu devamlı. Kronık kabızdım ve cok fazla akıntım olur. Bunları doktora basından soyledım fakat ayrı bı tedavı uygulanmadı. Ilk7 gun wc ye cıkmamaya gayret ettım cunku ne yaparsam yapayım kabız olacagımı bılıyordum. 7.gunun sonunda başlarım dikişine ya dedim ve wc de öyle bı zorlandım ki , ama herhangi bir sorun yasanmadı kanama olmadı. 1 ay boyunca devamlı bır kalcamın altına yastık koyarak oturdum ve herkese ıdrar yolları ıltıhabı oldum oturamıyorum dedım. Derken 2.haftanın sonunda artık onu hıssetmez oldum zaten. Herwcden sonra oramı yıkadım kuruladım.gunduz kanama olurda goremem dıye ped kullandım dandık pedlerden. Gecelerı camasırsız yatmaya calıstım. Benımkı tutmamıstır ya kesın demıstım. Tutmazsa sasırmıcam demıstım ama doktor cok basarılı oldugunu söyledi az once %100 verdi. Ama insan yine de tam emin olamıyor. Son 1 hafta yinede kontrol olacagım. Sormak ıstedıgınız soru olursa cevaplarım, sağlıcakla kalın :)
sevindim senin adına canımKızlar merhaba, bugun işlemi yaptıralı tam 30 gun oldu ve az once doktor kontrolunden cıktım. Sonuç mu ? Doktora woaw bu kanamazsa daha hiçbiri kanamaz dedirtecek kadar iyi tutmuş.
işlemi Turgay Hocaya yaptırdım Hatırlayanlarınız vardır, kısaca bahsetmek istiyorum. Neden Turgay Hoca tek doktor o mu ? Ben tamamen burdakı yorumlardan yola cıkarak bu işi devamlı yaptıgı ıcın basarılı olabılecegını dusunerek baska herhangı bır doktorla gorusmeden fıyat almadan dırekt onu arayarak yaptırdım. Rahat bır adam bunun normal olduguna inandırıyor karşısındakini. İşlemi oldum yarım saat sürdü, iğne yapılırken yanma hıssettım sadece. ilk 7 gun damla damla kanamalarım oldu devamlı. Kronık kabızdım ve cok fazla akıntım olur. Bunları doktora basından soyledım fakat ayrı bı tedavı uygulanmadı. Ilk7 gun wc ye cıkmamaya gayret ettım cunku ne yaparsam yapayım kabız olacagımı bılıyordum. 7.gunun sonunda başlarım dikişine ya dedim ve wc de öyle bı zorlandım ki , ama herhangi bir sorun yasanmadı kanama olmadı. 1 ay boyunca devamlı bır kalcamın altına yastık koyarak oturdum ve herkese ıdrar yolları ıltıhabı oldum oturamıyorum dedım. Derken 2.haftanın sonunda artık onu hıssetmez oldum zaten. Herwcden sonra oramı yıkadım kuruladım.gunduz kanama olurda goremem dıye ped kullandım dandık pedlerden. Gecelerı camasırsız yatmaya calıstım. Benımkı tutmamıstır ya kesın demıstım. Tutmazsa sasırmıcam demıstım ama doktor cok basarılı oldugunu söyledi az once %100 verdi. Ama insan yine de tam emin olamıyor. Son 1 hafta yinede kontrol olacagım. Sormak ıstedıgınız soru olursa cevaplarım, sağlıcakla kalın :)
Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın darısı başımıza yolun açık olsun kuzum..Kızlar merhaba, bugun işlemi yaptıralı tam 30 gun oldu ve az once doktor kontrolunden cıktım. Sonuç mu ? Doktora woaw bu kanamazsa daha hiçbiri kanamaz dedirtecek kadar iyi tutmuş.
Evet canım, turgaya gıttım yine kontrole. Baska doktora gostermeyecegım. Tutmamış diyebılır.ticari amac gozetebılır. Turgay hocaya guvendım ben. Tutmazsa ıstatıstıklerını dusurmek ıstemez sonuçta tutmamış bu kanamaz derdi diye dusunuyorumKontrolü de Turgay beye ile oldun canım? Çok sevindim gözün aydın
Tesekkur ederım dugunum martta muhakkak bılgılendırecegım sizleri :)Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın darısı başımıza yolun açık olsun kuzum..
Çok çok sevindim canım Rabbim bundan sonraki hayatında musmutlu olmayı nasip etsin inşallahEvet canım, turgaya gıttım yine kontrole. Baska doktora gostermeyecegım. Tutmamış diyebılır.ticari amac gozetebılır. Turgay hocaya guvendım ben. Tutmazsa ıstatıstıklerını dusurmek ıstemez sonuçta tutmamış bu kanamaz derdi diye dusunuyorum
Hayırlı olsun canım hep mutlu ol marttan sonrada güzel haberlerini bekliyoruzTesekkur ederım dugunum martta muhakkak bılgılendırecegım sizleri :)
Darısı başınıza..
Canım bencede senin psikolojik her zaman çorba içmektende olmuş muhtemelen vücut alışıyor yediklerimize sonrada etkisi kalmıyor ama bişey olmamıştır Allah’ın izniyle çoğu gitti azı kaldı düşünme artıkYa bilmiyorum sanki yaramıyor gibi ama iki kaşık içecem artık. Sigara kulkanmıyorum önerilmiyor. Neysekş yaptım bitti ve kanda akmadı ama korkuyorum işte. Dediğin gibi tek çare rahat bırakmak yoksa olacağı yok ben Esra hanıma attğım mesajdan sonra biraz kendime geldim tekrar gittim oldu bu sefer ya çok garip. Ama tabi sulu ishal olsa rahat ta gelirdi.
Aynen kesinlikle başka açıklaması yok bence de. Bekliyorum artık hayırlısıylaCanım bencede senin psikolojik her zaman çorba içmektende olmuş muhtemelen vücut alışıyor yediklerimize sonrada etkisi kalmıyor ama bişey olmamıştır Allah’ın izniyle çoğu gitti azı kaldı düşünme artık
Anladım canımCanm çok haklsn bu yüzden iki hafta öncesine karar verdim ama düğün günü yapamam cidden bende aşırı heyecan ve endişe oluyor o gün kötü olurum o yuzden
Çok sevindim canım gözün aldınKızlar merhaba, bugun işlemi yaptıralı tam 30 gun oldu ve az once doktor kontrolunden cıktım. Sonuç mu ? Doktora woaw bu kanamazsa daha hiçbiri kanamaz dedirtecek kadar iyi tutmuş.
Amin canım hepimizinkini etsin inşallahCnm çok sevindim adına Allah daha iyi etsin inş bundan sonraki hayatını
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim inşallah seninde hayırlı musmutlu haberlerini alacağızAnkara’da olup kalıcı ve dikişin anlaşılmama ihtimali olduğuna inanmıyorum. İz az ya da çok illaki belli olur. Orjinal zar sanmak için bence kör bakmak gerekir. Geçici konusuna gelince kanama garanti. Buradan çok kişi ile görüştüğüm gibi gittiğim doktorlar da geçiciyi tavsiye etti. Turgay beyin işlemleri dışında problemsiz (2-3 kişi problemli oldu ama kendisinden kaynaklı olduğunu söyledi) olanını henüz görmedim. Geçici üstten dokunma ile farkedilecek bir şey değil. Oral ve parmak sokma olmadığı sürece de belli olmaz. İyice aralayıp Işık’ta bakarsa tabii ki görür. Dikişler de çok ince ve yumuşak. Hatta bi arkadaş 10 gün sonra falan düştü ama saç kılı gibiydi eşim görse saç kılı sanardı, ben bildiğim için anladım ki eşim de çok cin biridir demişti. Geçici olup dönen herkes sonradan olumlu şeyler yazdı. Ben de geçici yaptıracağım. Müsait zamanımda isteyen olursa eğer geçmişte konuştuğum arkadaşların yazdıklarını da özelden atabilirim geçici işlem olup sonuç elde edenlerin. Şu an söz telaşından müsait değilim. İlk fırsatta özelden yazanlara dönebilirim
inşallah alacağızz:)Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim inşallah seninde hayırlı musmutlu haberlerini alacağız
Sağol canım inşallah güzel haberler veririm sizeCanım hayırlı olsun senin adına çok sevindim inşallah seninde hayırlı musmutlu haberlerini alacağız
Teşekkür ederim canım benim inşallahinşallah alacağızz:)
Hayırlı olsun söz telaşın var çok güzel çok heyecanlı ben de sıramı bekliyorum bir buçuk ay sonra ❤Sağol canım inşallah güzel haberler veririm sizekurtulana kadar yaptırabilirim inşallah işlemi de biter diyorum sadece işlemi yaptıracak zamanı bulmak sorun
Hayırlısı ile düğünü atlatalım da canım söz oldu şimdi nişan telaşı başladı 1-2 ay var ama rahat değilim hiç. Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin. Sana da az kalmış :)Hayırlı olsun söz telaşın var çok güzel çok heyecanlı ben de sıramı bekliyorum bir buçuk ay sonra ❤
Hayırlısı ile düğünü atlatalım da canım söz oldu şimdi nişan telaşı başladı 1-2 ay var ama rahat değilim hiç. Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin. Sana da az kalmış :)
[/QU
Evett canım hayırlı olsun inşallah içini rahat tut her şey çok güzel olacak inanıyorum bunasırayla güçlü bir şekilde hallediyoruz işte bak ne güzel dermansız dert değil çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?