Kontrolü de Turgay beye ile oldun canım? Çok sevindim gözün aydın

sevindim senin adına canım

Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın darısı başımıza yolun açık olsun kuzum..

Kontrolü de Turgay beye ile oldun canım? Çok sevindim gözün aydın
Evet canım, turgaya gıttım yine kontrole. Baska doktora gostermeyecegım. Tutmamış diyebılır.ticari amac gozetebılır. Turgay hocaya guvendım ben. Tutmazsa ıstatıstıklerını dusurmek ıstemez sonuçta tutmamış bu kanamaz derdi diye dusunuyorum

Çok çok sevindim canım Rabbim bundan sonraki hayatında musmutlu olmayı nasip etsin inşallah

Canım bencede senin psikolojik her zaman çorba içmektende olmuş muhtemelen vücut alışıyor yediklerimize sonrada etkisi kalmıyor ama bişey olmamıştır Allah’ın izniyle çoğu gitti azı kaldı düşünme artık

Aynen kesinlikle başka açıklaması yok bence de. Bekliyorum artık hayırlısıyla

Çok sevindim canım gözün aldın

Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim inşallah seninde hayırlı musmutlu haberlerini alacağız

Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim inşallah seninde hayırlı musmutlu haberlerini alacağız
Sağol canım inşallah güzel haberler veririm size kurtulana kadar yaptırabilirim inşallah işlemi de biter diyorum sadece işlemi yaptıracak zamanı bulmak sorun

Sağol canım inşallah güzel haberler veririm size kurtulana kadar yaptırabilirim inşallah işlemi de biter diyorum sadece işlemi yaptıracak zamanı bulmak sorun
Hayırlı olsun söz telaşın var çok güzel çok heyecanlı ben de sıramı bekliyorum bir buçuk ay sonra ❤

Hayırlı olsun söz telaşın var çok güzel çok heyecanlı ben de sıramı bekliyorum bir buçuk ay sonra ❤
Hayırlısı ile düğünü atlatalım da canım söz oldu şimdi nişan telaşı başladı 1-2 ay var ama rahat değilim hiç. Rabbim hepimize güzel günler nasip etsin. Sana da az kalmış :)

Çok şükür kuzum bakalım inşallah güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…