Kızlar merhaba uzun zamandır bende bu formu takip ediyorum sizinle aynı sıkıntıları paylaşıyorum 3 aydır bu sorunla yüzleşiyorum ben tam bi birliktelik yaşamadım yanlıslıkla oldu bunu yaşadığım erkek arkadaşım hala hayatımda ve biz 7 yıldır birlikteyiz doktora gittiğimde 2 yırtığım olduğunu söyledi erkek arkadaşım böyle bişe yaşadıktan sonra asla tekrarlayalım demedi pskojim çok bozuktu bana çok destek oldu bu konuda ama ben yinede kendimi kötü hizsediyorum şimdi askere gitcek gelince isteme yaparız falan diye konuşuk bu olay olmadan zaten konusuyoduk tabi ama içim bi türlü rahat etmiyo beni sevdiğini çok iyi biliyorum her koşulda yanımda hissettiriyoda bunu bana ama ne bilim sizce ne yapmalıyım içim bi türlü rahat etmiyo benim pskolojik olarak sanırım

Ay kizlar inanin anlamadim ... Bi netten bakiyim dedim .. bosvern. Bence siz zaten cok ozel ve guzel kadinlarsniz ne icin kim icin yaptircaksniz genede rabbim mecbur birakmasin ..

Kızlar ben kızlık zarı ameliyatı halen olmadım yani vakit daha çok da önce bu bilgiyi vereyim dedim. Şimdi bir sorun var spora başladım egzersizler vs işte 1 hfta olmadı daha 2.gidişim salona daha neyse adetim biteli 10 gün oldu ve bugün spordn geldiğimde günlük ped devamlı kullanırım sürekli değiştiririm lavoda da pedde hafif kanlı şeffaf da olan bir akıntım olduğunu gördüm. Sebebi nedir sizce yaşayanınız var mı. Bu arada idrar yolu enfeksiyonum da var ama ilaç kullanmıyorum doktor vermedi.

Peki haklisin kendince. Ama ya sonrasi evliliginiz huzurunz o kan olunca guzelmi gidicek:???) Keske toplulumuz bu kadar skntili olmasaydi
Ben biri de beni sevsin diye yaptirmak isterdim. Cünkü kime anlattiysam eglenecek insan yerine koydu. Eli kolu ayagi olmasa bile sevecegim insan bi zarım yok diye sevmedi. Ne kadar kötü degil mi

Hayırdır canım sıkıntı nedir.
3 ay önce geldi bu durum benim başıma ilişki yaşamadım ama yanlışlıkla olan bişeydi 2 yerinde yırtık olduğunu öğrendim 7 yıllık bir birlikteliğim var şimdi askere gitcek bu olay olmadan öncede konusuyoduk aakerden gelince isteme olsun falan diye suanda aynı fikirde onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum her koşulda her konuda bana destek oluyo ama ben bu durumu atlatamıyorum çok değişik bi pskolojideyim bu olaydan sonra hiç bi şekilde birliktelik yaşamadık böyle bişe olsun demedide zaten hiç nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum

Şimdi bu olayı kimseye anlatmıyosun sadece sen ve sevgilin arasındaki bişe yerin kulağı vardır bunu bilen erkek seni kullanmaya çalışır eğer gerçekten sevgilinle birbirinizi seviyosanız iş ciddiye binsin uzatmayın ama sırf bu yüzden yani kızlığım gitti ona mecburum psikolojisinden çıkın evet o sizi seviyor olabilir ama bu hayatta kimseye güven olmaz her an sizi terk edebilir buna da hazırlıklı olun

Kimseye anlatmadım anlatamamda ki zaten bu duyulursa benim hayatım biter kimse benim yüzüme bakmaz ben böyle biseyi nasıl yaptım bilmiyorum isteyerekte yapmadım zaten seviyorum onu o yüzden birlikteyim ama beni bırakırsa bu benim en büyük yıkımım olur asla kendime gelemem bu olaydan sonra

Ben biri de beni sevsin diye yaptirmak isterdim. Cünkü kime anlattiysam eglenecek insan yerine koydu. Eli kolu ayagi olmasa bile sevecegim insan bi zarım yok diye sevmedi. Ne kadar kötü degil mi
Bak arkadasim psikolojik olarak dogru bir toplumda yetistirilmedk degerlerimiz skydi aileler baskici ama unutmaki kendine vermedigin degeri kimse sana vermeyecek.. sen bugun gidip o zari diktir sonra gelsin biri sana asik olsun evlen erkek ya bu 1 ay veriyorum sorunlar baslar seni seven onun icin degil seni Sen gel oldugun icin gulusun bakisin kalbin icin sevsin inan bna bu yapacagin durustlukle dua bile etmen yeter guzel seyler yasaman icin ben senin yapmis oldugun durumu yanlis olarak kabul etmiyorum oan kararjn buydu yaptin bitti onune hayatina okumana calismana her ne yaoiosn ona bak illaki biri cikar karsina guzel arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…