Hayırlısı olsun canım nerden gideceksin istanbulaKızlar 10 ocağa randevu aldım turgay hocaya
Ara ara anasayfada görünce girip okuyorum ben de bu konuyuNeden oluyorsunuzki kizlar bunu ?
Kızlar 1
ÖLMEMEK, İNTİHAR ETMEMEK , REZİL OLMAMAK İÇİN.Neden oluyorsunuzki kizlar bunu ?
Hayırdır canım sıkıntı nedir.kızlar kimseyle konusup dertlesemiyorum sizinle konusmaya ihtiyacım var
Yakınsın zaten sana daha rahat olur kontrol vs oluncaİstanbuldayım canım ben
Peki haklisin kendince. Ama ya sonrasi evliliginiz huzurunz o kan olunca guzelmi gidicek:???) Keske toplulumuz bu kadar skntili olmasaydiÖLMEMEK, İNTİHAR ETMEMEK , REZİL OLMAMAK İÇİN.
herkes FARKLI ŞEKİLLERDE kaybetmiş herkesin hikayesi farklı
Ben biri de beni sevsin diye yaptirmak isterdim. Cünkü kime anlattiysam eglenecek insan yerine koydu. Eli kolu ayagi olmasa bile sevecegim insan bi zarım yok diye sevmedi. Ne kadar kötü degil miPeki haklisin kendince. Ama ya sonrasi evliliginiz huzurunz o kan olunca guzelmi gidicek:???) Keske toplulumuz bu kadar skntili olmasaydi
3 ay önce geldi bu durum benim başıma ilişki yaşamadım ama yanlışlıkla olan bişeydi 2 yerinde yırtık olduğunu öğrendim 7 yıllık bir birlikteliğim var şimdi askere gitcek bu olay olmadan öncede konusuyoduk aakerden gelince isteme olsun falan diye suanda aynı fikirde onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum her koşulda her konuda bana destek oluyo ama ben bu durumu atlatamıyorum çok değişik bi pskolojideyim bu olaydan sonra hiç bi şekilde birliktelik yaşamadık böyle bişe olsun demedide zaten hiç nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorumHayırdır canım sıkıntı nedir.
Şimdi bu olayı kimseye anlatmıyosun sadece sen ve sevgilin arasındaki bişe yerin kulağı vardır bunu bilen erkek seni kullanmaya çalışır eğer gerçekten sevgilinle birbirinizi seviyosanız iş ciddiye binsin uzatmayın ama sırf bu yüzden yani kızlığım gitti ona mecburum psikolojisinden çıkın evet o sizi seviyor olabilir ama bu hayatta kimseye güven olmaz her an sizi terk edebilir buna da hazırlıklı olun3 ay önce geldi bu durum benim başıma ilişki yaşamadım ama yanlışlıkla olan bişeydi 2 yerinde yırtık olduğunu öğrendim 7 yıllık bir birlikteliğim var şimdi askere gitcek bu olay olmadan öncede konusuyoduk aakerden gelince isteme olsun falan diye suanda aynı fikirde onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum her koşulda her konuda bana destek oluyo ama ben bu durumu atlatamıyorum çok değişik bi pskolojideyim bu olaydan sonra hiç bi şekilde birliktelik yaşamadık böyle bişe olsun demedide zaten hiç nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum
Kimseye anlatmadım anlatamamda ki zaten bu duyulursa benim hayatım biter kimse benim yüzüme bakmaz ben böyle biseyi nasıl yaptım bilmiyorum isteyerekte yapmadım zaten seviyorum onu o yüzden birlikteyim ama beni bırakırsa bu benim en büyük yıkımım olur asla kendime gelemem bu olaydan sonraŞimdi bu olayı kimseye anlatmıyosun sadece sen ve sevgilin arasındaki bişe yerin kulağı vardır bunu bilen erkek seni kullanmaya çalışır eğer gerçekten sevgilinle birbirinizi seviyosanız iş ciddiye binsin uzatmayın ama sırf bu yüzden yani kızlığım gitti ona mecburum psikolojisinden çıkın evet o sizi seviyor olabilir ama bu hayatta kimseye güven olmaz her an sizi terk edebilir buna da hazırlıklı olun
Bak arkadasim psikolojik olarak dogru bir toplumda yetistirilmedk degerlerimiz skydi aileler baskici ama unutmaki kendine vermedigin degeri kimse sana vermeyecek.. sen bugun gidip o zari diktir sonra gelsin biri sana asik olsun evlen erkek ya bu 1 ay veriyorum sorunlar baslar seni seven onun icin degil seni Sen gel oldugun icin gulusun bakisin kalbin icin sevsin inan bna bu yapacagin durustlukle dua bile etmen yeter guzel seyler yasaman icin ben senin yapmis oldugun durumu yanlis olarak kabul etmiyorum oan kararjn buydu yaptin bitti onune hayatina okumana calismana her ne yaoiosn ona bak illaki biri cikar karsina guzel arkadasimBen biri de beni sevsin diye yaptirmak isterdim. Cünkü kime anlattiysam eglenecek insan yerine koydu. Eli kolu ayagi olmasa bile sevecegim insan bi zarım yok diye sevmedi. Ne kadar kötü degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?