- 6 Kasım 2018
- 28
- 15
- 8
- 32
Isi uzatma hemen yuzukleri taktir ha askerden once ha askerden once uzayan ise b.... Bulasir demis buyuklerKimseye anlatmadım anlatamamda ki zaten bu duyulursa benim hayatım biter kimse benim yüzüme bakmaz ben böyle biseyi nasıl yaptım bilmiyorum isteyerekte yapmadım zaten seviyorum onu o yüzden birlikteyim ama beni bırakırsa bu benim en büyük yıkımım olur asla kendime gelemem bu olaydan sonra
Nasıl yani askerden önce mi yapmamız gerekiyo uzun zaman geçtiği için mi diyosunIsi uzatma hemen yuzukleri taktir ha askerden once ha askerden once uzayan ise b.... Bulasir demis buyukler
Dilerim güvendiğine değer bir insandır. Dilerim haketmeyen birine güvenmiyorsundur bizim gibi.Çok kötü durumdayım gerçekten morelim çok bozuk ben şuan çalışmıyorumda operasyon mu olsam diye çok düşündüm ama şuan maddi imkanımda yok bunun için sevgilime söylesem böyle bişe yapmak istediğimi ne düşünür bilmiyorumda çok kırılır ona güvenmediğim için ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Umarım öyledir bunca yılımı onunla geçirdim bütün ilklerimi onunla yaşadım beni bu şekilde bide bu durumdayken tek başıma bırakırsa dayanamam ben kaldıramam bu yükü ya sonum olacak ya sonsuzum çaresi olan bise içinde bulunduğumuz durum ama bu çok ağır bir yük rabbim kimseye taşıyamıyacağı bi yükü vermesinDilerim güvendiğine değer bir insandır. Dilerim haketmeyen birine güvenmiyorsundur bizim gibi.
Amin inşallah. Şahsen benim taşıyabileceğim bi yük değildi ama öldürmeyen dert beni süründürdü. İnşallah sonunda gün yüzü görürümUmarım öyledir bunca yılımı onunla geçirdim bütün ilklerimi onunla yaşadım beni bu şekilde bide bu durumdayken tek başıma bırakırsa dayanamam ben kaldıramam bu yükü ya sonum olacak ya sonsuzum çaresi olan bise içinde bulunduğumuz durum ama bu çok ağır bir yük rabbim kimseye taşıyamıyacağı bi yükü vermesin
Senin durumun ne pekiAmin inşallah. Şahsen benim taşıyabileceğim bi yük değildi ama öldürmeyen dert beni süründürdü. İnşallah sonunda gün yüzü görürüm
Bende senn gibiydim sevdim bir anlık bir olay la bende de yırtılma var bana bazı doktor kanamam olur dedi bazısı yeterli olmaz kanamaya dedi hranti olsun diye yaptırcam ben geçici ama şöyle biz sözle dik ve sözle ince bu aynı şeyi tekrarlamak istedi istediğini vermedikçe de hıröınlaştı dahası yalanları ortaya çıktı ailem zaten istemeye istemeye verdiler beni bende 3 hfta snra sözü attım. Ne yaşadıysam kendim yaşadım kendim de çözerim. Güçlü ol. Olmak zorundasın. Sakın bu olay oldu diye mecbur muş gibi ipleri eline verme büyük oyun olur senin için. Beni bırakmaz sanıyordu ağzıma etti ama bak sözü attım. Evlenip burnumda gelmesindense şimdi çile çekerim daha iyi. Herşey olacağına varıyor. Beni tehdit ett ailene söylerim diye bende söyle dedim söylemezsen adam değilsin dedim hodri meydan dedim beni saf sessiz bişey sandı çünkü her yaptığına sessiz kalmıştım alışmıştı.böylr yapınca geri adım attı şimdi sesi soluğu yok. Allaha da bunu ondan çıkarsın. Bunu yaşamadan ölmesin. Ve evlenemesin.Kimseye anlatmadım anlatamamda ki zaten bu duyulursa benim hayatım biter kimse benim yüzüme bakmaz ben böyle biseyi nasıl yaptım bilmiyorum isteyerekte yapmadım zaten seviyorum onu o yüzden birlikteyim ama beni bırakırsa bu benim en büyük yıkımım olur asla kendime gelemem bu olaydan sonra
Insallah en kısa zamanda çözersin allah yardımcımız olsun şimdilik öyle bise istemedi benden asla benim çünkü bu konuda hassas olduğumu biliyo o andan beri asla beni kıracak üzecek bir davranışta bulunmadı herşeyimle ilgileniyo üstüme düşüyo ama işe insanın aklında hep bi acaba oluyo sonrasını düşnmek zorundayız tabi bi anlk hata hayatımıza mal oluyo resmen keşke olmasaydı diyorum ama olan oldu bi kere peki sen doktora gittiğinde ne dedi bana 2 yerden yırtılma var dediBende senn gibiydim sevdim bir anlık bir olay la bende de yırtılma var bana bazı doktor kanamam olur dedi bazısı yeterli olmaz kanamaya dedi hranti olsun diye yaptırcam ben geçici ama şöyle biz sözle dik ve sözle ince bu aynı şeyi tekrarlamak istedi istediğini vermedikçe de hıröınlaştı dahası yalanları ortaya çıktı ailem zaten istemeye istemeye verdiler beni bende 3 hfta snra sözü attım. Ne yaşadıysam kendim yaşadım kendim de çözerim. Güçlü ol. Olmak zorundasın. Sakın bu olay oldu diye mecbur muş gibi ipleri eline verme büyük oyun olur senin için. Beni bırakmaz sanıyordu ağzıma etti ama bak sözü attım. Evlenip burnumda gelmesindense şimdi çile çekerim daha iyi. Herşey olacağına varıyor. Beni tehdit ett ailene söylerim diye bende söyle dedim söylemezsen adam değilsin dedim hodri meydan dedim beni saf sessiz bişey sandı çünkü her yaptığına sessiz kalmıştım alışmıştı.böylr yapınca geri adım attı şimdi sesi soluğu yok. Allaha da bunu ondan çıkarsın. Bunu yaşamadan ölmesin. Ve evlenemesin.
Insallah en kısa zamanda çözersin allah yardımcımız olsun şimdilik öyle bise istemedi benden asla benim çünkü bu konuda hassas olduğumu biliyo o andan beri asla beni kıracak üzecek bir davranışta bulunmadı herşeyimle ilgileniyo üstüme düşüyo ama işe insanın aklında hep bi acaba oluyo sonrasını düşnmek zorundayız tabi bi anlk hata hayatımıza mal oluyo resmen keşke olmasaydı diyorum ama olan oldu bi kere peki sen doktora gittiğinde ne dedi bana 2 yerden yırtılma var dedi
[/QUOTE
Ben o an soramadım doktora utandım bide yanımda erkek arkadaşım vardı daha çok utandım o durumda olmaktan kanamam olur mu diye sormadım senin kanaman çok olmuşmuydu peki
Başka biriyle sözlüyüm ve onunla kalan ömrümü mutlu şekilde geçirmek için çabalıyorumSenin duru
Senin durumun ne peki
Rabbim herkesin derdine dermanını versin inşallah. İşlem olmadım düğün öncesi geçici işlem olmayı planlıyorumİnsallah çok mutlu olursun atlatırsın bu günler senin için dua etcen hepimiz için tabi operaton oldun mu peki sen bende mi olsam diye düşünüyorum ama önce bi iş bulmam gerek tabi
Amin canım aminn banada sanki o daha mantıklı geliyo ama pskoloji açısından kalıcı daha iyi en azındn bi çaresi var öyle düşünüyorum geçicide başarısız olma ihtimali yokmus araşırdığım kadarıylaRabbim herkesin derdine dermanını versin inşallah. İşlem olmadım düğün öncesi geçici işlem olmayı planlıyorum
Tek yerde yırtık var dedi birisi kanama olur ama çok değil yırtık dedi. Diğerinde kanamam olmaz dediInsallah en kısa zamanda çözersin allah yardımcımız olsun şimdilik öyle bise istemedi benden asla benim çünkü bu konuda hassas olduğumu biliyo o andan beri asla beni kıracak üzecek bir davranışta bulunmadı herşeyimle ilgileniyo üstüme düşüyo ama işe insanın aklında hep bi acaba oluyo sonrasını düşnmek zorundayız tabi bi anlk hata hayatımıza mal oluyo resmen keşke olmasaydı diyorum ama olan oldu bi kere peki sen doktora gittiğinde ne dedi bana 2 yerden yırtılma var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?