Bu daha zor bi durumda bırakıyo insanı her doktor aynı şeyi söylemiyo insan hangisine inanacağını bilemiyo böyle oluncaTek yerde yırtık var dedi birisi kanama olur ama çok değil yırtık dedi. Diğerinde kanamam olmaz dedi
Rabbim kurtuluş nasip etsin de hangi işlemle olacaksa artık canım. Geçici günü geçirmez ve gidebilirsen iyi, kalıcı doğru doktora doğru teknikle olursan dikkat edebilirsen iyi. Yani iki işlemin de artısı eksisi var herkes kendine uygunu seçiyorAmin canım aminn banada sanki o daha mantıklı geliyo ama pskoloji açısından kalıcı daha iyi en azındn bi çaresi var öyle düşünüyorum geçicide başarısız olma ihtimali yokmus araşırdığım kadarıyla
Akıllı bir kız olup onu evine istemeye çağıracaksın. Ve sözünüz kesilsin3 ay önce geldi bu durum benim başıma ilişki yaşamadım ama yanlışlıkla olan bişeydi 2 yerinde yırtık olduğunu öğrendim 7 yıllık bir birlikteliğim var şimdi askere gitcek bu olay olmadan öncede konusuyoduk aakerden gelince isteme olsun falan diye suanda aynı fikirde onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum her koşulda her konuda bana destek oluyo ama ben bu durumu atlatamıyorum çok değişik bi pskolojideyim bu olaydan sonra hiç bi şekilde birliktelik yaşamadık böyle bişe olsun demedide zaten hiç nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum
Aynen canım bende pskolojim açısından düşünüyorum ama kendi ilimde bi doktor var onu arastırıyorum güvenilir gibi geliyo sadece 1 kere işlem sonrası kontrole çağrıyo tutmuş derse bi daha çağırmıyo ama bilemiyorum işe yorumlar falanda iyi gibi görünüyo şehir dışına çıkmam imkansz çünkü benimRabbim kurtuluş nasip etsin de hangi işlemle olacaksa artık canım. Geçici günü geçirmez ve gidebilirsen iyi, kalıcı doğru doktora doğru teknikle olursan dikkat edebilirsen iyi. Yani iki işlemin de artısı eksisi var herkes kendine uygunu seçiyor
Konusuyoruz zaten bu konuda ailesi arasındada konusulmus ama askerlik sürecini atlatmamız gerekiyo önce bunun içinAkıllı bir kız olup onu evine istemeye çağıracaksın. Ve sözünüz kesilsin
Hangi doktor o çok Merak ettim canımAynen canım bende pskolojim açısından düşünüyorum ama kendi ilimde bi doktor var onu arastırıyorum güvenilir gibi geliyo sadece 1 kere işlem sonrası kontrole çağrıyo tutmuş derse bi daha çağırmıyo ama bilemiyorum işe yorumlar falanda iyi gibi görünüyo şehir dışına çıkmam imkansz çünkü benim
Çocuj askere gitmeden gelsin bence3 ay önce geldi bu durum benim başıma ilişki yaşamadım ama yanlışlıkla olan bişeydi 2 yerinde yırtık olduğunu öğrendim 7 yıllık bir birlikteliğim var şimdi askere gitcek bu olay olmadan öncede konusuyoduk aakerden gelince isteme olsun falan diye suanda aynı fikirde onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum her koşulda her konuda bana destek oluyo ama ben bu durumu atlatamıyorum çok değişik bi pskolojideyim bu olaydan sonra hiç bi şekilde birliktelik yaşamadık böyle bişe olsun demedide zaten hiç nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum
Canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bana en yakın yer ora dr fatih adanacıoğlu diye bi doktor bi kaç kez aradım konustum emin gibi konusuyo ama bilmiyorum güvenmelimiyim acaba doğrumudur nasıl emin olabilirim bi fikrin var mı bu konudaHangi doktor o çok Merak ettim canım
Sacmalama ne operasyon u ya onunla olmuşsun o bunu mecbur kabul etmeli yaşlarınız kaç. Süreyi uzun tuttarsanız arada illaki ayrılık olur demedi demeÇok kötü durumdayım gerçekten morelim çok bozuk ben şuan çalışmıyorumda operasyon mu olsam diye çok düşündüm ama şuan maddi imkanımda yok bunun için sevgilime söylesem böyle bişe yapmak istediğimi ne düşünür bilmiyorumda çok kırılır ona güvenmediğim için ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten
Her doktor yapabildiğini söylüyor. Ama yaptığını söyleyen gerçek kişiler olması gerek bence. Bir sürü kişi mağdur oldu doktorun söyledikleri ve sahte hesapları yüzünden buradaCanım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bana en yakın yer ora dr fatih adanacıoğlu diye bi doktor bi kaç kez aradım konustum emin gibi konusuyo ama bilmiyorum güvenmelimiyim acaba doğrumudur nasıl emin olabilirim bi fikrin var mı bu konuda
Aileside o fikirde ama bazı sebeplerden dolayı iş durumları vs şeyler işte peki sen ndn askerden önce diye düşünüyosun sonrası zor mu sence korkuyorumÇocuj askere gitmeden gelsin bence
Bak burdaki çoğu kız bırakıldı hiç okumadın mı bir süre devam ettirip evli evinr köylü köyüne oluyor. Aklını başına al ve bu konuyu aç halledin benve yaşlarınız kaç.Aileside o fikirde ama bazı sebeplerden dolayı iş durumları vs şeyler işte peki sen ndn askerden önce diye düşünüyosun sonrası zor mu sence korkuyorum
Çocuğun aklına operasyon falan sokma sakın kızım ya çocuk kurtulmak ister sevse bile. Evlilik tek çare deAileside o fikirde ama bazı sebeplerden dolayı iş durumları vs şeyler işte peki sen ndn askerden önce diye düşünüyosun sonrası zor mu sence korkuyorum
15-20 gün dolaylarında sanırımKızlar normalde bu dikişler ne zaman Eriyor et et e ne zaman tutunuyor bilen var mı
Yok hiç bahsetmedim ona zaten ki böyle bişyden bahsetsem deliye döner ben onun beni sevdiğini biliyorum ama dediğin gibi bi an önce bişyler yapmamız lazm bu konuda aile problemlerini bildiğim için bu nişan konusunda çok üstüne gidemiyorum yaşım 25Çocuğun aklına operasyon falan sokma sakın kızım ya çocuk kurtulmak ister sevse bile. Evlilik tek çare de
Dişşli olsana yavrum ya ne problemş acımasana sen kendine acı bence. Söyle gelsin istesinYok hiç bahsetmedim ona zaten ki böyle bişyden bahsetsem deliye döner ben onun beni sevdiğini biliyorum ama dediğin gibi bi an önce bişyler yapmamız lazm bu konuda aile problemlerini bildiğim için bu nişan konusunda çok üstüne gidemiyorum yaşım 25
Keşke bende sevgilimle vs yapmış olsaydım o zaman her şey farklı olurduYok hiç bahsetmedim ona zaten ki böyle bişyden bahsetsem deliye döner ben onun beni sevdiğini biliyorum ama dediğin gibi bi an önce bişyler yapmamız lazm bu konuda aile problemlerini bildiğim için bu nişan konusunda çok üstüne gidemiyorum yaşım 25
Doğru söylüyosun aslında ama çok üsteleyince ters tepmesinden korkuyorum bide çünkü oda istediğinden bahsediyo bana ama şuan yapamdğm için sen söyleyince kendimi çaresiz işe yaramaz hissediyorum dedi bana o yüzden vicdan yaptım biraz benimle çok ilgili amaDişşli olsana yavrum ya ne problemş acımasana sen kendine acı bence. Söyle gelsin istesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?