Rabbim kurtuluş nasip etsin de hangi işlemle olacaksa artık canım. Geçici günü geçirmez ve gidebilirsen iyi, kalıcı doğru doktora doğru teknikle olursan dikkat edebilirsen iyi. Yani iki işlemin de artısı eksisi var herkes kendine uygunu seçiyor

Akıllı bir kız olup onu evine istemeye çağıracaksın. Ve sözünüz kesilsin

Aynen canım bende pskolojim açısından düşünüyorum ama kendi ilimde bi doktor var onu arastırıyorum güvenilir gibi geliyo sadece 1 kere işlem sonrası kontrole çağrıyo tutmuş derse bi daha çağırmıyo ama bilemiyorum işe yorumlar falanda iyi gibi görünüyo şehir dışına çıkmam imkansz çünkü benim

Hangi doktor o çok Merak ettim canım

Çocuj askere gitmeden gelsin bence

Hangi doktor o çok Merak ettim canım
Canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama bana en yakın yer ora dr fatih adanacıoğlu diye bi doktor bi kaç kez aradım konustum emin gibi konusuyo ama bilmiyorum güvenmelimiyim acaba doğrumudur nasıl emin olabilirim bi fikrin var mı bu konuda

Sacmalama ne operasyon u ya onunla olmuşsun o bunu mecbur kabul etmeli yaşlarınız kaç. Süreyi uzun tuttarsanız arada illaki ayrılık olur demedi deme

Her doktor yapabildiğini söylüyor. Ama yaptığını söyleyen gerçek kişiler olması gerek bence. Bir sürü kişi mağdur oldu doktorun söyledikleri ve sahte hesapları yüzünden burada

Aileside o fikirde ama bazı sebeplerden dolayı iş durumları vs şeyler işte peki sen ndn askerden önce diye düşünüyosun sonrası zor mu sence korkuyorum
Bak burdaki çoğu kız bırakıldı hiç okumadın mı bir süre devam ettirip evli evinr köylü köyüne oluyor. Aklını başına al ve bu konuyu aç halledin benve yaşlarınız kaç.

Aileside o fikirde ama bazı sebeplerden dolayı iş durumları vs şeyler işte peki sen ndn askerden önce diye düşünüyosun sonrası zor mu sence korkuyorum
Çocuğun aklına operasyon falan sokma sakın kızım ya çocuk kurtulmak ister sevse bile. Evlilik tek çare de

Çocuğun aklına operasyon falan sokma sakın kızım ya çocuk kurtulmak ister sevse bile. Evlilik tek çare de
Yok hiç bahsetmedim ona zaten ki böyle bişyden bahsetsem deliye döner ben onun beni sevdiğini biliyorum ama dediğin gibi bi an önce bişyler yapmamız lazm bu konuda aile problemlerini bildiğim için bu nişan konusunda çok üstüne gidemiyorum yaşım 25

Dişşli olsana yavrum ya ne problemş acımasana sen kendine acı bence. Söyle gelsin istesin

Keşke bende sevgilimle vs yapmış olsaydım o zaman her şey farklı olurdu

Dişşli olsana yavrum ya ne problemş acımasana sen kendine acı bence. Söyle gelsin istesin
Doğru söylüyosun aslında ama çok üsteleyince ters tepmesinden korkuyorum bide çünkü oda istediğinden bahsediyo bana ama şuan yapamdğm için sen söyleyince kendimi çaresiz işe yaramaz hissediyorum dedi bana o yüzden vicdan yaptım biraz benimle çok ilgili ama

Nasıl yani nasıl oldu seninki özel değilse tabi bizde tam birlikte olmadık ama oldu olan tabi ondan sonrasınıda hiç yasamadık yasamakta istemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…