Aynen ama ameliyat olmadan önce bidaha sorucam başka doktorlara hangi cevabı ağırlıklı olarak alırsam ona göre hareket edicemBu daha zor bi durumda bırakıyo insanı her doktor aynı şeyi söylemiyo insan hangisine inanacağını bilemiyo böyle olunca
Aynen en mantıklısı o olur bi kaç doktora daha git bakalm umarım gerek kalmaz işleme bende sadece 1 doktora gittim acaba bende mi gitsem baska doktorlaraAynen ama ameliyat olmadan önce bidaha sorucam başka doktorlara hangi cevabı ağırlıklı olarak alırsam ona göre hareket edicem
Benim de üniversitede geldi bu olay başıma iki yıllık bir birliktelikti istemeden oldu. O akşam bana ben zaten evlilik düşünüyordum arkamı dönüp gideceğimi mi sanıyorsun okulu bitir yaza nişan söz yaparız gibi vaatlerde bulundu. Tabii insan o an güvenmek istiyor başka çare de yok. Güvendim arkası da geldi sonradan. Mezun olup memlekete döndükten sonra işler değişti bana çıktı bir gün bu işlemi yaptıralım bu psikolojiden kurtulalım gibi şeyler söyledi. Yaptırdık ağlaya ağlaya gittim. Sonuç şu bu insan kendi ayrılmadı ama o noktaya getirmek için elinden geleni yaptı. Ayrıldım hayatımda da verdiğim en doğru karardı. Şu an başka biriyle birlikteyim. Diyeceğim o ki güvenme kimseye güzelim bu senelerdir birlikte olduğun bir insan olsa bile. Çalışıyormuşsun da parayı denk getirip işlemi olmaya bak en azından psikolojik olarak iyi hissedersin. Sevgilinle de olur olmaz nasip kısmet. İnşallah bizim karşımıza çıkan insan müsveddeleri gibi değildir ve yaptığı şeyin arkasında durur. Ama bu oldu diye de mecbur değilsin bunu da unutma her şeyin çözümü var hakkında hayırlısı olur inşallah.Kızlar merhaba uzun zamandır bende bu formu takip ediyorum sizinle aynı sıkıntıları paylaşıyorum 3 aydır bu sorunla yüzleşiyorum ben tam bi birliktelik yaşamadım yanlıslıkla oldu bunu yaşadığım erkek arkadaşım hala hayatımda ve biz 7 yıldır birlikteyiz doktora gittiğimde 2 yırtığım olduğunu söyledi erkek arkadaşım böyle bişe yaşadıktan sonra asla tekrarlayalım demedi pskojim çok bozuktu bana çok destek oldu bu konuda ama ben yinede kendimi kötü hizsediyorum şimdi askere gitcek gelince isteme yaparız falan diye konuşuk bu olay olmadan zaten konusuyoduk tabi ama içim bi türlü rahat etmiyo beni sevdiğini çok iyi biliyorum her koşulda yanımda hissettiriyoda bunu bana ama ne bilim sizce ne yapmalıyım içim bi türlü rahat etmiyo benim pskolojik olarak sanırım
Amin canım amin umarım arkasında durur beni yarı yolda bırakmazBenim de üniversitede geldi bu olay başıma iki yıllık bir birliktelikti istemeden oldu. O akşam bana ben zaten evlilik düşünüyordum arkamı dönüp gideceğimi mi sanıyorsun okulu bitir yaza nişan söz yaparız gibi vaatlerde bulundu. Tabii insan o an güvenmek istiyor başka çare de yok. Güvendim arkası da geldi sonradan. Mezun olup memlekete döndükten sonra işler değişti bana çıktı bir gün bu işlemi yaptıralım bu psikolojiden kurtulalım gibi şeyler söyledi. Yaptırdık ağlaya ağlaya gittim. Sonuç şu bu insan kendi ayrılmadı ama o noktaya getirmek için elinden geleni yaptı. Ayrıldım hayatımda da verdiğim en doğru karardı. Şu an başka biriyle birlikteyim. Diyeceğim o ki güvenme kimseye güzelim bu senelerdir birlikte olduğun bir insan olsa bile. Çalışıyormuşsun da parayı denk getirip işlemi olmaya bak en azından psikolojik olarak iyi hissedersin. Sevgilinle de olur olmaz nasip kısmet. İnşallah bizim karşımıza çıkan insan müsveddeleri gibi değildir ve yaptığı şeyin arkasında durur. Ama bu oldu diye de mecbur değilsin bunu da unutma her şeyin çözümü var hakkında hayırlısı olur inşallah.
Kendim bozdum yani birliktelik olmadı. Parmak vsNasıl yani nasıl oldu seninki özel değilse tabi bizde tam birlikte olmadık ama oldu olan tabi ondan sonrasınıda hiç yasamadık yasamakta istemiyorum tabi
Anladım canım umarım en kısa zamanda sonuç alırsın sen işlem yaptırmıssın sanırımKendim bozdum yani birliktelik olmadı. Parmak vs
Evet haftaya kontrolum var 17 sinde daha doğrusu 4 gün sonraAnladım canım umarım en kısa zamanda sonuç alırsın sen işlem yaptırmıssın sanırım
İnsallah güzel haberler alırsında kurtulursun artık canım bu dertten bende bi doktor arastrdm ama emin olamıyorum bi türlü nasıl emin olcam kesin konusuyo ama benim istanbula faln gitme imkanımda yok yoksa bende turgay beye gitmek isterdim herkez onun iyi bir doktor oldugundan bahsetmisEvet haftaya kontrolum var 17 sinde daha doğrusu 4 gün sonra
Bilmiyorum ki canım nerde ki doktor bu ? Nerde iyi olduğunu duydun adı vs ne ? Evet Turgayın sonucu sen de bi hata olmadıgı sürece tutuyor canım. Şuan sonucumu bilmiyorum bakacaz artık.İnsallah güzel haberler alırsında kurtulursun artık canım bu dertten bende bi doktor arastrdm ama emin olamıyorum bi türlü nasıl emin olcam kesin konusuyo ama benim istanbula faln gitme imkanımda yok yoksa bende turgay beye gitmek isterdim herkez onun iyi bir doktor oldugundan bahsetmis
Adanada internetten buldum aradım görüştüm kendinden emin konusuyo sonuc alanlarda yazms sitesinden özel bi klinik dr fatih adanacıoğlu diye bi doktor sadece 1 ay sonra kontrole çağrıyo düğn öncesi falan çağırmıyomus ama nasıl emin olabilirim onu bilmiyorum bi sende bakarmsn rica etsem internetten benim için senin düşüncen ne olcak bakalmBilmiyorum ki canım nerde ki doktor bu ? Nerde iyi olduğunu duydun adı vs ne ? Evet Turgayın sonucu sen de bi hata olmadıgı sürece tutuyor canım. Şuan sonucumu bilmiyorum bakacaz artık.
Zaten her doktor kendinden emin konuşurda . Canım baktım da bilmiyorum ki düğüne son günler kala tekrar Sıkıntı olmuşsa dikiş atıyorum dedi mi sana. Yani ameliyattan bir ay sonra çağırıyorsa tutup tutmadıgına bakmak içindir zaten de ama işte son kontrole çağırıyor mu düğünden önceAdanada internetten buldum aradım görüştüm kendinden emin konusuyo sonuc alanlarda yazms sitesinden özel bi klinik dr fatih adanacıoğlu diye bi doktor sadece 1 ay sonra kontrole çağrıyo düğn öncesi falan çağırmıyomus ama nasıl emin olabilirim onu bilmiyorum bi sende bakarmsn rica etsem internetten benim için senin düşüncen ne olcak bakalm
Burdan yaptıran kızlar var mı peki okudun mu hi.çAdanada internetten buldum aradım görüştüm kendinden emin konusuyo sonuc alanlarda yazms sitesinden özel bi klinik dr fatih adanacıoğlu diye bi doktor sadece 1 ay sonra kontrole çağrıyo düğn öncesi falan çağırmıyomus ama nasıl emin olabilirim onu bilmiyorum bi sende bakarmsn rica etsem internetten benim için senin düşüncen ne olcak bakalm
Özellikle sordum canım çağırmıyorum dedi hatta o şekilde çağıranlar geçici yapıyo o yüzden inanmayın dedi benim dediklerimi uygularsan ilaçları düzenli kullanırsan sıkıntı olmaz dedi 1 ay sonrada sadece tutup tutmadığinı kontrol için çağrıyorum ilk gittiğinde ve sonraki gittiğinde muayene ücteride almıyolarmş bi gidip baktırsam mı önce diyorum bendeZaten her doktor kendinden emin konuşurda . Canım baktım da bilmiyorum ki düğüne son günler kala tekrar Sıkıntı olmuşsa dikiş atıyorum dedi mi sana. Yani ameliyattan bir ay sonra çağırıyorsa tutup tutmadıgına bakmak içindir zaten de ama işte son kontrole çağırıyor mu düğünden önce
Sitesinde vardı geri dönüş yapanlar ama bu formda duymadm tabi sekreteri bana whatsaptan atmştı kalıcı olup sonuç alanların msjlarını ama emin olmak mesele işteBurdan yaptıran kızlar var mı peki okudun mu hi.ç
Doktora şunu sorarsan iyi m kötümü diktiğini anlarsın. Deki dikim tarzınız nasıl anlatabilir midiniz de ? İçteki eski kızlık zarını mı dikiyorsunuz yoksa vajina duvarından et diğer adıyla (flep) kaldırım yeni kızlık mı yapıyorsunuz bunu sor anlarsın i yi olup olmadığınıAdanada internetten buldum aradım görüştüm kendinden emin konusuyo sonuc alanlarda yazms sitesinden özel bi klinik dr fatih adanacıoğlu diye bi doktor sadece 1 ay sonra kontrole çağrıyo düğn öncesi falan çağırmıyomus ama nasıl emin olabilirim onu bilmiyorum bi sende bakarmsn rica etsem internetten benim için senin düşüncen ne olcak bakalm
Benim daha önceki doktor eski kızlığı diktiği için sağolsun tutmadı yani.Sitesinde vardı geri dönüş yapanlar ama bu formda duymadm tabi sekreteri bana whatsaptan atmştı kalıcı olup sonuç alanların msjlarını ama emin olmak mesele işte
Hiç o şekilde sormadım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım çok sağol ben bi arayayım şimdi bakalım ne diycek geri dönim sanaDoktora şunu sorarsan iyi m kötümü diktiğini anlarsın. Deki dikim tarzınız nasıl anlatabilir midiniz de ? İçteki eski kızlık zarını mı dikiyorsunuz yoksa vajina duvarından et diğer adıyla (flep) kaldırım yeni kızlık mı yapıyorsunuz bunu sor anlarsın i yi olup olmadığını
Tamam sorbakalım canım flep tarzında yapıyosa tutar yani sen de iyi bakarsan.Hiç o şekilde sormadım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım çok sağol ben bi arayayım şimdi bakalım ne diycek geri dönim sana
Canım görüstüm şimdi eski zarı dikmiyorum flep yöntemiyle yeni bir zar oluşturuyorum dedi isterseniz görüşmeye gelebilirsiniz dedi daha iyi bilgi veririm dedi muayene ücreti ödemenize gerek yok dedi normal hayatına devam edebilirsin sıkıntı olmaz çift kat yapıyorum dedi bideTamam sorbakalım canım flep tarzında yapıyosa tutar yani sen de iyi bakarsan.
Bende 18 inde olucam işte bakalımEvet haftaya kontrolum var 17 sinde daha doğrusu 4 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?