Tamam bi git resim üzerinde anlatabilir misiniz nasıl yaptığınızı vs de detaylı bilgiyle sonra yaptırmak istiyorum de pat diye o masaya yatma yaptırdıktan somra da resim çektir incele ben turgaya da çektirmiştim öbür doktorada malesef öbür doktorun anladığım kadarıyla geçici yapmış bana burada çoğu kıza resim attım hepsi de bu doktor sana resmen geçici yapmış dediler.. Turgay resim üzerinde anlattı mantığıma da uydu açıkçası eski zarı dikse boşuna tutmasını bekleme yani.

Tamam canım dediğin gibi yapcam ama çok korkuyorum oraya gitmekten iste nasıl basa çıkarım bilmiyorum bide erkek arkadasım sürekli arar beni her yere o götürüyo beni tek bırakmıyo ondan habersiz suan gidemem sanırım askere gitcek ya o zaman mı halletsem acaba askerden sonra isteme yaparız diyo oda zaten onunla yasadım bunu beklesem mi acaba onu yada o askerdeyken halletsem mi

Yani bu durumu biliyorsa neden diktiriyorsun evlenin ama ileride tekrar beraber olmak isterki senle boşuna dikim yapmıyor musun? Tekrar istemeyecekse bunu senden dikimi o yokken yaptır tabiki . Çünkü evde yatsan daha iyi olur buluşmaya sürekli çıkarsın malum o bölgenin üzerine oturursun falan sıkıntı olur yakın zaman da mı gidiyor

Öyle bişe hiç teklif etmedi şuana kadar bana oda biraz hassas bi insan ben çok üzülüyodum ilk zamanlar çok destek oldu bana o konuda yanlıslıkla olmustu evlenene kadar bi daha asla böyle bise yapmıycaz dedim oda sen istemediğin sürece zaten yapmayız dedi bende istemiyorum zaten hep korkmusumdur iliskiye girmekten yakın şubat ayında gitcek işte ben pskojik olarak rahatsız hissediyorum kendimi anneme babama karşı çok sucluluk duyuyorum o yüzden hemen mi olsam diye düşndm ama isteme falan olayı var gelince öyle söylüyo bu olay olmadanda o şekilde konusmustk zaten korkuyorumda doktora gitmekten tek basıma ne yapsam beklesem mi acaba

Ya bunu yaptırınca sürekli yatmak mı gerekiyor ben KPSS’ye hazırlanıyorum sürekli masa başındayım çalışıyorum doğal olarak oturmam gerekiyor nasıl yapacam

Ya bunu yaptırınca sürekli yatmak mı gerekiyor ben KPSS’ye hazırlanıyorum sürekli masa başındayım çalışıyorum doğal olarak oturmam gerekiyor nasıl yapacam
İlk bir hafta 8 gün falan oturmasan daha iyi olucak ama yan oturursan sıkıntı olmas tek kalça üzerine oturacaksın onda bacakları çürüyor insanın

Beklemeden önce bi doktorla yüzyüze konuş yapış tarzını çizerek anlatmasını veya resmini de iste. Olmadı 6 ay zaten askerlik gelince istemeye gelsin. Hrm şubata çok var keşke bi isteme yapsa yani. Valla yıllandıkça b.ku çıkar ilişkinin benden söylemesi. Çözülür yani sen yine de bi muayeneye git iyice öğren canım.

Çok teşekkür ederim destek olduğun için canım allah razı olsun

İlk bir hafta 8 gün falan oturmasan daha iyi olucak ama yan oturursan sıkıntı olmas tek kalça üzerine oturacaksın onda bacakları çürüyor insanın
O şekilde de çalışamam ki erteleye erteleye bir hal oldum zaten bir an önce atlatmak istiyorum. Peki tuttu diyelim bir ay sonra spora başlamakta bir sakınca var mı yani polisliğe hazırlanıyorum aynı zamanda ve koşuyorum atlayıp zıplıyorum tuttuktan sonra bu sorun teşkil ediyor mu canım bilgin var mı ?

Evet ya snırım spor sıkıntılı olur diye biliyordum o bölgeyi açtırıp esnetecek şeyler yapmamalısın yine doktor a sormak lazım çünkü kalıcıyı yağtırdıktan sonra etleşiyor illaki ve öyle olsa bile biraz spora ve ders çalışmaya masa başında ara vermen gerekir sanırım

Anladım canım sağ ol

Bu işlemden sonra klozet şart mı doktorun verdiği kağıtta her türlü tuvalete oturabilirsin yazıyor bir kız ben normal tuvalete oturunca kanamam oldu yazmış

Offf ders ders çalısmam lazım çalışıyorum ama hiç bise anlamıyorum baska seyler düşünmekten beynim yandı resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…