- 6 Ekim 2019
- 29
- 12
- 38
Canım ben de 10. Günündeyim ilk günden beri alaturka kullandım hiç kanamam olmadı sakin hareketlerle oturursan hiç bir şey olmuyor. Alafrnaga varsa daha iyi tabiBu işlemden sonra klozet şart mı doktorun verdiği kağıtta her türlü tuvalete oturabilirsin yazıyor bir kız ben normal tuvalete oturunca kanamam oldu yazmış
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınCanım ben de 10. Günündeyim ilk günden beri alaturka kullandım hiç kanamam olmadı sakin hareketlerle oturursan hiç bir şey olmuyor. Alafrnaga varsa daha iyi tabi
Geçici için mi soruyorsun?Kızlar ben geldm:)) evlenen yok mu yakınlarda ?
sınavdan sonraya ertele dikim işlemi hem dikim hem ders çalışma olmaz yan oturman lazımOfff ders ders çalısmam lazım çalışıyorum ama hiç bise anlamıyorum baska seyler düşünmekten beynim yandı resmen ya
Suan yaptırmıyorum zaten pskolojim bozuk resmen çalıştığımdan hic bise alamıyorumsınavdan sonraya ertele dikim işlemi hem dikim hem ders çalışma olmaz yan oturman lazım
Oha o neymiş öyle 20 gün hiç kalkmayacakmışsın. Ben de oldum kalıcı işlem 10.günüm filan ilk gunden beri zimba gibiyim. Doktorum da dinlen ani hareket etme çok yorulma dedi ama okula gidebilirsin sıkıntı olmaz dedi yani. Çok abartmamış mi 20 gün ne demek. Artık otururken de sıkıntı yaşamıyorum.Kızlar bise sorcam size ben bi doktorla daha görüştüm kalıcı işlem için bana 20 gün hiç kalkmadan yatman gerek dedi operasyon öncesi ilaç vercem onları kullanman gerek dedi sigara içmemem gerekiyomus muayene ücreti 350 lira ve işlem içinde 7000 lira istiyo çok tuhaf geldi bana baska doktorlarlada görüstüm ben ama hic böyle şeylerden bahsetmediler
Hangi doktor canım dediginKızlar bise sorcam size ben bi doktorla daha görüştüm kalıcı işlem için bana 20 gün hiç kalkmadan yatman gerek dedi operasyon öncesi ilaç vercem onları kullanman gerek dedi sigara içmemem gerekiyomus muayene ücreti 350 lira ve işlem içinde 7000 lira istiyo çok tuhaf geldi bana baska doktorlarlada görüstüm ben ama hic böyle şeylerden bahsetmediler
Ben de korkuyorum pazartesi öğrenmiş olcam heyecanlıyımAynen canım bakalım korkuyorum biraz ama
Aynen herkez ertesi gun ise falan gittiginden bahsediyo 20 gün yatmak biraz garip geldi bana sadece lavaboya gitmek icin kalkcaksın hep yatcaksın dediOha o neymiş öyle 20 gün hiç kalkmayacakmışsın. Ben de oldum kalıcı işlem 10.günüm filan ilk gunden beri zimba gibiyim. Doktorum da dinlen ani hareket etme çok yorulma dedi ama okula gidebilirsin sıkıntı olmaz dedi yani. Çok abartmamış mi 20 gün ne demek. Artık otururken de sıkıntı yaşamıyorum.
Burdan ismini vermem dogru olur mu bilmiyorum ama formda hic adı geçmiyoHangi doktor canım dedigin
İnşAllah güzel olacak sonuç canım
Ben de korkuyorum pazartesi öğrenmiş olcam heyecanlıyım
İnşallahİnşAllah güzel olacak sonuç canım
Canım sen kime yaptırdınOha o neymiş öyle 20 gün hiç kalkmayacakmışsın. Ben de oldum kalıcı işlem 10.günüm filan ilk gunden beri zimba gibiyim. Doktorum da dinlen ani hareket etme çok yorulma dedi ama okula gidebilirsin sıkıntı olmaz dedi yani. Çok abartmamış mi 20 gün ne demek. Artık otururken de sıkıntı yaşamıyorum.
Oha 7 bin lira ne ya en iyi yapan doktora 3 kez yaptırılır o parayla. Böyle yüksek bir miktar talep eden doktorlara itibar etmeyin bu işlemin yükü bu kadar değil.Kızlar bise sorcam size ben bi doktorla daha görüştüm kalıcı işlem için bana 20 gün hiç kalkmadan yatman gerek dedi operasyon öncesi ilaç vercem onları kullanman gerek dedi sigara içmemem gerekiyomus muayene ücreti 350 lira ve işlem içinde 7000 lira istiyo çok tuhaf geldi bana baska doktorlarlada görüstüm ben ama hic böyle şeylerden bahsetmediler
İnşallah olumlu sonuç alırsın senin sen olumlu olursa gözüm kapalı Turgay beye gideceğim vallahiİnşallahumutluyumm
İnşallah canım benim kapalı görünüyor ama doktorun ağzından duyunca içim çok rahat olacak.İnşallah olumlu sonuç alırsın senin sen olumlu olursa gözüm kapalı Turgay beye gideceğim vallahi
Aynen canım banada çok yüksek geldi fiyatı ve süreci bu şekilde anlatması korkutucu yani baska bi doktorla daha görüstm oda garanti dedi ve yarı fiyatına yani normal hayatına devam edebilirsin sadece pansuman ve biraz hareketlerini kısıtlaman gerek o kadar dediOha 7 bin lira ne ya en iyi yapan doktora 3 kez yaptırılır o parayla. Böyle yüksek bir miktar talep eden doktorlara itibar etmeyin bu işlemin yükü bu kadar değil.
Kuzum bence senin ki olumlu olacak güzel yapmış doktor attığın fotoyu hatırlıyorum çok sağlamdı yani kesin tutmuştur hep evdeydin zaten inşallah güzel haberlerini alacağızİnşallah canım benim kapalı görünüyor ama doktorun ağzından duyunca içim çok rahat olacak.
İnşallah canım çok değişik duygular içindeyim çok karışığım mutluyum, umutluyum, şoktayım ne bilim iyi şeyler olsun Allahtan tek isteğim bundan sonrası güzel olsunKuzum bence senin ki olumlu olacak güzel yapmış doktor attığın fotoyu hatırlıyorum çok sağlamdı yani kesin tutmuştur hep evdeydin zaten inşallah güzel haberlerini alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?