BEN iki sene önce Ebru zülfikaroğluna yaptırmıştım 5500 vermiştim sonuş fos yatmamla kalkmam bir olmuştu :) çok bir miktar talep etmeyenler yapıyor bu işiAynen canım banada çok yüksek geldi fiyatı ve süreci bu şekilde anlatması korkutucu yani baska bi doktorla daha görüstm oda garanti dedi ve yarı fiyatına yani normal hayatına devam edebilirsin sadece pansuman ve biraz hareketlerini kısıtlaman gerek o kadar dedi
İnşallah olacak benden ip geldi kanama geldi biliyorsun dr la konuştum kontrol de tekrar bir işlem dikiş olma durumum var mı yok merak etme dikişe ihtiyacın yok dedi sen o kadar da dikkat ettin ve nasıl sıkı sıkı dikmiş kesinlikle tuttu herkese umut olsun pzt mutlu haberini vereceksin bize inşallahİnşallah canım çok değişik duygular içindeyim çok karışığım mutluyum, umutluyum, şoktayım ne bilim iyi şeyler olsun Allahtan tek isteğim bundan sonrası güzel olsun
Ayy inşallah inşallah rabbimin izniyleİnşallah olacak benden ip geldi kanama geldi biliyorsun dr la konuştum kontrol de tekrar bir işlem dikiş olma durumum var mı yok merak etme dikişe ihtiyacın yok dedi sen o kadar da dikkat ettin ve nasıl sıkı sıkı dikmiş kesinlikle tuttu herkese umut olsun pzt mutlu haberini vereceksin bize inşallah
EVet muayene de çektir iki fotoyu karşılaştıralım hem daha sonra merak edip bakmazsınAyy inşallah inşallah rabbimin izniyleBide sana bi resim atayım da bak pek bişey görünmüyor ama ben çekiştirmiyorum bozarım diye :) ama muhakkak resim çektircem tutmuşsa tutmamışsa da ikinci şansımı kullancam
İnşallah canım inşallah çok mutlu ol mutlu olalımİnşallah canım çok değişik duygular içindeyim çok karışığım mutluyum, umutluyum, şoktayım ne bilim iyi şeyler olsun Allahtan tek isteğim bundan sonrası güzel olsun
Canım çok sevindim allah bunda sonra yüzünü güldürsün insallah çok mutlu olKızlar ELHAMDÜLİLLAH TUTMUŞ DİKİMİM❤
iyi ki böyle becerikli hayat kurtaran doktorlarımız var doktorum TURGAY KARAKAYA Allahım ondan razı olsun iyi ki bana yol gösterdiniz @sakaryadanX iyi ki gelmişim mutlu dönüyorum kaç yıllık korkum kabusum bittiiiiiiiiii❤ ❤ ❤ ❤
Hep mutlu ol çok mutlu ol inşallah canımKızlar ELHAMDÜLİLLAH TUTMUŞ DİKİMİM❤
iyi ki böyle becerikli hayat kurtaran doktorlarımız var doktorum TURGAY KARAKAYA Allahım ondan razı olsun iyi ki bana yol gösterdiniz @sakaryadanX iyi ki gelmişim mutlu dönüyorum kaç yıllık korkum kabusum bittiiiiiiiiii❤ ❤ ❤ ❤
Allaha razı olsun sağolasın canım ama resim çektirmeyi unuttum sevinçten ve korkudan. Başta baya kurcaladı garipsedi sonra şırınganın iğne kısmının kutudaki halini soktu kurcaladı ben o an bi sıkıntı var sandım korktum ama vajina anatomik yapından kaynaklı olarak çok zor tutabilirdi, yani tutmayabilirdi kendimi tebrik ederim iyi olmuş tutmuş deyincr oh çektim tabi resCanım çok sevindim allah bunda sonra yüzünü güldürsün insallah çok mutlu ol
Çok sağol rabbim sizede nasip etsin çok basitmiş oldunbitti işte şükür.Hep mutlu ol çok mutlu ol inşallah canım ❤
Çok şükür kurtuldun bitti canım bundan sonra hiç düşünme sil aklından eski kötü günlerini yepyeni bir sayfa aç kendineAllaha razı olsun sağolasın canım ama resim çektirmeyi unuttum sevinçten ve korkudan. Başta baya kurcaladı garipsedi sonra şırınganın iğne kısmının kutudaki halini soktu kurcaladı ben o an bi sıkıntı var sandım korktum ama vajina anatomik yapından kaynaklı olarak çok zor tutabilirdi, yani tutmayabilirdi kendimi tebrik ederim iyi olmuş tutmuş deyincr oh çektim tabi res
Çok sağol rabbim sizede nasip etsin çok basitmiş oldunbitti işte şükür.
Çok şükür kurtuldun bitti canım bundan sonra hiç düşünme sil aklından eski kötü günlerini yepyeni bir sayfa aç kendine
Nedn acı hissettin ki acaba canımEvet canım gerçekten rüya gibi. Aslında kendim de bakınca anladım tuttuğunu ama psikoloji o ya illa duyacak ve doktor daha iyi anlar eder. 5 dk evirdi çekirdi çekti çekiştirdi canım çok yandı kendimi acıdan çekip durdum ya bi sorun oldu sandım korktum.
Sanırım etleşmiş ya çekiştirirken ağrı oldu. Sordum Aynur hanıma bişey olur mu bozulur mu diye yok canım bu işi yapıyoruz bişey olmaz dedi. Ne kadar pimpirikliyimNedn acı hissettin ki acaba canım
Aynen zarar vermezler tabi neyse canım 2 hafta daha sık disini sonra özgürsünSanırım etleşmiş ya çekiştirirken ağrı oldu. Sordum Aynur hanıma bişey olur mu bozulur mu diye yok canım bu işi yapıyoruz bişey olmaz dedi. Ne kadar pimpirikliyimhala acıyo. İki hafta daha oturmayacakmışım üstüne bide. Sıkıntı değil ben bir aydır oturduğumu hatırlamam pek
Merhaba herkese tutanlara çok sevindim yepyeni hayatınıza merhaba herşey gönlünüzce olsun inşallah Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.. Lütfen öncesi ve sonrası resmi olan varsa ve turgay hocaya dıktıren varsa banada özelden atabılırmı bende gıdıcem.. Allah bizlere de yardım etsin inşallah
Canım rica etsem banada atarmısın nasıl oluyo merak ettimAllah r
❤
Canım Allah razı olsun benim var silmeden atayım sana. Ama bugun çektirmeyi unuttum sana dün kendi çektiğimi dikim halini bide işlemsiz halini atayım. Şuanki halini de eve gidiyorum yoldayım gidince şuan oramm çok acıyor kurcalandığı için hafif ağrısı bitsin net çekmeye çalışcam onu da atarım sana
Yaaaa çok sevindimKızlar ELHAMDÜLİLLAH TUTMUŞ DİKİMİM❤
Çok sağol Allah razı olsun. Senin de dediğin gibi kolay kolay bozulmuyormuş dikişler ki o korkuyla gitmiştin bişey olmamıştı. . Ömrümüzden ömür gitti , bir ay yemekten içmekten kıstım kendimi ha doktor yap böyle diye tembihlemedi ben böyle dikkat ettim mükafatını bugun aldım şükür olsun. ❤Yaaaa çok sevindim ☺ gözünaydın biliyordum tutacağını ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?