Tabiki canım doktor dikiyor bırakıyor önemli olan senin koruman kurallara uyman doktor zaten işini yapıyor herşey bizde bitiyor sende emek verdin korudun artık kafan rahat özgürsün unut herşeyi de sil gitsinÇok sağol Allah razı olsun. Senin de dediğin gibi kolay kolay bozulmuyormuş dikişler ki o korkuyla gitmiştin bişey olmamıştı. . Ömrümüzden ömür gitti , bir ay yemekten içmekten kıstım kendimi ha doktor yap böyle diye tembihlemedi ben böyle dikkat ettim mükafatını bugun aldım şükür olsun. ❤
Kesinlikle öyle. Çok güzel bir duygu inşallah burdaki kızlarda tadar. Cesaretlenip yaptırsınlar kendimizi yememize değmiyormuş.Tabiki canım doktor dikiyor bırakıyor önemli olan senin koruman kurallara uyman doktor zaten işini yapıyor herşey bizde bitiyor sende emek verdin korudun artık kafan rahat özgürsün unut herşeyi de sil gitsin ☺
Ben de kalıcı olarak yaptıralı bi hafta oldu tam o kadar korkuyorum ki tutmamasındanBaktın mı hiç be durumda diye
Çok saol darısı bizlere inşallahAllah r
❤
Canım Allah razı olsun benim var silmeden atayım sana. Ama bugun çektirmeyi unuttum sana dün kendi çektiğimi dikim halini bide işlemsiz halini atayım. Şuanki halini de eve gidiyorum yoldayım gidince şuan oramm çok acıyor kurcalandığı için hafif ağrısı bitsin net çekmeye çalışcam onu da atarım sana
Sen nerde oldun canımBende kızlık zarı dikimi oldum bugün 7. Günüm çok korkuyorum tutmamasından
Mersin’de Nejla Gültekin de canımSen nerde oldun canım
Insallah tutar bi sıkıntı çıkmaz canım mersine yakinım bende memnun musun doktorundan peki ne kadara yaptırdınMersin’de Nejla Gültekin de canım
2700 yaptırdık canım çok ilgiliydi ve benim ağrım filan hiç olmadı bugün görüştüm kendisiyle işlemden 2 gün sonra adet oldum bi sakıncası var mi dedm hayır canım kişisel temizliğine dikkat et yeterli dediInsallah tutar bi sıkıntı çıkmaz canım mersine yakinım bende memnun musun doktorundan peki ne kadara yaptırdın
Birde çıkarken elinize kolunuza sağlık dedim kaç kez. Odasına gittim peşinden tekrar sordum gerçekten şimdi tuttu mu desim güldü evet tuttu dedi. Hemşiresi de geneli için hocam inanamıyorlar sevinçten gibi bişey dedi. Ben de buraya sürekli irtibatta oldugum sesli dahi konuştuğum bana akıl verdi vs daha doğrusu cesaret verenTuana599 sayesinde üye oldum kızlar soruyordan tanıştık konuştuk o hep buraya üye ol dedi o dedikten bilmem kaç ay sonra oldum. Sonra M Morbidanqel var onunlada konuşuyoruz hatta aynı üniversite den mezun aynı yurtta kalmışız aynı yıl mezun olmuşuz belki de gördük birbirimizi Sonra S sakaryadanX in geçen ay ameliyatının tutması üzerine de cesaretlenip geldim bir de baktım iş ciddiye biniyor ilişkimde aile tanışması oldu söz ve nişan da ocak -şubat düşünüyor aileler. Kafam rahat erkenden olsun istedim.
Kaçıncı günün ip mi düştüYa lütfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?