Tabiki canım doktor dikiyor bırakıyor önemli olan senin koruman kurallara uyman doktor zaten işini yapıyor herşey bizde bitiyor sende emek verdin korudun artık kafan rahat özgürsün unut herşeyi de sil gitsin

Realself.com diye bir site var orda bu işlemlerin fotograflarını paylaşmışlar apaçık nasıl olduğunu bilmek isteyenler ordan da bakabilir aramaya hymenoplasty yazınca çıkıyor üye olmak gerekiyor orayada bilginiz olsun Kızlar

Tabiki canım doktor dikiyor bırakıyor önemli olan senin koruman kurallara uyman doktor zaten işini yapıyor herşey bizde bitiyor sende emek verdin korudun artık kafan rahat özgürsün unut herşeyi de sil gitsin ☺
Kesinlikle öyle. Çok güzel bir duygu inşallah burdaki kızlarda tadar. Cesaretlenip yaptırsınlar kendimizi yememize değmiyormuş.

Birde çıkarken elinize kolunuza sağlık dedim kaç kez. Odasına gittim peşinden tekrar sordum gerçekten şimdi tuttu mu desim güldü evet tuttu dedi. Hemşiresi de geneli için hocam inanamıyorlar sevinçten gibi bişey dedi. Ben de buraya sürekli irtibatta oldugum sesli dahi konuştuğum bana akıl verdi vs daha doğrusu cesaret veren Tuana599 sayesinde üye oldum kızlar soruyordan tanıştık konuştuk o hep buraya üye ol dedi o dedikten bilmem kaç ay sonra oldum. Sonra M Morbidanqel var onunlada konuşuyoruz hatta aynı üniversite den mezun aynı yurtta kalmışız aynı yıl mezun olmuşuz belki de gördük birbirimizi Sonra S sakaryadanX in geçen ay ameliyatının tutması üzerine de cesaretlenip geldim bir de baktım iş ciddiye biniyor ilişkimde aile tanışması oldu söz ve nişan da ocak -şubat düşünüyor aileler. Kafam rahat erkenden olsun istedim.

Kızlar ben biraz korku ve kaygıyla hareket ettiğim için herşeyden çok kıstım kendimi ama burda kısmayanların rahat olanlarında tutmuş takıntılı olanlar zaten benim gibi olur otomotikmen.. Neyse İş yerinden izin aldım anneme de kafa dinleme izni vs aldım dedim sorun olmadı. Kabızlık ve hemoroit numarasıyla sadece çorba ve sulu beslendim pırasa çorbası pırasa yemeği yedim kaşıklayarak ama ekmek çok az tükettim. Çorbaya biraz doğrardım dışkılama yumuşak olsun diye zaten ilk 17 güne kadar hiç problem olmadı 17.ve 21.günlerde kabız oldum çok korkmuşrum ama bişey olmadı şükür. Siz ilk zamanlara odaklanın ilk iki hafta. tuananın önerdiği c vitamini tablet şeklinde aldım suya atılan günde bir tane ondan içtim. Sarımsak ve soğan çok kullandım soğanı , çiğ sarımsağı günde bir tane ve ya yarım çorbaya doğradım yedim. ikisi bağırsak ve kabızlık için çok iyi gerçekten. Kayısı çayı aldım yine öneri üzerine. Meyve bol tükettim karnımı meyve ve sebzeyle doyurdum resmen. Ama rahat iki kilo vermişimdir belki de 3 zaten zatıfım çubuk oldum. Sonra genelde uzandım iki dk annemlerden gizli çorbamı içip kaçıyordum ayakta. Otur demesin diye zaten sonlara doğru kuyruk sokumum ağrıyor dedim inandılar. Zaten öyle bişey geçmişti başımdan düşmüştüm bi ara. Popom 20 günden sonra sandalye görsü. İşte olsaydım otururdum ama bu benim seçimimdi. Bursa gayet ıturan da varki sıjıntı olmamış.Neyse bugun 28.günüm baya zaman geçti. İş yerinde oturmam gerekecek artık pek bişey hissedilmiyor ama yine yan oturmamız lazım iki hafta.

Çok saol darısı bizlere inşallah

Yürürken bile bişey olacak korkusuyla yavaş hareket ettim hep dün otogara yürürken bile of ya bişey olacak dedim acıyordu hareket ettikçe. Bugun kontrolde orayı yırtacak bian dedim canımdan can gitti çekiştirdi araladı bişeyler soktu ben tabi bi an bi kısmı tutmamış kesin bi terslik var dedim şırınga iğnesinin kabı ince uzun oluypr ya onu hemşireden isteyinge bi an geri kaçtım eyvah tutmadı tekrar deşileceğim dedim hemşire bişe olmayacak bakacak falan dedi tabi kurcalama işi bittikten sonra tamamdır güzel olmuş dedi sonra kendime geldim bi an çok korktum umutluydum ne oluyo ya dedim ? Tabi doktor tekrarlayınca tuttu diye ben inanamadım bilemem kaç kez sordum heyecandan çok şey sormayı unuttum ama buradan okuduğum çoğu yazı da bana rehper olmuştu. Boğazmanzarasının yazılarını bşle baştan okudum hatim ettim bu siteyi diyebilirim. hemşire de gayet gerçek kızlık zarı gibi olmuş dedi. Sonra darlıktan bahsettim olsun o kadar dar olması daha iyi dedii turgay hoca ve senin vajina anatomik yapın dar mı ne öyle bişey dedi tutmama ihtimali varmış ama tutmuş dedi kendimi tebrik ederim dedi bence de. Daha sonra dedim ki şimdi düğün öncesi gelecek miyim geliyim mi dedim gerek yok ama keyfiyeten gelirsen rahat olmak için gelebilirsin dedi. Keyfin istemezse de gelme dedi. Sonra mutlu şekilde çıktım. Karşımdaki insana karşı ilk defa umutluyum artık. İlk defa sevgimi hissettiriyorum sanki ne bilim garip duygular içindeyim.

Pansumanlarımı da anlatayım. İlk günden beri günde üç kez her Tuvalete gidişte yaptım 15 günden sonra günde iki yaptım. . İlk hafta su değdirmedim hatta 10 gün yıkamadım çişten hemen kalkınca peçete bastırıp kurulayp batikonladım onu da sildim tekrar o batikonla bi dahaki tuvalete kadar devam ettim sürekli kuru kaldı. Şuan bile altımda iç çamaşırım yok. Tek pijamayla( pamukluydu)ydım. Arada defterle havalandırdım falan. Düne kadar bile batikonu kullandım bugun bıraktım. Hatta bugun de bi yapıp yatayım son kez çünkü baya kurcalandı bugun

Turgay hocaya giderken eminönü sirkeciden mi yakın esenler otogardan mı bilen varmı acaba gidenlerden ona göre ya karadan ya denizden gidicem

Insallah tutar bi sıkıntı çıkmaz canım mersine yakinım bende memnun musun doktorundan peki ne kadara yaptırdın
2700 yaptırdık canım çok ilgiliydi ve benim ağrım filan hiç olmadı bugün görüştüm kendisiyle işlemden 2 gün sonra adet oldum bi sakıncası var mi dedm hayır canım kişisel temizliğine dikkat et yeterli dedi

Bi de birşey soracam kuzular benim dikiş iplerimden birini gördüm atmış mi kaynamış mı anlamadım sanki ip o kadar uzun değildi ben mi acaba evham yapıyorum

Canım yaaa çok sevindim işlemin başarıyla sonuclanmasına
Bu aralar cok yazamıyorum işten güçten
Ama cok cok sevindim senin adına kurtuldun sende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…