Anladım canım daha yenisin bi kontrole falan git bakalm tutup tutmadığını öğren bende yakınım mersine benim araştrdığım doktor 3500 dedi o daha uygunmus tabi önemli olan sonuc ama sonuc alırsan onuda düşünebilirim canım

Bana daraltmada yaptı ama hemde o kadar dar yaptı ki resmini gösterdi ama korkma zamanla kaynayınca çok hafif esneme yapar karşı taraf asla anlamaz dedi ve hatta bna istiyorsan 2 ay sonra resimde atabilirsin gelede bilirsin kontrol amaçlı dedi

Bende işlemin ertesi günü adet oldum 6. Günümde ip çıktı dışarı kontrole gittim dikişlerin duruyor dedi doktor ve bende kanamayla beraber geldi ip foto varsa atabilirsin bakarım bence adetten dolayı içerdeki ip çıkıyor dışarıya bende de öyle oldu

O zaman kendine güveniyo gerçekten insallah sıkıntısız atlatırsın canım bu süreci

Canım yaaa çok sevindim işlemin başarıyla sonuclanmasına ❤
Bu aralar cok yazamıyorum işten güçten
Ama cok cok sevindim senin adına kurtuldun sende artık
Evet bende etiketliyim görsün dedm ❤ çok Teşekkür ederim sen olmasaydın burayı bilemez bu durumda olamazdım belki gerçekten Allah çok çok hayırlı bi kısmet çıkarsın karşına senin de çok Mutlu olasın inşallah çok şükür bu günlere

7.günüm düşmedi sanki hani ipi hissediyordum ama sanki ip uzamış geldi ne biliyim bn hani dikiş açılırda ip uzarya öyle hissettim daha düşmedi korkuyorum
Canım korkma benim de ipler dışarda duruyordu bunda sıkıntı olmuyor. Uçları dışardadır ama dikim kısmı açılmadıkça sorun olmaz bence. Hızlı hareket etme ve üzerine oturma bence yan oturmaya çalış

Güzel dileklerin çok çok teşekürederim cnm Bana ettiğin duaların kat be kat seninde olsun cnm cok mutlu ol ins
Bana böyle güzel dualar ediyorsun ya
Allah bin kez razı olsun senden
Bu aralar en cok duaya ihtiyacın var

Senin ne kadar oldu yaptıralı
Canım
Bugun 28.gün. İpker hemen düşmez kaynayınca düşer 18.günden itibaren erir ve ya düşmeye başlar. Sana tavsşyem kurcalama çekiştirme elleme ben doktor bile ellerken kaçıyodum bozacak diye ya

Sen bana Gerçekten çok güzel bir vesile oldun gerçekten rabbim en sevdiğin en istediğinle ödüllendirsin. Musmutlu ol inşallah iki dünyada da

Bugun 28.gün. İpker hemen düşmez kaynayınca düşer 18.günden itibaren erir ve ya düşmeye başlar. Sana tavsşyem kurcalama çekiştirme elleme ben doktor bile ellerken kaçıyodum bozacak diye ya
ya kuzum işte 4 sene boyunca uyku haram oldu bna ya şimdi de bi aksilik olacak diye korkumdan duramıyorum

ya kuzum işte 4 sene boyunca uyku haram oldu bna ya şimdi de bi aksilik olacak diye korkumdan duramıyorum
Ben senden beterdim emin ol ama bu bana yemek yedirmedi içirmedi o kadar ki dikkat ettim ki bir ay sıkacaksın dişini meyvesini alabilesin. Bir ay değil 20 gün bile yeter etleşmeye başladı mı tamamdır

Ben senden beterdim emin ol ama bu bana yemek yedirmedi içirmedi o kadar ki dikkat ettim ki bir ay sıkacaksın dişini meyvesini alabilesin. Bir ay değild 20 gün bile yeter etleşmeye başladı mı tamamdır
Ya ben kendim için değil İnan tüm bu sıkıntıları yaşayan kardeşlerim için şifa ve sabır diliyorum

Ya ben kendim için değil İnan tüm bu sıkıntıları yaşayan kardeşlerim için şifa ve sabır diliyorum
İlk günler cidden geçmiyor iki hafta doldu mu kendiliğinden geçiyor sen şu günlerde ters hareket yapma yeterli canım. Tevekkül et inşallah olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…