Evet kız yorumlarımı okumadın mı
Kız o kadar kötüyüm ki sana anlatmam ney biliyor musun bu başıma geldiğinde asla davetkar değildim 22 yaşında kimseye ağzımı açıpta birşey diyemedim kimse inanmaz diyo senelerce annemin babamın evinde yediğim hep haram gibi geldi bana şuan kız olduğuma eski Halime döndüğüme inanamıyorum ve bi aksilik çıkacak diye hep evham yapıyorum anlamıyorum söylenenleri aklım hep orda tuttu mu diye

Anlıyorum seni canım tek değilsin bu konuda. Daha çok yeni hemen etleşmez sen dikkat edip etleşmesini bekleyeceksin. Bi 20 günde rtleşme başlıyor. Suan sadece dikkat et. Dikişin atmasına izin verme. Hareketler e dikkat

Bütün ipler düşmüş mü bu saatten sonra açılmaz dimi canım
Hayır ır bugun turgay bey cart diye yırtıyor sandım kaçıyordum ondan bozacak diye ama iki üç dikişin daha var içte dökülecek onlarda dedi. Şahsen aynadan bakınca hiç dikiş göremedim. O kadar aralayıp baksam ben de görürdüm heralde ama hala sızlıyo oram kan gelir aha bkçozuldu kesin dedim peçete bastırdım normal yani.

Yaaa Çart diye mi bana da kontrol için parmak soktu ya bende ya şimdi siz dikişi bozduysanız dedim gülmüştü ben nasıl yaptığımı biliyorum demişti Ankara’ya geliyorum bende ordan uçak çok ucuzmuş belki erken giderim muayaneye

Evet bsna da yaptı ama benimki çok sızkadı ya hala sızlıuor neyse ki tutmuş ve kan yok. Psikolojim nasıl bozuksa artık zaten adam yapmış niye bozsun. Ya yerim onu şuan gözümde bi melek ❤ Onun sanırım otizimli bi kızı var 20 yaşlarında Allah onun ömrünü hem bu haldeki kızlar için uzun kılsın hem de onu o kızına bağışlasın inşallah.

kızını gördüğümde bende dua ettim allah yardımcısı olsun çok ilgili bir baba aldığı dualar çok fazla allah şifa versin inşallah

gözün aydın canım herşey bitti artik hayatina kaldigin yerden eskisinden cok daha iyi bir sekilde devam edebilirsin artik umarim hersey glnlunce olur darisi diger kizlarin basina ❤❤❤

gözün aydın canım herşey bitti artik hayatina kaldigin yerden eskisinden cok daha iyi bir sekilde devam edebilirsin artik umarim hersey glnlunce olur darisi diger kizlarin basina ❤❤❤
Sağol canım benim senin sayende de cesaretlendim inşallah bundan sonrası inşallah çok güzel olsun. Üzülmek yok artık

Canım yaaa çok sevindim işlemin başarıyla sonuclanmasına ❤
Bu aralar cok yazamıyorum işten güçten
Ama cok cok sevindim senin adına kurtuldun sende artık
Yaaaaa valla benim üzeerimden bir yük kalkmış gibi sevindim.Şimdi dilediğin gelinligi giyip mesut olabilirsin yolun açık olsun güzelim...❤

[
Yaaaaa valla benim üzeerimden bir yük kalkmış gibi sevindim.Şimdi dilediğin gelinligi giyip mesut olabilirsin yolun açık olsun güzelim...❤
Sağol canım Allah razı olsun valla çok rahatım inanki yük gitti bitti huzur doluyum inşallah isteyen cesaret edebilen her kız bunu yaşar.

Hayırlı olsun kuzum bundan sonra çok çok mutlu olyarın bende olacağım çok korkuyorum ya

Hayırlı olsun kuzum bundan sonra çok çok mutlu olyarın bende olacağım çok korkuyorum ya
Allah razı olsun canım hiç korkma bence. İnsan oldugu zaman çok güçlü olmayı öğreniyor. Yarın ilk günün en az 20 gün sonra bi sıkıntın kalmayacak sadece dikkatli ol iyi bak

Allah razı olsun canım hiç korkma bence. İnsan oldugu zaman çok güçlü olmayı öğreniyor. Yarın ilk günün en az 20 gün sonra bi sıkıntın kalmayacak sadece dikkatli ol iyi bak
İnşallah canım uçaktı havaalanına gidişti o ara napıcam onu düşünüyorum sonrası 16 gün evdeyim hep zaten inşallah bende atlatırım

Bende işlem olmak için yola çıktım kızlar dualarınızı bekliyorum acayip heyecanlıyım ve korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…