Canım yaa kaç gün oldu şimdi senin sonradan kontrole gittin mi ne dediler tutmuş mu
Canım doktorlar iki dudağı kendilerine doğru çekiyorlar muayene ediyorlar o şekilde foto çek doktoruna at kızlık öyle görünüyor 2 ay geçmiş yanlış birşey yapmamak adına bulunduğun şehirdeki bir doktora gidip de gösterebilirsin realself.com diye yabancı bir site var orda öncesi sonrası fotoğrafları var hymenoplasty diye geçiriyor onlarla karşılaştır fotonu

Ya ben o sayfaya ulaşamıyorum bana bi linkini atabilir misin ya da varsa fotoğrafları kuzum

Bütün ameliyatların öncesi sonra hasta doktor yorumları var Türkçeye çeviri gerekiyor üye ol önce Arama kısmına hymenoplasty yazınca ilk çıkana tıkla fotolar çıkıyor tutmuşsa orası tamamen kapalı oluyor anladığım kadarıyla

Ya benim resmimi varda ben anlamıyorum ki öektim resim bakıyorum bakıyorum bi halt anlamıyorum

Ya ben kendim kaç fotoğrafla karşılaştırdım artık kafayı yicem . Anlamıyorum aynı değil gibi geliyor . Bide benim düşen ipimde düğüm yoktu

Bugün 18. Gün 15. Gün düştü benim ipim kontrole daha gitmedim doktoru arayıp sormuştum sen sordun mu
Ben aradm fotoğraf da attm hatta ama net değil foto kontrole gel dedi . Gidemedim hiç . Tutmayan dikiş düşmez dedi bana . Ama öyle mor ipti yani . Normalde erimiyor mu. Tamam ondan sonra yine ktem rengi düştü ama bu 2-3. Hafta arası mor ipti

Ya ben kendim kaç fotoğrafla karşılaştırdım artık kafayı yicem . Anlamıyorum aynı değil gibi geliyor . Bide benim düşen ipimde düğüm yoktu
Benden de düğümsüz ip çıktı kanama oldu 6. Günde daraltma Benim ki sadece dün kontrol oldum birşey olmamış uzun 5 6 cm uzunluktaydı ip ama senden iki hafta sonra düşmüş o zamana kadar iyileşme başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…