Canım doktorlar iki dudağı kendilerine doğru çekiyorlar muayene ediyorlar o şekilde foto çek doktoruna at kızlık öyle görünüyor 2 ay geçmiş yanlış birşey yapmamak adına bulunduğun şehirdeki bir doktora gidip de gösterebilirsin realself.com diye yabancı bir site var orda öncesi sonrası fotoğrafları var hymenoplasty diye geçiriyor onlarla karşılaştır fotonuCanım yaa kaç gün oldu şimdi senin sonradan kontrole gittin mi ne dediler tutmuş mu
Gökçene kalıcı için gidersen hayatının hatasını yaparsın ama geçici düşünüyorsan ona gidebilirsin.P
Ben de gökçen ile turgay arasında kaldım sen ne yaptın?
Ya ben o sayfaya ulaşamıyorum bana bi linkini atabilir misin ya da varsa fotoğrafları kuzumCanım doktorlar iki dudağı kendilerine doğru çekiyorlar muayene ediyorlar o şekilde foto çek doktoruna at kızlık öyle görünüyor 2 ay geçmiş yanlış birşey yapmamak adına bulunduğun şehirdeki bir doktora gidip de gösterebilirsin realself.com diye yabancı bir site var orda öncesi sonrası fotoğrafları var hymenoplasty diye geçiriyor onlarla karşılaştır fotonu
Teşekkür ederim canımBurası
Ya benim resmimi varda ben anlamıyorum ki öektim resim bakıyorum bakıyorum bi halt anlamıyorumBütün ameliyatların öncesi sonra hasta doktor yorumları var Türkçeye çeviri gerekiyor üye ol önce Arama kısmına hymenoplasty yazınca ilk çıkana tıkla fotolar çıkıyor tutmuşsa orası tamamen kapalı oluyor anladığım kadarıyla
At bana bakiyimYa benim resmimi varda ben anlamıyorum ki öektim resim bakıyorum bakıyorum bi halt anlamıyorum
Attım canımAt bana bakiyimçekmişsen at ama yenisini çekme açma orayı
Ya ben kendim kaç fotoğrafla karşılaştırdım artık kafayı yicem . Anlamıyorum aynı değil gibi geliyor . Bide benim düşen ipimde düğüm yoktuBütün ameliyatların öncesi sonra hasta doktor yorumları var Türkçeye çeviri gerekiyor üye ol önce Arama kısmına hymenoplasty yazınca ilk çıkana tıkla fotolar çıkıyor tutmuşsa orası tamamen kapalı oluyor anladığım kadarıyla
Ben aradm fotoğraf da attm hatta ama net değil foto kontrole gel dedi . Gidemedim hiç . Tutmayan dikiş düşmez dedi bana . Ama öyle mor ipti yani . Normalde erimiyor mu. Tamam ondan sonra yine ktem rengi düştü ama bu 2-3. Hafta arası mor iptiBugün 18. Gün 15. Gün düştü benim ipim kontrole daha gitmedim doktoru arayıp sormuştum sen sordun mu
Senin doktorun ne dediBugün 18. Gün 15. Gün düştü benim ipim kontrole daha gitmedim doktoru arayıp sormuştum sen sordun mu
Benden de düğümsüz ip çıktı kanama oldu 6. Günde daraltma Benim ki sadece dün kontrol oldum birşey olmamış uzun 5 6 cm uzunluktaydı ip ama senden iki hafta sonra düşmüş o zamana kadar iyileşme başlamıştırYa ben kendim kaç fotoğrafla karşılaştırdım artık kafayı yicem . Anlamıyorum aynı değil gibi geliyor . Bide benim düşen ipimde düğüm yoktu
Korkmamalıyız sanırım onu mu demek istedinizİyileşme süresinde kaynama oldukça ip düşer korkmalılar kolay da ilişkiye girsen bile hemen bozulmaz öyle hemen bozulan birşey değil dedi
Aynen yaYa benim resmimi varda ben anlamıyorum ki öektim resim bakıyorum bakıyorum bi halt anlamıyorum
Aynen kanama da oldu benimBenden de düğümsüz ip çıktı kanama oldu 6. Günde daraltma Benim ki sadece dün kontrol oldum birşey olmamış uzun 5 6 cm uzunluktaydı ip ama senden iki hafta sonra düşmüş o zamana kadar iyileşme başlamıştır
Dıştaki büyük dudaklar var ya onları kendine doğru çekiyor bakan kişi birinden yardım Alman lazım en iyisi bir doktora git göster bulunduğun yerdeNasıl anlıyorsunuz dudakları kendine çekip neye bakıyorsunuz anlamıyorum ya of
Canım kontrole gidersen bana yazabilir misinBugün 18. Gün 15. Gün düştü benim ipim kontrole daha gitmedim doktoru arayıp sormuştum sen sordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?