Yarın sabah doktor olan yerlere bi gidicemDıştaki büyük dudaklar var ya onları kendine doğru çekiyor bakan kişi birinden yardım Alman lazım en iyisi bir doktora git göster bulunduğun yerde
Tabi canım ben 15 gün sonra resim atıcam sonra bulunduğum ilde doktora gidip teyit alacamCanım kontrole gidersen bana yazabilir misin
Özel hastanelerde kayıtlara geçer mi kiTabi canım ben 15 gün sonra resim atıcam sonra bulunduğum ilde doktora gidip teyit alacam
off ya bende bi an önce olup kurtulmak istiyorum okuya okuya kafayı sıyırmama az kaldıdaha olmadan sankı olmus gıbı nasıl otururum nasıl wc gırerım nasıl yatarım nasıl yürürüm onları deniyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
[/QUOT
Canım bu kişiden kişiye değişiyor bazılarının kaşıntısı oldu benim 18. Gün hiçbir kaşıntım olmadı mesela
Canım dudakları ayırıp ıkınman lazım ki içini görebilesin dışarıdan bakıldığında belli olmazkızlar bakire kontrolünü kendimiz nasıl yaparız.Anlayan var mı? bakireyim ama bilmek istiyorum. zorlu süreçte merak edip hikayelerinizi okudum ve sizleri destekliyorum. İnşallah hepinizin hikayesi mutlu sonla son bulur
Canım sen neredesinKızlar Mümtaz yüce hakkında bilgisi olan var mi peki? Kalıcıda nasıldır sizce?
Ankaraya yakın bir yerdeCanım sen neredesin
Orası çok uzak ve bana daha uygun fiyatlı bir şehir gerek. Orada pahalidirMersin’e git
1500. Birkaç yer var onlar çok fahiş bir fiyat istiyor. Mesela bir tanesi 3000 dedi. B3n öğrenciyim o kadar param yok kiSenin gideceğin yer ne kadar istiyor
Kuzum 1500 isteyen yer neresi bende bi kaç yere sordum ama biri 3500 biride 7000 istedi1500. Birkaç yer var onlar çok fahiş bir fiyat istiyor. Mesela bir tanesi 3000 dedi. B3n öğrenciyim o kadar param yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?