İyileşme süresi dolmadan açıp bakmayın fotoğraf da çekmeyin. Merakınızı anlıyorum ama tutmasını engelliyebilen bir durum sabredin kızlar lütfen daha taze çünkü

off ya bende bi an önce olup kurtulmak istiyorum okuya okuya kafayı sıyırmama az kaldı daha olmadan sankı olmus gıbı nasıl otururum nasıl wc gırerım nasıl yatarım nasıl yürürüm onları deniyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

kızlar bakire kontrolünü kendimiz nasıl yaparız.Anlayan var mı? bakireyim ama bilmek istiyorum. zorlu süreçte merak edip hikayelerinizi okudum ve sizleri destekliyorum. İnşallah hepinizin hikayesi mutlu sonla son bulur

Son düzenleme:
kızlar bakire kontrolünü kendimiz nasıl yaparız.Anlayan var mı? bakireyim ama bilmek istiyorum. zorlu süreçte merak edip hikayelerinizi okudum ve sizleri destekliyorum. İnşallah hepinizin hikayesi mutlu sonla son bulur
Canım dudakları ayırıp ıkınman lazım ki içini görebilesin dışarıdan bakıldığında belli olmaz

Kızlar Mümtaz yüce hakkında bilgisi olan var mi peki? Kalıcıda nasıldır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…