- 19 Ağustos 2019
- 265
- 255
- 23
Aynen bana da o duvarlar dedi ve çok uçuk rakamlar yani nadil verelim biz o parayı. Mümtaz yüce diye bir doktor daha once kanamasi olan olmus o adamda hatta bu topikte yorumu bile var ama yine de ne bileyim. Diğerlerine param yetmez benimKuzum 1500 isteyen yer neresi bende bi kaç yere sordum ama biri 3500 biride 7000 istedi
Aynen canım benim 7000 lira vermem imkansız zaten benim mümtaz yüce mi 1500 dediAynen bana da o duvarlar dedi ve çok uçuk rakamlar yani nadil verelim biz o parayı. Mümtaz yüce diye bir doktor daha once kanamasi olan olmus o adamda hatta bu topikte yorumu bile var ama yine de ne bileyim. Diğerlerine param yetmez benim
Aynen benim de imkansız zaten. Evet canım o dedi. Ben geçici yaptıracaktım aslında o da kalıcı 1500 dedi ben de biraz araştırdım buradan iste hakkinda 1 2 tane yorum var fazla yok ama denemeye deger mi bilemiyorumAynen canım benim 7000 lira vermem imkansız zaten benim mümtaz yüce mi 1500 dedi
Yok burada bir arkadaş olmuş 2 ya da 3 kere kontrol olmuş ama dikiş atmamış ve kanaması da olmuş kızın.Bide kalıcı yapıyomu yani düğüne yakın çağırmıyo değil mi
Aynen Ankarada ben de yakınım oraya. Olumlu sonuç alan kişi şu an girmiyor topiğe aslında soracaktım onu da. Esra demir yüzer var bir de o nasıl onu da merak ediyorum ama fiyatını bilmiyorumAnkarada o sanırım sana yakınsa olumlu sonuç alan varsa iyice konus öyle git canım çünkü sürekli para verme tekrar tekrar yaptırma şansımız yok malesef
Yanı ona benzer bir şey.Anladım canım iyi araştır ama kalıcı yaptıklarından emin ol sonuçta düğüne yakın gidebilsek geçici yaptırırız yani senin düğün mü var yakın zamanda
Yanı ona benzer bir şey.
Geçiçi de ip durumu var ya korkuyorum canım o yüzden ama kalıcıda öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum. Geçici için Ankaradakiler yine çok fahiş fiyat verdiler Mümtaz bey hariç. Tabii aramadıklarım da var ama aradıklarım hep cok yuksek rakamlar verdilerCanım yakında bir ilişki durumu olacaksa
Gecici yaptır hatta 1000 bile yaparlar kalıcı ile hic ugrasma
Canım geçici yaptıranda çok ip görünme ihtimali çok yok bazı kuralları var sadece okuduğum kadarıyla çok dokunmaması bide oral yapmaması lazm diye biliyorum geçicede de sonuç alan vardı burda ip gorünme gibi bi sıkıntı yaşamamışlarGeçiçi de ip durumu var ya korkuyorum canım o yüzden ama kalıcıda öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum. Geçici için Ankaradakiler yine çok fahiş fiyat verdiler Mümtaz bey hariç. Tabii aramadıklarım da var ama aradıklarım hep cok yuksek rakamlar verdiler
Hakkında hayırlısı canım iyi düşün öyle karar verZaten ilk ilişkiden oral yapamam ben öbürünü bile ilk kez deneyeceğim de bilmiyorum ya şu 1 hafta içinde karar vermek gerek. Parayı hazırladım çünkü sadece karar vermek kaldı
Geçiçi de ip durumu var ya korkuyorum canım o yüzden ama kalıcıda öyle bir sıkıntı yok diye biliyorum. Geçici için Ankaradakiler yine çok fahiş fiyat verdiler Mümtaz bey hariç. Tabii aramadıklarım da var ama aradıklarım hep cok yuksek rakamlar verdiler
bir aydan sonra doktorda tutmuş demişse ilişki olabilir die biliyorum ben yanlış bilmiyorsamKızlar kızlık zarı+daraltma yaptırınca doktor kontrolde ne zamandan sonra ilişki olabilir diyor bilenler aydınlatabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?