Bir buçuk iki ay gibi diye biliyorumKızlar kızlık zarı+daraltma yaptırınca doktor kontrolde ne zamandan sonra ilişki olabilir diyor bilenler aydınlatabilir mi
Sonuç ???????Başka türlü içim rahat etmiyor çünkü
Canım noldu sonuç neKızlar selam ben bugün yine kontrole gidiyorum. Tam olarak neresi anlamak için. Yazacağım sizlere. 6.ayım. Ama tekrar muayene ücretliymiş 250 tl
Sanki tutmuş demişti doktor şimdide %80 mi demiş şaşırdım ilk kontrole gittiğinde belli değil miydi ki bu canımKızlar merhaba herkese bir konuda cok kararsiz kaldim size danismak istedim ben islem olali 3 ayi gecti bugun tekrar kontrole gittim doktor bey biraz daha dar dikseymisiz keske dedi yanindaki hemsireye kanama %80 olur %20 olmaz veya cok az olur dedi dügün gibi bir durumdan once gel kanama dikisi atariz istersen dedi sizce ben ne yapmaliyim zaten 1 parmaklik bir bosluk illaki zorlar diyip birakayim mi yoksa doktor beye islemi yeniden mi yaptirayim
İlk kontrole gittigimde tuttu dedi canım evet bende zaten o deligin buyudugunu farkettigim icin kontrole gittim birdaha esneme falan biseyler dedi ama o anda basimdan asagi kaynar sular dokuldugu icin cok bisey anlamadimSanki tutmuş demişti doktor şimdide %80 mi demiş şaşırdım ilk kontrole gittiğinde belli değil miydi ki bu canım
İlk gittiğinde bir ay dolunca mı gitmiştin peki esneme nasıl oluyormuş ya korktum şimdiİlk kontrole gittigimde tuttu dedi canım evet bende zaten o deligin buyudugunu farkettigim icin kontrole gittim birdaha esneme falan biseyler dedi ama o anda basimdan asagi kaynar sular dokuldugu icin cok bisey anlamadim
Ya tedirgin olmanizi istemem ben yine yaptirmayi dusunsem yine Turgay beye giderdim o ayri ama simdi bilemedim tekrar yaptirsammı diye orası kapalı sonucta aynı süreci tekrar yasamakta istemiyorum bu arada evet 1 ay tam dolunca gittimİlk gittiğinde bir ay dolunca mı gitmiştin peki esneme nasıl oluyormuş ya korktum şimdi
Şu an ben de tedirgin oldum. İşlemle birlikte daralttırma yaptırmak mı mantıklı olan o zaman. Bu esneme durumu neye göre oluyor merak ettim doğrusu heleki böyle kısa bir zamanda.
Yazık çok üzülüyorum bedenimize yaptıklarımıza bakın. Canım yerinde olsam risk alır yaptırmazdım sonuçta herkesin kanayacak diye bir şey yok. Önemli olan darlığı bence ki yüzde seksen az bir oran değil ben olacağını düşünüyorum yakında evlilik var mıydı senin ?Yani bilmiyorum bence en basta biraz daha dar dikilmeliydi herhalde ama gidebilecegimiz daha iyi bir doktor yok ne yazik ki
Canim benim icin kan oyle aman aman sart degil ama soyleki 3 ayda esneyen zar 3 yilda hayli hayli esner daha okulum bitmedi hayatimdada kimse yok yani en az 3 yil evlilik yok o yuzden korkuyorumYazık çok üzülüyorum bedenimize yaptıklarımıza bakın. Canım yerinde olsam risk alır yaptırmazdım sonuçta herkesin kanayacak diye bir şey yok. Önemli olan darlığı bence ki yüzde seksen az bir oran değil ben olacağını düşünüyorum yakında evlilik var mıydı senin ?
Şu an ben de tedirgin oldum. İşlemle birlikte daralttırma yaptırmak mı mantıklı olan o zaman. Bu esneme durumu neye göre oluyor merak ettim doğrusu heleki böyle kısa bir zamanda.
Sakaryanınkine göre benimki biraz daha dar dikilmiş sakarya hep diyorsu zaten benimki bol diye ama dikkate almamıştık ben de korktum açıkçası ama illaki kanar da yüzde kaç bilemiyorum.Yani bilmiyorum bence en basta biraz daha dar dikilmeliydi herhalde ama gidebilecegimiz daha iyi bir doktor yok ne yazik ki
Öyle dediniz bende korktum şimdi açıp bakamıyorumda. Ağrılarım falanda yok benimde mi öyle acaba diye korktum Sakarya’ya da üzüldümSakaryanınkine göre benimki biraz daha dar dikilmiş sakarya hep diyorsu zaten benimki bol diye ama dikkate almamıştık ben de korktum açıkçası ama illaki kanar da yüzde kaç bilemiyorum.
Aman açıp bakma sakın canım ben uyurken cok rahat uyuyorum bacaklarimi falan cok aciyorum acaba ondan mi esnediÖyle dediniz bende korktum şimdi açıp bakamıyorumda. Ağrılarım falanda yok benimde mi öyle acaba diye korktum Sakarya’ya da üzüldüm
Bilmiyorum ki belki oda olabilir ben kasılmış uyanıyorum sürekli acaba bişey oldu mu korkusuylaAman açıp bakma sakın canım ben uyurken cok rahat uyuyorum bacaklarimi falan cok aciyorum acaba ondan mi esnedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?